2.si temiz abi belli ediyor kendini bir ss bir cross bi cruıser lazım ya herkese
2.si temiz abi belli ediyor kendini bir ss bir cross bi cruıser lazım ya herkese
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
He ya düz gitmek için ss rahat gitmek için şopar, her yerde gitmek için enduro :D
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
en ıyıı actıva abı tank gıbı her yre gıdıyor full metal :D
sEN SUS OLUM SABAH SANA BULVARIN IŞIKLARDA KORNA ÇALDIM EL SALLADIM NE GÖRÜYON NE DUYUYON :d
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
ewet hava güzel bu havayı değerlendırmek lazım ykmye kahveye çıkıyoruz gelmek ısteyen buyursun.
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Yunus Emre İlk motorun olacak 0 ybr almanda fayda var,her şeyinden sen sorumlu olacaksın lastiği,yağı tuzu,darbeleri,allah korusun arıza ve kazaları,güvenlik açısından ne üzerinde gittiğin,tanıdığın mal her zaman iyidir,(hemide babamda var)...
Tbk_1980 cuma gelirsen takvim sözüm var ayar yaparız sana,tanıdıkların Feromen,kayariki,Bluedolunay...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
para bitti aşk bitti gibi oldu benima iş görüşemiyoruz k.bakmayın pek sık...
cengiz abi dilinden düşmüyor rusya bi turda oraya yapalım beraber istersen...
Yunus Emre ilk motorun olacaksa illaki beyenmediğin eksik gördüğün yerler olucak o yüzden en az maddi kayıpla bu evreyi tamamlamak...
YBR yi hiç sevmem ama tipi hoşuna giden bi 2.el motor alman ( Temiz kazasi belası olmayaan) muhtemelen %55 daha az zarar etmen demektir bunun kararını sen vereceksin...
yorumlarınız için teşekkürler ama nevin hoca ile hamza abinin görüşlerinin arasında kaldım :D
Ybr candır geçiş motorudur .. uzun yolada çıkarsın şehir içinde de iyidir yedek parçası boldur tek kişilik performansı normal trafik hızında seyir ettirir düzeydedir .. motoru dayanıklıdır .. konforu muhteşemdir titreşim 0'dır..uzun yolda yayıla yayıla gidersin .. 2.elde değer kaybetmez .. yani ilerde 250 cc alıcam diyorsan ybr tek alternatifindir .. hem kolay satış hemde 2. eldeki pazarı dolayısıyla.Kısacası ybr üzmez uzun süre kullanırım satmam dersen içine sinen motor her zaman daha iyidir ..umarım yardımcı olmuşumdur
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
mehmet abi bu motorun kullanıcısı hem mehmet abim hem nevin hoçam benden tecrübeli haberin olsun
benim demek istediğim maddi kayıbıbın az olması ilk ve son motorum ollacak dediğin bi motorsa 0 al bence. geçiş yapcaksan 0 motor 1 gün kullansan bile en az 750 tl kaybın olur gerek varmı sence bence yok...
parcası uyuz az yakıyor diye alınmaz ilk motor görüp yada binip aşık olursun kimi cengiz abi gibi pali sever kimi haktan gibi tazı kimide ercan abi gibi katır, sen kırmamı seviyosun buna kara ver bence...
Mehmet abim ve ümit bu motorun kullanıcısı motoro karar verdinse onlara danış bence daha doğru olur...
daha ilk motorum olacağı için tarz farketmez :D ama ilerde geçiş yapıcam 250 cc ye inş ozaman ybr alayım hem inegölde bayisi var hemde bayi sahibi dayım arkadaşı oluyor bi güzellik yapar bize :D
2.el alacaksan inegölde usta var bi baktırırız bana ulaşırsan şimdiden hayırlı olsun...
abi motorda öyleymiş arabada olsa koyada adamlar hiç tölerans tanımamışlar dün h4 hazır tesisat kablosu almıştım bugün onu taktım bakalım akü 11.90 v gösterdi multimetrede şimdi denemeye çıkıcam ve yarın tekrada ölcücem kaç çıkacak sonucu tekrardan yazarım led işide olmadı hazır parayada dağ dayanmıyor harcadık gittiyapan biriyle konuştum onun ampule ac akım gidiyormuş araya sanayi tipi kondansatör koymuş ve dcye çevirmiş ondan sonra düzeldi diyor aküden hat çekmemiş o birde yarın elektrikçide ona baktırıcam
ybr alırsam 0 alırım abi hem 2013 ybrler gelince 2012 ybr fiyat düşer
tamam abi 2. El alırsam haber veririm sağol
maydec ybr düşünüyorsan bir yandan da cb125e'ye baK, ilk motor olacağı için düşüp kalkacaksın minimum maliyetli olmasında fayda var, bi koruma demirine bakar tertemiz biner tecrübe edinirsin.. kazasız belasız...
Ninja
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Programa bakmam lazım hocam.. gündüz ilaç deposunda gece eğlence sektöründe çalışıyorum cuma boş olsa bile evde geleceğin motorcusunu içinde hazırlayan canım eşim beni bekler en azından akşam yemeğine..kurterin yerini bilmiyorum ve ben ankara tarafında oturduğumdan muhitte ters düsüyor... nerden baksan zor yani.. Ama feromen le görüşmeyelide çok oldu bir buluşma fena olmazdı.. kayar ikiye azıcık maddi biraz manevi borcum var düğünde bir sesini duymuştum sadece...kısmet artık bakıciğiz :D
selamlar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Yunus Emre kardeşim ne alırsan al ister sıfır ister ikinci el hafif bişey al ben boş ağırlığı 150 kg(beniznle 166kg) olanı aldım devirmicem diye iki kere kolum çıkıyordu sıkışık trafikte sonra alıştım sakatlık olmadan
A.S. Canının sağlığı uyarsa bekleriz,bebek beklemene çok sevindik,dünyanın en güzel ve yaşamaya değer varlıklarıdır kendileri...:
Evet Cuma 28-Aralık-2012 19:00 Kurterdeyiz...(Beşevler-Üçevler mevkiii)
1-feromen
2-n_tuncak
3-Beyazatlı
4-Kayariki(belki)
5-Blue dolunay
6-search16
7-Tbk_1980 (belki)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 111 kullanıcı var. (0 üye ve 111 misafir)