Aman sert davranma yarın güzel olacak.. Bende az önce Güven ticaret i aradım lastik var mı taze mi diye adam da lastikler 2012 üretimi sıkıntı yok gel lastikçi de var taktırırız dedi
Aman sert davranma yarın güzel olacak.. Bende az önce Güven ticaret i aradım lastik var mı taze mi diye adam da lastikler 2012 üretimi sıkıntı yok gel lastikçi de var taktırırız dedi
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra XTZ 660 TENERE
9-SlowDriver + 1 Drift 125
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R
16- Umutrr240 CIBIR 250
17- Orkunn
18-oguz1327 MT-01
19- DuHast
20- Hassankar
21-Arap Belki
22- SAdo Belki
23- Cengiz Aşçı başı
24- Bordo990
25- Umut (cbr 125) belki.
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
temizlik biter ercan abi ısınma turuna çıkıyorum ben
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
selam gencler.gunaydın yada tunaydın.hangını kabul edersenız artık.ben yenı kalktım.kesek arasaydınız be ercan lemanda kahve ıctım ben sonra yarım saat takıldımoralarda sonra carrefour gıttım.baya bı zamanda orda eylendım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------
haktan ısınma turundan kastın nerelerı kardesım.bende ısınayım ıstıyorumda...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Dün akşam ben de gazcılar tarafındaydım bilseydim gelirdim Neyse artık yarın sabah toplanırız
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
Arkadaşlar yemek işi vs olacakmı? Olacaksa nasıl olacak?
Yazmamış kimse bişey.
Designer & Economist
yemek faslı ddegılde daha sohbet tarzındaolcak gezı.tabıkı grup ıcersınde belırlenır yıne talebe gore.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Mutlu abi ben akşama Güven Ticarete gidiyorum anlaşmalı lastikçi de varmış takıcaklar senin işi nasıl yapalım ?
akşam hızı alamadım mehmetlerle gemlıkte buldum kndımı dağ yolundan sonra.. rcn abı gel eldıvenlrı almaya.. özcan kaptan la salcona mutlu abı benım ış yerınde çay ıçıyoruz. yetış
Buluşma 03-02-2013 Pazar saat 11:30 Geçit Özhan Önü çıkış. İznik gölkenarından- yenişehir üzerinden dönüş.
1-Nevin Hoca
2-Bluedolunay
3-Search16
4-beyazatlı
5-Kayariki[/QUOTE]
6-memo16
7-MustafaSYM
8-tbk_1980
9-seçkin Wındy s
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Beyler yarin turu tamamladiktan sonra karting yapar miyiz ne dersiniz????
Ninja
Lastikler değişti.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Bana yarın pazar mesaisi geçirdiler,16 da fabrikada olmam gerekiyor. En geç 15 te aranızdan ayrılmak zorundayım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra XTZ 660 TENERE
9-SlowDriver + 1 Drift 125
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R
16- Umutrr240 CIBIR 250
17- Orkunn
18-oguz1327 MT-01
19- DuHast
20- Hassankar
21-Arap Belki
22- SAdo Belki
23- Cengiz Aşçı başı
24- Bordo990
25- Umut (cbr 125) belki.
Özcan abi sıkıntı yok nasılsa huzur turu kıvamında bir gezi olacak.
MAdv sen kaçta gelcen ben onu anlamadım Yemekten sonra derken ?
Haktanım saat 10:00 10:30 arası ykmdeyim . Detaylar konuşulur yarın orda herhalde.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Ben de yeni ayakkabılarımı (Lastiklerimi) taktırdım içim rahat artık Aksilik olmazsa yarın 10:30 gibi oradayım
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)