mehmet gemli var
mehmet gemli var
arkadaşlar su cuma toplantılarını haftalık yapsak nasıl olur... patladım sıkıntıdan bu akşam toplanıyoruz gulup eğleniyoruz güzelde 15 gun de bir çok uzun ara ne dersiniz?
herkese hayırlı akşamlar...
Her kavganın tarafı olmak istemiyorum ben ya gezip eylenmek dostlarla paylaşmak sohbet etmek istiyorum ve bundan keyf alıyorum ve bunun için aranızdayım...
Kimseyle ama kimseye bi kırginliğim ve inadım yok...
Burdan bi mesaj yazdım mutlu abime bi kusurumuzmu oldu bi yanlışmı yaptık diye bunun sebebi de av nasıl olur ne yaapılır bilmiyorum rahatsiz etmek düzenini bozmak istememiştim diye bilirdim msjını 1 gün sonra gördüm ve yazdıklarımdan düşüncesizliğimden utandım başında hastalık vardı kafa dinlemek istedin belki ama öküzlük yaptım diye üzüldüm...
işyerinde hergün bir toplantı yeni bi revizyon hır gür kafam açaip özür dilerim çevap veremediğim için ve düşüncesizliğim için kimseye bi kırgınlığım yok kızarsam 5 dkda gecer küsersemde yüz yüze görünce geçer gider benim açımdan işteki yoğunluktan başka cansıkıcı bişeyyim yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
aykut abi bende çok özledim ihtiyacım var ama 8e kadar çalışıp gelip gitmek benim için zor oluyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
cengiz abi gezinin fotoğraflarımı yüklememi istedi sizlerle paylaşıyorum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Her buluşmada olduğu gibi buda çok sıcak muhabbetlerin döndüğü,sıcak çayların ıhlamurların içildiği güzel bir geceydi.
Birde haktanımla çektiğimiz resmi paylaşmadan olmaz çok sanatsal oldu :p
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
kim demiş ss ler bu havalarda gezmez diye bu havada motora binemeyenlere inaty ulan :D
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Hava koşulları görüşümü etkileyip sürüşümü tehlikeye sokmadığı her koşulda motosiklete binerim arkadaş.
kar kış binerim kardeş motoruma güvenmesemde kendime güvenirim bilen bilir beni ;)
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
arkadaşlar bu soğukta motorla karacabey e gidilirmi?
Gidilir
motor muayenelerinde bekleme oluyormu, araçlar gibi önceden randevu almak gerekirmi 27 sinde muayene var kara kara düşünüyorum..bu konuda fikir verebilirmisin..
ben agustusta gitmiştim kesteldekine çok fazla beklemeden hallettiler işimi, zaten randevu olduğu için sıranı kimse alamıyor. Ancak gemlikteki istasyonda fazla sıra olmadığı için çabucak bitiyor diyolar
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)