bildiğim bir yer yok, ama aklımda olsun yakalarsam biryer söylerim... ha oldu bulamadık diyelim bence İnegöl yada Karacabey'de konaklamanız daha ekonomik olacaktır ama bu yerlerde de motor güvende olmayacaktır kaldığınız yerin bahçesi olması lazım... merkezde otel bol ama tahmin edersiniz sanayi şehri lüks/fiyatlı ama otoparklı oteller
Ninja
Benim bildiğim tahta kalede bir pansiyon vardı ama ne kadar ve hala çalışıyormu bilmiyorum. Baya eski ama idareten iyi bir yerdi. Sedicininde dediği gibi aslında yolu ikiye bölmek istiyorsan bursada konaklama sana pahalıya patlayabilir. İnegöl yahut karacabeyde çok daha uygunkonaklama yerleri bulabilirsin.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Bende geçtiğimiz pazar motomax a gittim bir tane bering marka 210 liraya yazlık ceket aldım hem düz füme rengi çok alacalı beleceli değil o bakımdan yaşıma uygun ağır bir ceket oldu (yaş 40 bu arada)zaten motoru kışın kullanmayacağım sonbaharda üşürsemde içlik alırım idare ederiz birde 40 liraya 4r dizlik aldım deri eldivenlerimde var zaten bana bu kadar yeter heralde bu yazlık ceket bile yazın giyilirmi bilmem o sıcakta önleri arkaları delikli kumaş ama yinede yakar adamı diğer montları tahmin edemiyorum bile bu arada memdub hocam kullanmadıysan değiştir bence .
Syn. Batuhan ve Ercan Bey
İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkur ederim.
inegöl kaplan hotel de 80 tl karşılığnda kalmaya karar verdim.
otoparkı da mevcut varmış. hemde ankara canakkale yolunun tam ortası.
Tekeriniz düz bassın BURSA MT. Teşekkurler....
Bende tam gemlikte paşa otel var otoparkıda var diye biliyorum diyecektim ki neyseki bulmuşsunuz kalacak yer .. hayırlı yolculuklar.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
24.03.2013 pazar günü bursa bulutlu yağış yok yalova güneşli yavış yoktur en son hava durumu budur arkadaşlar içim rahatladı hemde çokk gaz açmak için sabırsızlanıyorum.
İ.OLCAR..........................
yazınızı yenı okudum.şimdi bi plan yapılacaksa bursa mt nın karacabey ayagında bensız olmaz bu 1; 2.si bursada kalacak yer konusuda ben yardımcı olurum ve 80 degıl 40 tl ye hemde ankara yolu uzerınde ve otoparklı.benım telefonum 0 532 491 91 70.canakkaleden yola cıkıp bandırma cıvarına geldıgınde alo dıyosun karacabeyde karsılama olduktan karnımızı doyurup cayımızı ıcerken kalma olayını planlıyoruz.karacabeyde kalacam derswen ona gore bı plan yapıyoruz.yok arkadas ben yolu bıraz daha kısaltayım yoluma gıdeyım dersen kı 80 km kadar bu mesafe ankara yolu uzerınde anayol uzerınde benım ayarladıgım ve calısanlarınında benım tanıdıklarım olan otelde konaklayıp sabahında uygun saaatte yola revan oluyorsun.ıste bu kadar.tabıkı bu arada planın bursa ayagında arkadaslarla tanısıp cay faslıda cabası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------
persembe gunude dahıl bursadayım.motoru canlıda gorebılır.yada ustası varsa gosterebılırız nasıl derse.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
[QUOTE=salcano_7946;2969211]yazınızı yenı okudum.şimdi bi plan yapılacaksa bursa mt nın karacabey ayagında bensız olmaz bu 1; 2.si bursada kalacak yer konusuda ben yardımcı olurum ve 80 degıl 40 tl ye hemde ankara yolu uzerınde ve otoparklı.benım telefonum 0 532 491 91 70.canakkaleden yola cıkıp bandırma cıvarına geldıgınde alo dıyosun karacabeyde karsılama olduktan karnımızı doyurup cayımızı ıcerken kalma olayını planlıyoruz.karacabeyde kalacam derswen ona gore bı plan yapıyoruz.yok arkadas ben yolu bıraz daha kısaltayım yoluma gıdeyım dersen kı 80 km kadar bu mesafe ankara yolu uzerınde anayol uzerınde benım ayarladıgım ve calısanlarınında benım tanıdıklarım olan otelde konaklayıp sabahında uygun saaatte yola revan oluyorsun.ıste bu kadar.tabıkı bu arada planın bursa ayagında arkadaslarla tanısıp cay faslıda cabası.[COLOR="Silver"]
geçerken yazarım buyuk ıhtımalle çok teşekkurler çay faslıda varmış umarım yagmur fln ındırmez de benım gecıs tarıhım degısmez
hafta sonu gorusmek dılegıyle.
24.03.2012 Yalova Turu Güncel Liste
Saat 10:00 da Yalova yolu Özdilek te toplanma, 10:30 da hareket
Saat 11:00 da Gemlik İmam Tesislerinde ihtiyaç molası
Gemlik ten katılacak arkadaşlar buradan katılabilirler.
Orhangazi üzerinden Yalova ya geçiş ve gelsin köfteler
Dönüş sahil şeridinden aheste aheste olacak
Yemek için eski dostlarımızdan İbrahim in mekanına gidiyoruz. Topçular feribot yolu üzerinde.
içecek
tatlı
porsiyon sucuk veya köfte
salata
çaylar,
15 TL
1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
21. Orhan + Hafize
22. Erdem H.
23. Adnan O.
24. Orkun YILDIROK
25. Hasan KArgı ( Belki )
26. Uğur Elbi
27. Mesut Karaca
Sınava giren bazı arkadaşlar çıkışta geleceklerini söylediler. Zaten saat 13:00 civarı hala Yalova da oturuyor oluruz.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Zekeriya Coşkun'un dediği gibi senin işin çıkarmı bilmem fakat ben bu haftasonu da şehir dışındayım 4 teker,bu yüzden geziyi bir sonraki haftalar düşünelim,iyice kurtlandık yahu,gezmek güzelde motosikletle gezmek bir başka güzel...
Posedion İbrahim söz konusu bu geziye katılamıyoruz sağol çağrın için ancak müsait bir zamanda kendi grubumuzla mekanına illa uğrayacağız...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 78 kullanıcı var. (0 üye ve 78 misafir)