beyler an itibariyle ykm önündeyiz gelen varmı ?
beyler an itibariyle ykm önündeyiz gelen varmı ?
Lastik işi yarına kaldı Ümit senin tamir işi de hafta içine kalabilir benim servise motosiklet gelmiş montaj için yarın müsait olmayabilirler belki ben bile taktıramam lastiği. ama duruma göre ben yine yazarım .
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
ykm nın oralardaydım demın goremedım kımselerı sımdı ewe gırdım.gelen gıden olduysa yıne cıkabılırım nedır planlarınız
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Mutlu abi yarın akşam lastik almaya gideceğim istersen sen de gel alıcam diyordun ne dersin? akşam 6:30 gibi gazcılar girişinde bir motosikletçi var oradan alacağım.Pirelli de varmış ellerinde
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
gazcıların gırısınde yıldız motor varmıs yarın oraya mont almaya gıdıcem.senın ısten cıkıs saatı bulusuruz ben kent meydanındakı cafede olurum oölmaz mı.
Benim dediğim yer de yıldız motor. Abi sen lastik almayacakmıydın? mont nereden çıktı Mont için Motomax a baktın mı abi çok çıtır modeller var
[QUOTE=salcano_7946;2924083]gazcıların gırısınde yıldız motor varmıs yarın oraya mont almaya gıdıcem.senın ısten cıkıs saatı bulusuruz ben kent meydanındakı cafede olurum oölmaz mı.[/QUOTE
bende yıldız dan aldım montumu ama pişman oldum gerçekten motomaxdakiler çok daha kaliteli ve daha güzel...
[QUOTE=bordo990;2924107]Yıldızdan aldığım mont dandik demek yanlış olur bence. Motomaxtan aldığın bir Rev'it mont ile yıldızdan aldığın aynı model Rev'it mont farklı mı olacak? Hayır ikisi de aynı bu yüzden satıcıdan ziyade ürün hakkında konuşmak daha doğru olur. Almış olduğun ürün hatalı seçim sadece Ben de başka bir mağaza dan LBC diye bir mont almıştım içinde rüzgar ve su geçirmesini önleyen membran denilen malzeme den yok o yüzden çok güzel üşüyor ve ıslanıyorum arkadaşım. Satıcı değil seçim önemli.
[QUOTE=SlowDriver;2924119]haklısın yanlış anlatım olmuş benimkisi şöyle desem daha doğru olurdu yıldızda prohell mont var sadece ve aldığım için çok pişman oldum.Çok güzel de ikna kabiliyetleri var adamın.
şöyle örnek vereyim; ben x marka sormak için içeriye girdim adam allem etti kullem etti prohelli bana aldırdı arkadaş yaw :D
Mont,Kask,Pantolon gibi pahalı ama önemli ekipmanlardan 3 kuruş kar edeceğiz diye ucuz alırsak başımıza gelebilecek en iyi şey bronşit olmak Ben oldum tecrübe ile sabit Pahalı ekipmanların değişimi en az 2 yıl da bir oluyor o yüzden iyi bir marka almak şart Ama ille de Yamaha olacak değil Ben Mutlu abi ye seçim konusunda yardım ederim. Ama o benden daha tecrübeli de olabilir
Arkadaşlar,
Eski hal'in yanında küçük bir dükkan, Moto Güven..
Ben mont ve kaskımı oradan aldım ve çok memnunum. Bilginize..
Hocam bişeyide sevmeyin nefret edin yav,Herneyse seven sevilir her daim.O halde rotayı buluştuğumuz yerde belirleyeceğiz yine ufka doğru yardırırız.( İznik Gölü
Buluşma 03-02-2013 Pazar saat 11:30 Geçit Özhan Önü
1-Nevin Hoca
2-Bluedolunay
3-Search16
4-beyazatlı
5-Kayariki
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
güncel
1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra DRZ 400 S
9-SlowDriver + 1 Drift 125
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R
16- Umutrr240 CIBIR 250
17- Orkunn
18-oguz1327 MT-01
19- DuHast
20- Hasan
21-Arap Belki
22- SAdo Belki
23- Cengiz Aşçı başı
24- Bordo990
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
ne tecruben olacak benım motor gecmısım 2010 dan bu yana.ayrıca yıldız motorda calısan sait dıye bırını aradı cengızın yanına ugradım saat 6 gıbı.gecen kaskını yaptırmıs orda.kaskıda ordan almıs hatta.saolsun aradı sordu benım bedenıme uygun mont olma ıhtımalını sordu.boy 178 kılo 153 olunca sormak gerekıo.ole heryerde bulunmuyo.ıstanbulda bulamadım ben.hemde balmumcuda.arkadaslar varsa secenek gıdelım.adamların ıkna kabılıyetı onemlı degıl benım cuzdanım onemlı ayrıca.ben ıstersem alırım o ısteyınce satamaz yanı.
İnşallah pazar günü yağmur olmadan hava çok soğuk olmadan güzel bir gün olurda geziyi rahatlıkla tamamlarız :D
Mutlu abi dün sen çıkmışsın cengizin yanından ben girmişim Bilseydim arardım ben geliyom diye Neyse pazar günü görüşmek üzere ;)
güncel
1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra XTZ 660 TENERE
9-SlowDriver + 1 Drift 125
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R
16- Umutrr240 CIBIR 250
17- Orkunn
18-oguz1327 MT-01
19- DuHast
20- Hassankar
21-Arap Belki
22- SAdo Belki
23- Cengiz Aşçı başı
24- Bordo990
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Günaydın arkadaşlar nabersiniz?
Günaydın kenan abi Napalım sabah sabah temizliğe başladım motoru bi elden geçircem elimde kalmazsa yarın görüşürüz artık
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)