arkadaşlar bugün itibari ile rks 150 sahibiyim artık ilk buluşma da yanınızdayım inşallah ..
arkadaşlar bugün itibari ile rks 150 sahibiyim artık ilk buluşma da yanınızdayım inşallah ..
ADVENTURES LİVES FOREVER ...
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
İki teker hastası.
Hava kötü işte haftaya erteleyin bence )
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
bugn sıfır aldım yarın plaka ruhsatı halledeceğim sağolun dostlar
hava kötü haftaya erteleyin. bende antepdeyim zaten
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
arkadaşlar merhaba oğuz ben.. bende yeni motor sahibi oldum sayılır 2.5 ay oldu önümüzdeki ilk gezinize katılmayı çok isterim herkeze selamlar
Yeni motor alan arkadaşlara hayıorlı uğurlu olsun Allah tekerlerinizi düz bastırsınız deponuzdan benzini eksik etmesin. Bu haftaki geziye aramızda görmek isteriz sizleride. PAzar hava açacak deniliyor. Bu hafta gelemeyen arkadaşlarlada haftaya bida gezeriz sezon havalar güzelleşti nasılsa ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Az önce öğrendim Çanakkale de yeğenim kaza yapmış. Ehliyet sınavını geçmiş,direksiyon sınavını bekliyor. Yani ehliyetsiz olarak kaza yapmış.Hızı 40 km. civarı, Park halindeki araç birden önüne çıkmış, kafayı ön camdan içeri sokmuş o da.kollarında cam kesikleri ve dizlerinde ağrı varmış. Kask var fakat mont,eldiven,dizlik yok... Ehliyeti olmadığı için hiç bir hak ta talep edemez,suçlu konumunda. Adam insaflı çıkmış ta şikayetçi olmamış,masraflarını da karşılamış. Bunu size örnek olsun diye yazıyorum. Korumasız binmeyin.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin...Sen onu karşına al da bir konuş...
Sabih TÜZEM
Lifan Emisol 150
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)