http://www.ntvhava.com/konum/bursa/7...k-hava-tahmini
bence pek sallama değil.. havayı koklayan adam da beklenti olduğunu söyledi kar için.. ama sadece 1 gün (o da pazara mı denk gelir yaa)..
http://www.ntvhava.com/konum/bursa/7...k-hava-tahmini
bence pek sallama değil.. havayı koklayan adam da beklenti olduğunu söyledi kar için.. ama sadece 1 gün (o da pazara mı denk gelir yaa)..
Aksilik olmazsa(yağmur)katılacağım.Bu arada hava durumu siteleri ani bulut haareketlerini kaçırabiliyorlar.Bu gece k.paşa'dan motoru almaya gittim.gündüz güneş,gece yıldız.Servisten indim 5 dakika yürüdüm ve yağmur.Nedir bu murpy amcadan çektiğim.Kaskın içinde küfürler iyi eko yapıyor.
Ben zincirlerimi alayım ozaman :D
He ya olum bende geldim fabrikada yıkadım motoru benden sonra personel müdürü gelmiş ne yıkadınız burda heryer çamur olmuş diyomuş . En az ben girdim göya çamura
Murpy candır :D Onlada onsuzda bekleriz yağarsa iptal olur zaten ama arazi yapasın olursa biz yine dağlardayız ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Bütün hava durumları da kar gösteriyo ya la
Bekleyelim bakalım Pazar ola hayr ola...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
[QUOTE=RamonRojo;2960206]Yok karbürator temizliği için mesut abiye bıraktık.Genelde zafer'in orda dışarda oturuyoruz haftasonları geliyorum ara sıra.Motoru Bursa'da ersan ustaya götürüyorum.Görürsen motoru uğra yanımıza çay içeriz.
Tm görürsem ugrarım mutlaka...
BuLuT61
derede sagmallı olta cekmeye basladı....kızılkanatta dıle gelmeye basladı tavada.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Haftaya ybr yi alicam tabi kredi kartsız taksit yapmiyorlarsa alamaya bilirim. Alirsam bir ay sonraki tura katilicam ins
Zaten %50 ihtimal ya alirsin ya almazsin 6aydir aldin/alacan ha gayret olcak o iş
Ninja
bozuldum o yazıı gorunce.ınsanları gaza getırmek ıcın neler yazıyolar.9 ay dag bayır gezdım terbıyem musade etmıyo aslında neler var yazılacakta anlatılacakta.ama malum.ulkenın basbakanı al ananı gıt dedı.bende aldım oltamı gıttım.belkıde benımkısı algıda secıcılık.yada algıyı kapattım bıldıgımı yapptım.hemıde ne balık.karaçayırda yesermıs.aman yareppım.2 tane sagmallı oltaya bakamıyorum o derece.solucan yetmıyo la.öküzgözününde gözüne gözüne...anla işte.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Hem rastgele hem afiyet olsun o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Liste kabarıyor. Pazar sabahını bekliyoruz. Sabah kar görürsek oturuyoruz evde :D Eşini, sevgilisini, kardeşini, kızını, annesini getirmek isteyenler de rahat olabilir, bayanlar da olacak gezide.
1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Oh yarasın balıklar diyelim napalım .
Ramon hocam geldiğinde hakkatten ara işte güöçte olmazsak çay içeiz .
PAzar günü içinde ya nasip diyoruz . Hava hakkatten bozucak gibi hayırlısı bakalım
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
acele edersen hata payın ve pişmanlığın olma olasılığı yüksek olur.. Sakin ve emin olman en iyisi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
abi memlekette yazacak ve haykıracak o kadar çok saçmalık var ki en iyisi algıları kapatıp kendini dinleyeceksin.. En güzelini yapmışsın.. afiyetler ola..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
----------------------------------------------------------------------------------
gönül çamur ister kirlenmek ister doğa ister fütursuzca :D
Zahmet olmazsa biri benide yazabilirmi listeye
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)