Merhaba iyi geceler arkadaşlar yarın şimdilik 3 motor gemlikten çıkıp iznik gölü etrafını dönüp orhangazide bir yemek yiyip turlama planımız var gelmek isteyen olursa bekliyorum. ;) Yarın yani Cumartesi saat öğlen 12:00 civarı gemlikten çıkacağız.
Merhaba iyi geceler arkadaşlar yarın şimdilik 3 motor gemlikten çıkıp iznik gölü etrafını dönüp orhangazide bir yemek yiyip turlama planımız var gelmek isteyen olursa bekliyorum. ;) Yarın yani Cumartesi saat öğlen 12:00 civarı gemlikten çıkacağız.
Bu koç taş tam olarak nerde,Carefour un orası değilmi...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Hayırlısı olsun Coşkun ve memduh belki bizde gelemeyiz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
vize haftası mahduriyeti yaşıyorum gelemiyorum :/
susurluk gezısı planlayan arkadaslar.yaklasık 20 dk dır muthıs bı yagmur var.hava kapalı.bılgınıze.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
evet arkadaşlar hava şartları nedeniyle. susurluk gezimizi gerçekleştiremedik. herşeyde bir hayır vardır diyorum.
neyse daha nice gezilerde. buluşmak dileğiyle....
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Hoş geldin Fermanoğlu
Valla bu pazarda hava şartları bizi engelleyemedi sürekli yağmur altındada olsa 60 km arazi 45 km asfalt eğlencesinden geri kalmadık . Ekipmanlarımız yıkanmış oldu şükürler olsun Yalnız kuru şartlarda eşsiz bir gezi rotası keşfettik. Soğuk pınardan girip küçük delililer köyünden çıktıp orman içinden. Kelese kadar yolu var rotanın
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bi kaç foto .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Ercan; keyfiniz daim olsun...Hakikaten çok güzelmiş....
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
İnşallah...uygun bir zaman da niyetim var...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)