Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Dün çok güzel ve doyurucu bir gün geçirdik. Bölücü değil, birleştirici olan yapımızdan dolayı farklı gruplardan dostlarımız geldiler. BE,BCC,AĞIRABİLER ve RED DEVILS tan dostlarımızla oturup kahvaltımızı yaptıktan sonra ufak bir Mudanya turu attık, Güzelyalı da çaylarımızı kahvelerimizi içip Bursa ya döndük. FSM de biraz daha oturup muhabbet ettikten sonra huzurlu bir şekilde evlerimize gittik.
Umut kardeşim birkaç fotoğraf koyar mısın buraya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:39 ----------
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
yine güzel bir etkinliğe imzasını atmış Bursa MT ailesi. İstanbul' a motorun bakımı için gittiğimden katılamadım, ancak Allah kısmet ederse önümüzdeki etkinlikte yanınızdayım inş. Yüzlerinizden gülücük, tekerlerinizden asfalt eksik olmasın
[IMG]908483_4590581493594_1785629338_n.jpg[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
yüklemeyi bilsem çok güzel olcak :d
EWWEETT bi kaç fotoda benden cc hacmi küçük yüreği büyük arkadaşlara gelsin ))
sürürüyoruz dağlara dağlara )
mustafa abi dayanamadı yığacak zeki yi )
zeki hafiften yol alıyo pabuç pahalı )
millet gider mersine biz gidyoz uludağın tersine
yoldaşlar bekliyor..
balıklar şahane..
bi pozda benden ;)
ve dağılmadan önceki son anlar ..motosikletlerimizi ve kendimizi ii yorduğumuz günün sonu iyi bittiği için hepimiz adına mutluyum hastası olan arkadaşımıza allahtan şifalar dilerim ..
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
Herkese merhaba ben samet 28 yaşındayım, aranıza yeni katıldım. Gördüğüm kadarıyla paylaşımlar geziler vs tam aradığım bir ortam benide götürün gittiğiniz yereee
4teker Bedenini 2 Teker RUHUNU taşır...
Hooo gokart işi yattı mı abiler şimdiden ayarlansaa yaa planlar ona göre yapılsıın :D
Memduh sen iyi kamufle olduydun sıkıntı yok tu yani ;)
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
ehliyetsizdin demi :D
bu arada cumartesi günü çanakkaleye gittim u. üniversitesi 18 otobüs kaldırdı ben de otobüs sorumlusuydum gece 12de evdeydim. çok gelmek istedim kız arkadaşım yok gitme kalkamazsın yorgun olursun dedi ben de tamam dedim zaten pazar öğleden sonra 1de kalkabildim. bir dahaya ne zaman gezi olur? hafta içi hep yağışlı. haftasonu açık görünüyor. umarım kaçırdığım gezi gibilerini bol bol görürüz daha gelecekte
Ya Inegöl'de onlarca motordan bir tane kasklı motorcu göremeyip birde üstüne uzaylı muamelesi görmeye ne demeli...
faceofred:Güzel memleketimi tanıtan ve toprak kokan,çiçek kokan,o cennetten gelme fotoğraf karelerin harika çıkmış;Yalnız kuş seslerini ve akrsu şırıltısını alamamışsın be kardeş,bir daha işini tam yap..
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 118 kullanıcı var. (0 üye ve 118 misafir)