3 şubat pazar günü ...
1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra SUZUKİ DR 800 BİG
9-SlowDriver + 1 Drift 125
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R
16- Umutrr240 CIBIR 250
17- Orkunn
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Bıraktıkları para yenisini alacak kadar değildir muhtemelen dalga geçmek amaçlı 3-5 lira atıp götürmüşlerdir. Umarım eşek şakasıdır aksi halde çok üzücü olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Ercan listeyi her güncellemende motosikletini de güncelliyorsun amma koleksiyon varmış sen de kıskandım valla
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
Tabi 640 lık kesmedi ercan abiyi 800 ünden tadına bakayım diyor herhalde
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
yakın zaman içinde yani 2013 yılı içersinde motosikletine muayene yaptıran yada zorunlu trafik sigortası yaptıran oldumu acaba?
Kaza Anında Seni Korur !
Abi gönlüm bol beya ben napim bakmayın siz bana egomu tatmin ediyorum her listede
Dalgıcım kesmiyor artık kesmiyorrrr :(((
SAmet usta benim yaptırmam lazım baktığımda 82 lira gibi bişi çıkıyor . Sigortamda mart ayında bitiyor. Benimde merak ettiğim tek şey bu çanta demirleri sıkıntı yaratacakmı acaba. Sen ne için sormuştun ayrıca ?
Ben motosikletimi bu ayın 21 inde aldım poliçe de 110 tl yazıyordu.
Kask, Mont, Pantolon veya Dizlik Bir de eldiven var ise Motosiklet keyfi bitmez. Eğer Yok ise o çile çekilmez....
Ben scoter ı 55 tl ye yaptırmıştım Drift in poliçesini görünce oha dedim birden tam iki katı la. Bakalım seneyi sağ salim çıkarırsak göreceğiz yenisi kaça mal olacak.
Bir de konu muayene den açılmışken benim scoterin km gösterge camı kırıldı ve sinyaller tırnakları eski/bozuk olduğu için sinyal verirlen sağa/sola elimi o yöne basılı tutuyorum. Sorun olur mu acaba?
Abi olur sanırım . Işıkları falan kontrol ederken dibinde oluyolarmış çakallık yapamıyon . ama tabi o anki ruh haline bağlıymış görevlinin. Benimde arka fren müşiri bozuk hafif öne dokunurum artık kaydırırken diye düşünüyorum
Senin problemin kolay giderileceğini düşünüyorum, bir fren müşürü kaç para ola ki. Benim sinyal,far kontrolleri takım olarak satılıyormuş 70 tl gibi bir fiyattan bahsetmişlerdi. ha sinyaller yanıyor mu? yanıyor Ama dediğin gibi bakan adamın ruh hali çok önemli
Benim muayene 84 tl vergi 82 tl muane ücreti arka fren müşiri ve balatası, kısa far toplam yine 250 yi bulacak abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
evet dostlar 3 subat pazar kursunlu hayal denizi helikopter iskelesine konuyoruz buluşma yerı saat 10:30 ykm önü 11:00 hareket kalkış
1-Özcan kaptan (ekip lideri) kawasaki kle 500
2-kirlisakal16 gtr 250
3-ümit tm ybr
4-mehmet gençtürk ybr
5-berk filibe ybr
6-sedici ninja250r
7- mehmet sarıkaya ybr
8- Ahmanamra SUZUKİ DR 650 SE
9-SlowDriver + 1 Drift 125
10-Salcano Mutlu Abi
11-Mehmet Cankoral
12-M.Balibey
13-caner kalmaz gt250
14-murat cbr 125
15-MadV Gt250R
16- Umutrr240 CIBIR 250
17- Orkunn
Yokmu arttıran ?
artcı gelecek varsa bende alabnılırım arkadaslar dıkkaldırımcıvarından olur cekırge olur
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Bu hafta yollarda epey kalabalık bir motosiklet grubu görecekler Aranızda ki en ezik kalacak olan da benim herhalde motor yeni, ben yeni size uyup motoru üzmesem bari yetişecem diye
Ben motosiklet alıcamda 2. el ybr 2006 model daha önce muayeneye hiç girmedimde o yüzden sordum fiyatlar ne kadar diğe ve birde sigorta bitmiş olucak el değişirdinde vasıta.Sigortaların hepsi aynı fiyat olmasa bile birbirine yakın fiyatlar cıkarıyor o yüzden bir sormak istedim 2013 yılı sigorta fiyatlarını pek anlamadıgımdan
Kaza Anında Seni Korur !
grup gezilerınde surat maksımum 80-90 kmh olarak yarlanıyo.sıkıntı yapma benım motrorda 125 lık.ayrıca bu grupta yarı yolda bırakmak gıbı bı durum yok.arkadaslar 24 ayar hepsı..BU HAFTA BURSASPORUN MACI YOK MU YA MAÇA GIDELIM....BİLET ALALIMDA.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)