Ercancım bi sonraki haftaya dağda kar kampı olmayacak mı?
Ercancım bi sonraki haftaya dağda kar kampı olmayacak mı?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Olacak abi arifte gelsin hele bi Alayımız gideriz işte oraya ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-Hocam nolur bir tur...
-Ya size bir şey olursa(Hülya koçyiğit seslendirmesiyle)
Yahu bir film,pembe dizi gibi hafta arası her günmü oynar?Bu arada Allah affetsin dışarıda motorcularla dalga geçen bir hava var,çıksammı çıkmasammı,tozutursam üşütürmüyüm,tozutmasam sıkılır patlarmıyım vs...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Ykm nin onune cadir kursak olmaz mi usursek iceri kacariz hemen hem market yakin sicak cikolata yakin ...
suküt onemlı tabıkı arkadaslarda herkesmı kaybolur bı anda.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Valla kış geceleri bi sükunet kapladı demek milleti. Alper abi ykm önünde zabıta rahat vermiyor artıkın abi Yeni durak eski adliye oldu . Gerçi bende bu hafta çıkamadım hiç ama orada bulunuyorlarmış genelde :D
Havalar iyice sertleşmiş ya sabah camdan bi bakim dedimde donuyo mubarek. İki teker üzerinde olan arakdaşlara kanyak akan çeşmeler dilerim
İyi pazarlar hepinize.
hadi çaya çıkan yokmu soğuklara aldanış etmıyoruz
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
çınarcık tarafına çıkıyorum şimdi bro ..sahilden el sallarım size :D
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
durmak yok gazlamaya devam ;)
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Gezin gezin :D
hava soguk donuyorum aga.hastamı olacam nedır.
eksi cok soguk aga.asıl soguk çarsamba gunu -10 derece olacak.bakalım ozaman ne dıcenız.
Ulen zabitaya bak gitsin reyhan pazarini gezsin yerlere cöp atanlari yakalasin bayadir gelemedigim icin son durumlardan haberim yok tabi ercan griple bogusuyorum 2 haftadir onun icin havalar biraz isinsin diye bekliyom
Merhaba arkadaşlar,
Sürekli yorumlarınızı okuyordum ama ancak aranıza kayıt olabildim
Ben cross tipi veya supermoto gibi bir motor aramaktayım. Ancak çook uzun zamandır binmediğimden ilk motorum gibi düşünebiliriz. Bu nedenle hem uygun fiyatlı hemde 125cc civarı bir model arıyorum. Bursa'da neredeyse tüm mağazaları geziyorum. 1500-2000 TL civarında (mümkünse kredi kartıyla) ve çok fazla sorun çıkartmayacak bir tane arıyorum (özellikle servis bazında). Bilen, gören veya satan varsa bana mail yoluyla ulaşabilir mi?
Teşekkürler.
ticotorres@windowslive.com
Forum canlansın biraz ufak bir gezinti Rota gemlik-çınarcıktı ama armutlu da hava patlayıp dolu yağmaya başlayınca armutluda takılıp geri dönmek zorunda kaldım Birde yağmurluğum yoktu ama ne ceket ne pantalon 1 gr içeri su almadı buna sevindim ) Tek sıkıntı yola çıkınca kaskın vizörü buğu yaptı sürekli sonra düzeldi ..Sürüş ne kadar yağmurlu ve ıslak zeminde olduysa da virajlarda , yolculuk da çok keyifliydi ama herkes manyak bu gözüyle baktı :/
Manastır Kahvaltı
Narlıda kahve içmeden olmaz oradaki köpekler bile tanıyor artık saldırmıyolar
Bu manzara çoooook güzel..
Virajlar bambaşka güzellikte
Bir manyak ben varım
Bu cafenin sahibi de motorcu çıktı ama 5 yıl önce talihsiz bir kaza sonucu (600rr ile full koruma) motoru bırakmak zorunda kalmış .. uzuun uzuuun anlattı ve hatası gizli buzlanmayı farkedemeyip frenlere basmak ... Sonuç olarakta 200 kg bir motor ayağının üstünde kalarak 25-30 metre ayağı kırıla kırıla sürüklenmek... şuan ayağında platinler var ama bir gün gelcek yine binicem ona diyordu inş. tekrardan biner ..Bir tanede teyze vardı bana demediği laf kalmadı hatta gelininin çok fazla motosikletlere ilgi duymasını ve eşine arabayı sattırıp yıllardır motor aldırma çabalarını anlattı ne güldüm ama )
Burasıda armutlu çıkışıydı herhalde hava kararmak üzereydi döneyim artık dedim
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
ohh iyi gezmişsin vesselam
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
off off ne gündü be neler yaşadım neler kaybettiniz yada ben neler kaybettim bilmek istiyorum...
Alper abi geçmiş olsun . Çok şey keçırmadın canım bir çamur gezisi diğer haftada arkadaşların yaptığı kar gezisi oakdar :D Ama üzülme lastikleri değiştir bu hafta sonu sanırım kar kampına gideceğiz sölemedi deme.
Yeni gelen arkadaş hoş geldin aramıza umarım temiz güzel bi makina bulursun. Ramzeyleri araştır bençe. 2 el olarak değerlendir birde. o fiyatlarda sıfır bulmak zor sanırım artık :(
Dalgıç iyi gezmişin ha acısını çıkartıyosun durduğun zamanın
HAmza dökül bakalım sen neler ettin ? CEngizdende ses soluk çıkmadı birliktemiydiniz naptınız
Şu an bu konu içerisinde 151 kullanıcı var. (0 üye ve 151 misafir)