coşkun u aradım hocam zaten.
coşkun u aradım hocam zaten.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
oh oh gezmeler tozmalar. Yok abi ya bi degişiklik olmadan azaldi yakit bana göre. Tamirciye verdim bugün akort yapilsin dıye. Rodaj falan bilmem ben 3500kmde falan eşek gibi biniyorum ...
Kücük beden kask lazim olabilir emanet veya satacak varmi arkadaşlar.
Her ne kadar kalabalık olduğundan dolayı masanın bir ucundan diğer ucuna muhabbet yetişemeyip bağlantı ara ara kopup ufak grupçuklar halinde devam etsede,eşiyle,dostuyla,anasıyla,çocuğuyla gelen herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum,çok keyif aldığım bir gece oldu...
Yalnız Gemlik grubunun aramızdan erken ayrılmasını artıkın nasıl affederim,Gemlikte bizi nasıl ağırlasalar,nasıl el üstünde tutsalarda dilimden kurtulsalar hiç bilemem.Yalnız bayan bir krosçu tanıma fırsatı verdikleri içinde bir o kadar müteşekkirim bahtiyar oldum efem...
(Çekindiğimiz kareler,fotolar en yakın zamanda burada,sıcak sayfamızda,bu arada Mutlu kardeşin Donald duck ördeklerine kimse sulanmasın.Silah zoruyla kendilerine el koyulmuştur en Varyemezinden..)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Yarın müsayit olan var mı arkdaşlar yapalım bişeyler..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
murat kardeşim akşamları ykm de oluyoruz genelde kahve içmeye çıkıyoruz tabi hava koşullarına bağlı
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
yarın oralarda olurum ben madem gelen olursa bi yerlerde ateş yakar sucuk yaparız ;)
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
arkadaşı bıraktım evine oradan eve bastım bende
Günaydın millet iyi hafta sonları .Bu gün çalışıyorum ama akşam bi iş çıkmazsa bende ykmedeyim
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
pazar gunu sapanca ya yolumuz.. bılecık yada yenışehır tarafından gececeğiz. sabah 7 hareket
Dün akşam tam bir samimi aile sohbetiydi birtek gelen giden tatlılar tuzlular eksikti.Sıcak ve samimi ortam için katılanlara teşekkürler.
Saatin nasıl geçtiğini anlamadık. Katılımcı arkadaşlara teşekkürler.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
ykm gene kalabalıkmış telefon geldi :D
Rotamız sapanca gelmek isteyen olursa bekleriz cengiz abi ve ben en geç 8 de inegölden yola cıkıyoruz...
Haliyle ay sonu ve soğuk duyuru için çok geç kaldığımızda kesin ama sadece maddi sıkıntıdan gelemiyecek varsa kendi aramızda havuz oluşturur çözeriz...
Mehmet abi ailecek gezmek istersen araba hazır önden gidip çayı yapman şartıyla
hava kışladı gene.hamza motorla o yol cekılmez be gulum.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)