Ben her virajda ters dönerim olum :D takip mesafenizi koruyun yoksa çok pis kafa kafaya dalarız :D
Ben her virajda ters dönerim olum :D takip mesafenizi koruyun yoksa çok pis kafa kafaya dalarız :D
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Abilerim canım abilerim benide go karta götürebilirsiniz gerçekten bakın :D ya da yerini söylerseniz kendi imkanlarımla gelmeye çalışırım :D
merhaba arkadaşlar bende hyosungcuyum BAtuğan uludağ arkadaşım beni gruba davet etti ve burdayım
ayıp ediyosun hemen gönderiyorum bitane adres ne :D çok kaçarsa çok yakıyo fazla asılmıyorum bende
''HOŞGELDİN BAHAR'' GEZİSi
Toplanma yeri; Nilüfer CARRFOUR yanı KOÇTAŞ yapı market önü SAAT 10:30. ( CUMARTESİYİ PAZARA BAĞLAYAN GECE SAATLERİ AYARLAMAYI UNUTMAYIN )
Rota: Keles, Kocayayla, Bozova, İnegöl.Dönüş rotası Bozovada verilecek olan molada yenilen alabalık esnasında hoş sohpet ile birlikte kararlaştırılacak.
Etkinliğimize tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz.
Katılımcı Listesi
1 - Mustafa (dönerci)
2 - Mehmet (doktor)
3 - Erdem (kurye - bakım şefi)
4 - Zekeriya (scrutiy)
5 - Süleyman (kuaför)
6 - Nevin (Eğitimci)
7 - Coşkun ( tilki çıkabilir)
8 - Haldun ( ???? )
9 - Coşkun + 1 ( Mucit)
10- Mutlu ( Gıda müh.)
11-
Bu kadro ile ne aç kalınır ne yolda. Dönercisinden tamircisine, doktorundan mühendisine her meslek dalı var maaşallah.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
İnşallah aksi bir olay olmadıkça gelmeye çalışacağım hocam..;)
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
Bu havada bursa mtde tık yok neerelrdesiniz dostlar...
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
Gezi Güncelleme...
Toplanma yeri; Nilüfer CARRFOUR yanı KOÇTAŞ yapı market önü SAAT 10:30. 31-03-2013
( CUMARTESİYİ PAZARA BAĞLAYAN GECE SAATLERİ AYARLAMAYI UNUTMAYIN )
Rota: Keles, Kocayayla, Bozova, İnegöl.Dönüş rotası Bozovada verilecek olan molada yenilen alabalık esnasında hoş sohbet ile birlikte kararlaştırılacak.
Etkinliğimize tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz.
1 - Mustafa (dönerci)
2 - Mehmet (doktor)
3 - Erdem (kurye - bakım şefi)
4 - Zekeriya (scrutiy)
5 - Süleyman (kuaför)
6 - Nevin (Piskopat Eğitimci)
7 - Coşkun ( tilki çıkabilir)
8 - Haldun ( ???? )
9 - Coşkun + 1 ( Mucit)
10- Mutlu ( Gıda müh.)
11-faceofreed(Yeni birileriyle tanışmak mutluluk verir her daim...)
12-Memduh (çok istiyorsan sen gel toplantı yerine tanışalım olmadı artçı alır bakarız bir çaresine)
(Bende Mudanyadayım geziyorum denize karşı ama evimin odaları ve balkonumda,hatta elimde de toz bezi var)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Geziye isim yazdırıpta gelemeyecek olanlar sabah 10:00 a kadar haber verirlerse iyi olur. Memduh gelmek istiyorsan eğitim amaçlı katıl derim. Gidilecek olan yerlerde ehliyet soranlar olmaz diye tahmin ediyorum. Kalabalıkta aradan kaynarsın. Artçı katılımcılardan ehliyeti olanı veririz soran olursa. Benimki tavsiye karar senin.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)