motorunu özleyenlere bilgi;
yağmur 2 gün ara veriyor, güneş yüzünü gösterecek.. yarın parçalı bulutlu 12-13 derece.. çarşamba p.bulutlu 15 derece..
motorunu özleyenlere bilgi;
yağmur 2 gün ara veriyor, güneş yüzünü gösterecek.. yarın parçalı bulutlu 12-13 derece.. çarşamba p.bulutlu 15 derece..
Dün okulu bırakmış bir öğrencim "cup" ile okula geldi,bu motorların nasıl bir şey olduğunu hep merak ederdim,ufacık,tefecik,şirin,vitesleri değişik performansı ise yüksek sevimli bir şeydi,Birde kapışalım demezmi velet,yaş farkından gaza gelmedim...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Merhaba Arkadaşlar...
Bir arkadaşımın elinde fazladan LS2 kaskı satılıktır..Kaskın kozmetiği gayet iyidir..Sadece vizöründe küçük bir yerinde buğu gibi bir leke vardır..Artçı için bence daha uygun bir kasktır..İlk fotodaki kırmızı yuvarlak içindeki bolgede dediğim leke vardır..
Fiyatı 70 Tl dir...İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.. Sıfırı 120 Tl dir...
Kask sadece artçı için kullanılmıştır..Sıfır gibi durmaktadır..Taşıma kılıfı da vardır..
Ben kaskı denedim gördüm gayet temiz ve güzeldi ama bana olmadı :I Koca kafalımıyım neyim artık İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın derim.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Pardon ya bedenini yazmayı unutmuşum kusura bakma BEDEN S
Acilen satman gerekmiyorsa ben talip olurum
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
bugun 3 gun ve ben wc harıcı yerımden kalkamayacak kadar hastayım.dualarınızı eksık eteyın arkadaslar.sanırım galıba gıdıyom ben....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Geçmiş olsunabi Allah acil şifalar vesin.
yoldaşlar nasılsınız görüşemedik uzun zaman oldu...
Sizi bir yerde hatırlıyor gibiyim ama Nerelerdesin olum sen ?
Aman mutlu abi ordeklerimi getirmeden bi yere gitme
Neyin var abi ne haldesin hayirdir..
Kiyamet kopsa bu pazar mangalin dibine vurucam. Salatanin alasini yapicam.. İcecekler misirlar meyveler havada ucusucak.
he, he, he , hocam üç beş yıl sabredinde genç adam biraz büyüsün öyle kapışın aklı kalmasın. size tırstı demesin bariii...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
dur len nereye gidiyon,yerin dolmaz valla, şaka bir yana, acil şifalar dilerim kardeşim yelkenleri suya indirme hemen yaw...bu hastalıga sadece motoru yan ayaklıga aldın diyelim... çift sehbaya alma sakın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
cupcik, nedir gazman....! yeni bir modelmi, kaç cc bu cupciks...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
cengiz ne iş, yakında seçimmi var yoksam... birde ankaraya deniz getircem desen tam olurmuş..
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Şu an bu konu içerisinde 89 kullanıcı var. (0 üye ve 89 misafir)