Karacabeyde işin 1 1.5 saat sürer.Sorunsuzca muayeneni yaptırırsın.Bu havada motora binilirde yaşlandıkça bir taraflarım yememeye başlıyor.
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...px?m=KARACABEY
rüzgara dikkat.Deli soğuk esiyor.
Karacabeyde işin 1 1.5 saat sürer.Sorunsuzca muayeneni yaptırırsın.Bu havada motora binilirde yaşlandıkça bir taraflarım yememeye başlıyor.
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...px?m=KARACABEY
rüzgara dikkat.Deli soğuk esiyor.
bu cuma buluşuyoruz nasılsa orda netleştiririz ama kimsenin hayır diceğini sanmıyorum yorgunluk atmaya birebir :D
Bu cuma malum havada açık görünüyor Kurter'de buluşulabilir vardiyamı şimdiden ayarlamaya çalışıcam,Motor toplama karar defterimin maddelerini bu sefer uygulamaya koyma maddeleri olarak okumayı hedefliyorum
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Günaydın millet
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08651524/detay
bu ilandaki motoru bilen tanıyan var mı? Bir arkadaş almayı düşünüyorda.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
bırak şmidi motoru haydi ykm ye kahve içmeye çocuklarlra konustum onlarda gelıyor
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
ünlü mü degilmi?bilmem ama şairin dedigi gibi.....evladım benden sana akıl.....varsa aklın tek takıl......
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ykm ye geçıyorum ercan abıyle buluşmaya
Siz çıkın ben yetişirim akşam size
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Artik uygula be zeko )))
Ayıptır söylemesi salı sabahı bir çıkıyorum işten taaa ayın 7 sinde iş başı. Toplantı bana uyar.
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 15:59 ----------
Arkadaşlar elimde 3 ay kullanılmış tertemiz topcase var. Kappanın bire bir aynısı. Sağlam sert plastik. Düşünen olursa benimle irtibata geçebilir. Çanta benim, lpg tankı küçük geldiği için çıkarttım. İçinde kızımın fotosuda vardı hatta bulabilirsem yüklerim.
---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:34 ----------
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
searc16 ben alabılırım çantayı..
bugun nerdeyse butun mt ykm onunde toplandık. sohbet ettık.. dort arkadaş ayrıldık gezıye çıktık. bır uludağ yolu yaptık. çayımızı içtıık. ordan benım ışyerıne geldık ısındık yaktık bıde elektrıklı mangalı patlattık kaşarlı sucukları cız bız ekmek arası sıcak çayla. ohh .. ahmanamra murat112 ve arkdaşına keyıflı gezı ıçın tşkler
gelelım sana mutlu abı.. bırak şaırlerle şıırlerle uğraşmayıda sadede gel.. ördeklerı ne zaman getıreceksın ?
actıvada var kappa da yedeğe alacağım
Cengiz dağa çıktım yoksun, şehre indim gene yoksun.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bugün misafirim vardı sizlerden ayrıydım özledim erken ciktiğim bi akşam buluşalım bi kahvede ben içeyim haktan...
Ercan abi motor güzele benziyor ama takas islemiyormuş,km gercek olmiya bilir sana küçük gelicek gibi bi his verdi görselleri bana benmi alsam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Abi bu nasıl tatlı bi kız ya allah bağışlasın...
Kız büyüdü tabi bagaj haçmide artmalı demi
Cuma Kurter'deyiz o zaman,diğer arkadaşlar gibi her gece çay kahve içmek isterdik ancak malum yoğunluk,aile ,iş güç,çoluk-çocuk,Ancak Her gün motorla gittiğim okul kantinininde bir kahvesi var ki sormayın,sırf bu yüzden okul takılıyorum filan yanii...
Davut Emre bende senin son mesajına dönemedim,geçen uzak geldi Mudanya artık cuma inş. annenide getir görüşürüz...
Maşallah Coşkun kardeş bu ufaklıklar dünyanın en değerli varlıkları ve en güzel,pek te yakışmış çantaya yapma bebek manken gibi...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
ne eğlendik be hamzacım buyur gel her zaman bir fincan kahvemiz vardır
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
allah uzun ömür versin çok tatlıymış ya...
Haktan mesaiye kalmadığım bi gün gelirimde bi kahve yetmez ki bana bu yoğunluk bu sitreste
Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)