Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
İnonu caddesinden adliye caddesine girince hemen solda motorsiklet magazasi var. Sym ve motoran servisi. Ben oraya taktirdim. Guzel is yapiyorlar. Cesitte var. Bir bak istersen. Memduhada soyledim orayi.
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
Amiiiiin. Yatak dosek yatardayim bu gece. İse bilem gidemedim. Nasil bi griptir gitmedi , gidemedi. Hafta sonuna iyilesmem lazim. Yoksa cikamam bende.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
abı onu araştırdım motorun garantıden cıkma ıhtımalı var dedıler tabı beymotoyu arayıp sormadım alarmdan vazgeçtım gps takıp cıhazına sardım bu aralar onun hakkında araştırma yapıyorum en azından dereye ucuruma falan ucarsam cesetım curumeden benı bulsunlar
bu arada pazar gunukı gezınızde sıze ıyı eglenceler tekerınız duz bassın kısmet bıdahakı sefere.
yarın sabah eğitim vadısınde dreksyon sınavım var hayırlısıyla bunuda atlatayımda şu ehlıyet işi bıtsın artık .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
coşkun geçmiş olsun bende gecen hafta aynı durumdaydım hala tam ıyıleşemedım.
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
apachede km saati bozulan oldu mu benim ki bozuldu grip olduğundan götüremedim de öyle yatıyor 1 metre gidip 100 metre sayıyor 1. viteste 160 km görüyor
Hava muhalefetinden dolayı uzun süredir planlayıpta yapamadığımız gezimizi bu hafta inşallah yapacağız. İşte Düzergah.
Bursa Nilüfer Carrefour yanı, Koçtaş Yapımarket önü toplanma yerimiz. Toplanma saati 10:30 hareket 11:00. Güzergah listemiz. Orhaneli, Büyükorhan, Dursunbey , Kepsut, Balıkkesir kavşağından Susurluk, KemalPaşa, Suuçtu şelalesi ve eski Bursa yolundan güzel şehrimize dönüş. Katılımcılara sticker dağıtılacaktır.
Katılımcı Listesi.
1- Mehmet bey (doctor)
2- Mustafa (dönerci)
3- Erdem (servis desteği)
4- Coşkun (ybr li)
5- Search 16 (Coşkun)
6- Süleyman (kuaför)
7- Fırat
8- Ve 300cc ATV li Dayı
9- Ahmet (RKS)
Gezi saatini yarım saat ileri aldık. Bol Bol uyuyun diye. Ayrıca gezi iptal olamaz hocam. Bu hava kaçmaz. Bidahaki pazara yağmur felan yağar belki... Ahmet nerelerdesin ulaşamıyorun sana. Telefonum servise gitti. Numaranda içinde kaldı. Geliyorsun değilmi.
gezin siz benzin parası olmayan öğrencileri bırakın evde uyusunlar :p
YARIN SABAH ORDAYIM COŞKUN SİTEYE GİREMEDİM UZUN ZAMANDIR ARTIK YARIN LAFLARIZ..
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
Arkadaşlar merhaba, bende Bursa'da yaşıyorum. Adım Mahmut , yaş 28. Crf250L motor aldım. Fakat motor tecrübem bir kaç defa kiraladığım scooter ve honda güvenli sürüş1den ibaret.. Biraz öğrenip , tecrübelenince gezilerde aranızdayım.
Birde vakti müsait olan olursa ,
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/115570-herkese-merhaba.html
bu konudan ekipman konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Gezi foto ve yorumlarını bekliyoruz dört gözle o halde,bu arada oldukça yorgunum şehir dışından geldik dört teker...
Trr Hoşgeldin kardeş Çekirge Park kapısı karşısı Motomax'tan istediğin koruma ekipmanını sorarak ve aydınlanarak ayar yapabilirsin...
Bukadar km yi yaptık ama nasıl. 400 km, bitti ama bizde bittik. Yolun geneli virajlı dağ yolu ve asfalt. Fazla foto çekemedim. Rotanın uzun oluşu ve geride kalanları bekleme molaları çok olunca.... Grup gezilerindeki ufak kopmalar bugün büyük oldu. Hatta dahada kötüsüde olacaktıki Allah'tan olmadı. Şu hız limitini, yolun keyfini almak için ara hızlanmalar hos olsada, fazlası olduğu zaman grup gezisi olmaktan çıktığını bir an önce anlamamız gerekli. En yavaşımıza ayak uydurmak gerekliydi. Oda olmadı. Halen basımda uğultu var. Rota güzel, keyif alınabilecek bir rota ama bu geziden ben keyif alamadım. Azda olsa çektiğim fotolar.
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
arkadaşlar aradıgım motosikleti buldum honda cbf150 marka motosikletimi satıyorum 2010 model 13,05,2015 e kadar fenni muayene var lastikleri 2013 ün 2. haftasının aküsü wlm marka jel akü martın ilk haftası taktım ön koruma demirlerini boyamak için sökmüstüm onlarına verecegim yani full koruma demirli fiyatı 3,200 tl diyorum numaram 0554 601 47 73
Düş peşindeysen Düş peşime
Dostum aramıza hoş geldin. enduro /cross kullanıcımız az olsada bi hayli aktifler . Gerçi ben 1-2 ay sahalara veda ettim ama ufak ufak alıştırmalar ve geziler düşünüyorsan bizim tayfa her fırsatta arazide. Faceden ekler isen beni faaliyetlerden daha çabuk haberin olabilir. Bu arada sürüş teknikleri ile alakalı bir e-book var elimde özelden yada faceden sana mail atabilirim.Gezilerde tanışmak üzerre ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
o e-kitabı biliyorum ben
aylardan sonra bu hafta sonu müsaitim inşallah gezi olacak mı?
tech 90 kot pantolon nasıldır kullanan var mı? (http://www.motosikletaksesuarlari.co...OLONU_853.html)
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
n_tuncak teşekkür ederim..
Ahmanamra saol hocam.. Geçmiş olsun.. Faceden ekledim.. E-book için şimdiden teşekkürler..
Tech90'ı tavsiye ederim korumaları knox ve çok sağlam abi. ben 4 mevsimini aldım kışı içlik takmadan geçirdim kaza yaptıgımdada bu pantolon vardı, Korumaları gerçekten çok başarılı ,2 ayağımada aldıgım darbenin hepsi korumanın üstüne bindi çok şükür .. tüm ekipmanımı tech 90 yapıcam bende zamanla .. Görüntü,sağlamlık ve fiyat bakımından bence tek marka .. ( Biraz reklam gibi oldu ama ben çok beğendim )
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Şu an bu konu içerisinde 119 kullanıcı var. (0 üye ve 119 misafir)