Muhtemelen forum halkının tabiri ile tatlı su motorcuları kaçmıştır
Muhtemelen forum halkının tabiri ile tatlı su motorcuları kaçmıştır
Biz şuan yollardayız.. muradiye namazgah geziyoruz.. Umurbeydekileride bekleriz evde klavyede oturmayalım..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Vayyy mahallemin sokaklarında bi karış olmuşr artık yerler Gezin gezin geçerken benim motorun üstünede bişi örtün üşümesin ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Sabah baktım bizim orda deli gibi kar olmuş yerler, dedim hiç heyecana gerek yok çıktım evden tam namazgaha geldim dedim ki niye motorla çıkmıyorsun ümit, geride dönemedim :(
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
yok aslında bu sessızlıgın sebebı baskka.ne zaman bır bok atıp kenara cekılse sessızlesıyo forum.beklıyo herkes bakalım ne olacak dıye.hamza ya durumu ozetleyen ozel mesaj atmama ragmen 2 gundur cevab i bı 2 satırda olsa bısey yazmadı.keza cengızde oyle.arkadaslar ben golyazıda mangalmı yapsak dedım sadece.senaryo kurup plan olustururken sabah degılde aksamdan haber verılseydıde benıde töhmet altında bırakmasaydınız.bu forumu kc mılletten ınsan okuyo benı terbıyesız,karaktersız gıbı gostermenın ne anlamı var.zaten basımda bı dunya dert vr bırde bu konularamı takılayım.hamza kardesım foruma gırmemıs oldugu dusunuyorum hala.yoksa cok seker bı kardesımızsın.ama benıde anlamanı beklıyorum sadece.cengız sende ıkı satır cevap yaz zira olayın kahramanı sensın.forumdakı arkadaslardanda ozur dılıyorum bu sekılde yazdıgım ıcın ama delırıyorum 2 gundur.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mutlu abi aman abi naptin sen hamza ve cengiz abi kesin gormemıstir takma kafana abi iletisim eksikligi her zaman olabiliyor ki zaten sen surekli gezdigimiz zaman olmasan bile yanimizda naptiniz resimler nerde diye soran birisin kimsenin oyle bisey dusuncegini sanmam :-)
hamzaya özel mesaj yazdıgımı soylemıstım.gızlıyecek bıseyım yok zira bırcogumuzla gezdık tozduk cay ıctık su ıctık yemek yedık.hamza ve cengızın benı aradıgında ava gelmıstım koye.bır oncekı mesajımda detaylı anlattım ne oldugunu nasıl oldugunu.hamza abi aramadın bı mesaj atmadın kısmınıda soyle acıklıyorum yada acıkladım.malumunuz uzere valıdeyı amelıyat ettırdım ve hala haftanın 3 gunu ıstanbula gıdıp gelıyorum.bunun dısında kalan gunlerde bursada dıkkaldırımda ıkamet edıyorum.yada karacabeye gunubırlık gıdıp gelıyorum.amelıyat ıcın 21 bın euro ya almanyadan beyın pili getırttım.3 haftada geldı.ve bu surecte yurtdısı gorusmelerımden dolayı 510 tl fatura geldı.faturayı odemedıgım ıcın telefonum kesıldı ve 28 aralıga kadarda odemeyecegım cunkı bu surecte 2 daha ıstanbula gıdıcem.cebımde o tarıhe kadar olan para 1800 tl.bu yuzden hamza ve cengıze gerı donemedım ama ogun köye 7-8 km uzaklıktakı avdan köye gelıp arabayla golyazıya gıtmek ıcın arabama bındıgımde 22 dk once atılmıs bız donuyoruz mesajını gordum.donemedım gene kendılerıne.kabahatımde bu sanırım.özel mesajdanda kastım bu arkadaslar.gızlısı saklısı yok yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
arkadaslar benı yanlıs anlamayın lutfen.ben cengızıde hamzayıda cok sevırım sosyal adamlar,zira mangal takımının degısmez mıhenk tasları her ıkısıde.fakat 2 gundur kendı kendıme kurulup duruyorum.zaten hamzayıda kamp yapcaz dıye kandırıp gumeye goturesım var.o gun avda vurdugum golyazıda mangal yapamadıgımız 3 av ordegıde evde duruyo bızzat cengızın tükkanına gıdıp verecegım.cengızın tükkanına gıdıp cayını ıctım sohbet ettım ben bunları bılen arkadasa deger veren hürmet gosteren bırıyım tek hazmedemedıgım sey yapmadıgım ve aslada yapmayacagım bır seyle ıtham edılıyor olmak.(panikatak mıyıym neyım)
Mutlu abi baya kurulmuşsun sen ya. Olayın içinde olmadığımızdan dolayı pek laf düşmez bize ama yoktur öle bişi siteye giren yok zaten 2 gündür adam gibi . onlarda görmediğindendir . Umarım düzelir bu yanlış anlaşılmalar aranızda .
Mudanya da kar yağmaz dediler bilek yukarısı kar var eski yolda bir motorla tur atayım dedim zeytinliğe girdik kontrol edilmiyor meret
Geçmiş olsun umarım bişi yoktur fazla
kar da yagdı.......sabah zaten 21 aralık.tamam admin aga kapatıyoruz dükkanı...
Beyleerrrrrr
http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...07797299/detay
Satın motuurları. bundan alın kendinizi kurtarın
Designer & Economist
grupta tvs apachi sahibi var mı?
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
herkese selamlar.. (kaşar ümite özellikle
geçtığımız pazar gunu yaşanan buluşamama problemınden dolayı mutlu abımıze kırıldık. kafamızdan yapılan plan ve senaryoları hayalı olarak mutlu abımızle telefonda paylaştık. oda pazar gunu için ördeklerı uluabat gölunde yeme teklıfını bıze sundu (daha doğrusu bız oyle sanmışız !) buluşma yerıne 4 arkadaş ve oğlum salıhle ıcabet ettık. mutlu abıyı aradım açmadı.. sonra gece avlandığını ve uykusunu alamadığını varsayarak belırlı aralıklarla sureklı aradım yınede ulaşamadım...saat 1 gıbı cevap verdı. yenı uyanmıştı. geldığımızı soyledım buluşma yerıne. oda bıraz sonra benı arayacağını soyledı. aradan yarım saat geçtı donmedı tekrar aradım açmadı.. aramalarım saat 16.30 a kadar surdu.. yağmur başladı hava karardı ve bız çok acıktık. mutlu abıme mesaj attım bız dönüyoruz dıye.. ve bursaya dönduk dolayısıyla kızgın bır şekılde ! olay bu...
hamzanın içerlenmesıde gayet doğal oda ankaradan gelen arkadaşını getırdı bu etkınlık için olmayınca üzüldü !
dün davut emre kardeşımız geldı benı zıyarete iş yerıme.. sohbet esnasında forumda yazılanlardan bahsettı.. şaşırdım
ben bilgisayarcıyım. kendı iş yerımde çlışıyorum. etrafım bılgısayarlarla dolu ve ınternetde var.. ancak aşırı yoğunlukdan dolayı gun içerısınde beş dk bıle nete gıremıyorum.. gelen gıden trafığı fazla olunca akşam kaçar gıbı işyerını kapatıp oğlumun yanına kaçıyorum. yazılanlarıda takıp edemıyorum. hamzada öyle yoğun çalışıyor..kımsenın kımseye birşey atıp kaçtığı yokk yanı !
mutlu abımın açıklamalarını okudum.. mazeretını anladım.. da ! akşamdan konuşulmuş.. buluşma yerı kararlaştırılmış.. gece yollanan mesajla teyıt edılmış.. buluşma yerıne gıdılmış.. defalarca aranmış.. bır çağrıya cevap verıp bıraz sonra doneceğım sana denılmış... aradan saatler geçmış yıne ulaşılamamış kendısıne .. ve bız suçlu gorulmuşuz.. mutlu abım ne derse haklıdır deyıp konuyu kendı açımdan kapatıyorum..
bu hafta içi ziyaretıme yenı uzaylı ve bembeyaz tulumuyla gelıp benı dakıkalarca gülme krızıne sokan ercan abıme tşk ederım
davut emre kardeşımede zıyaretınden dolayı tşk ederım..
özcan abı yatacak yerın yok.. akşam akşam acele sarma yaptırdım gunler geçtı hala gelıp yemedın....
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)