benim motordan ufak ses geliyor krank veya egzantrik dediler görükledeki usta 350 lira dedi. bursada uygun fiyata bunu yapabilicek bir yer var mı? motorum salcano wolf 125cc.
bu motorun bir parçasına bu kadar fiyat alınmamalı diye düşünüyorum.
benim motordan ufak ses geliyor krank veya egzantrik dediler görükledeki usta 350 lira dedi. bursada uygun fiyata bunu yapabilicek bir yer var mı? motorum salcano wolf 125cc.
bu motorun bir parçasına bu kadar fiyat alınmamalı diye düşünüyorum.
slm niyazi arkadaşım,cbf 150 kaç kilometrede,rengi nedir,kazası belası yan yatması varmı,ilk sahibimisin....(siteye üye olmayan bi arkadaşım bu tarz makine istiyor,onun adına araştırıyorum)
merhaba
Bursa'da motomax ve bunun gibi uygun kasklar bulabileceğim yerler vardır illaki ama nasıl gidilir hiçbir bilgim yok, rica etsem metro ile gidiliyorsa küçük bi tarif çok işime yarar..
Bu hafta içinde almam gerekicek. Teşekkürlerrrr
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Motomax Kültürpark'ın stadyumun oradaki girişinin yukarsında anlatamadım tabii ama şöyle diyim altıparmakta o suyla dönen taşlar var ya sırtınızı verin o taşlara o taraftaki kaldırımdan dümdüz çekirgeye doğru yürüyün görüceksiniz zaten solunuzda
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
beyler bana birisi suziki inazuma alsın :D
bu arada 38-39 numara bot-ayakkabı ve pantolon bakıyorum tercihim 4 mevsim. ikinci el öyle değiştirmek isteyen varsa veya kullanmıyorsa elinden varsa alabilirim
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Bugün evimin karşısına motosiklet yedek parça ve kask ıvır zıvır satan dükkan açıldı haberiniz olsun dedim
Hayat boş gazla çoş
göstergeyi bilmiyorum alt redüktör bozuk 50 tlye buldum
aynen bendede oldu artık 0 gösteriyor hatta bir ara metre başına 100 km yazdı fazladan gidiln yol kilometresinde 60 km olduşu anda saymıyor siparişi verdim bakalım ne zaman gelicek bu motoru dijital göstergeli tasarlayanın ben
Dayanamadım la yazıyı görünce ama yazmıcam atcam içime akşam söylerim :D çatla meraktan bozuk göstergeli memo :D (Kimse üstüne alınmasın kızmasında
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Merhaba arkadaşlar, daha önce motoruma xena alarmlı disk kiliti aldım arızalı çıktı geri verdim, yale alarmlı hortum kilit aldım hoşuma gitmedi geri verdim en son olarak hepsiburada com dan inwels marka motorsiklet alarmı aldım ve bugün kendim taktım. Üzerinde çok kablo var yok sinyal yok marş ıvır zıvır gereksiz ayrıntı . Ben sadece artı eksi kutupları aküye bağladım o kadar. Koltuğun atına hoparlörünü, anten kablosunu cihazı yerleştirdim birde led lambası vardı unuda motorun kuyruk kısmına taktım ve süper çalışıyor herkeze tavsiye ederim çok hassas hafif elini sürsen ötüyor hassasiyeti ayarlanabiliyor boşuna alarmcılara keselenmenize gerek yok 60 liraya işlem tamam. Ayrıca bu şekil bağlarsanız motorunuzun elektrik aksamını karıştırmamış oluyorsunuz orjinalliği bozulmuyor istediğiniz saman sökebilirsiniz .
mağaracılıkla ilgilenen veya ilgilenmek isteyen varsa haftasonu balıkesire gidiyoruz kamplı faaliyet
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)