Bu hafta sonuna bizim ailece istanbul programı yapılmış yahu.En son Orhangazi-İznik gezisinden sonra özledim inanın şöyle 90-100 km yol yapmayı ancak artık hava durumunun tahminine göre sonraki haftalara kaldı,he bu civarlarda tabiiki tıkılıyor geziyoruz,Kurşunlu-Gemlik_Tirilye her gün üstündeyiz motorun ancak grup ve uzun sürüş keyfini özledik...
14-12-2012 19:00 Kurter kafe toplantısı
1-n_tuncak
2-Feromen
3-Beyaz atlı
4-Desparadox
5-
(Search Vaktin kalırsa iş öncesi uğra arkadaşım)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Herkese günaydın arkadaşlar sizi çok özledim galiba bu hafta görüşemiyecez misafir gelme ihtimali var...
Çevrenizde teknik resim bilgisi Auto cad veya solid bilen ve iş arayan arkadaş varsan bana yönlerdirirseniz çok iyi olur yeni mezun olmuş ve teçrübesiz olması tercih sebebi...
Günaydın millet Hamzacım faceyede yaz bunu umarım ihtiyacı olan birini bulursunuz.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Günaydın
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
yok abide piyasa böyle olmuş işaatta 3 haftada 1500 tl kazanıyodum, teknik ressam oldum asgari ücret veriyorlar benlik bişey olsa keşke
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
fazlasına gerek yok soliti öğreticek düzeyde biliyorsan yarın başlarsın işe gel görüş öğleden sonra yada bi cv at bana okul derdin yoksa gel hemen maaş konusunu kendin konuşursun ben asgari üçret alıyorum galiba
gunaydın mıllet cumanız mubarek olsun
hamza yan yattı çamura battımı yapıyon pazar gunu yağışsız ve 10 derece hava tam gezmelık.. gelmezsen aldatırım senı başkasıyla ona gore
Paylaştım ercan abi işallah...
Ümit ciddiysen gelmeni çok isterim...
cengiz abi aldatırsan işerim motoruna...
Cengiz abi bugün cumaya gitme perşembehaberin olsun...
olmaz be batuan ciz bişeyler keyifle duvarıma asarım o kadar
harbı perşembeymış. bende o kadar hazırlandım cuma dıye :D
şaka bi yana durum güncellemeni paylaştık bulunur inşallah ;)
Ninja
sağolasınız tecrübesiz ve hiçbir şeyi engel etmeden eleman aranıyor kimse yok ortalarda nasıl iş anlamadım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
Cumaya hazırlanırken tam olarak ne içiyosun abi sen
Tek çalışmak yaramamış kafa gidik
Hamza autocad-solid unuttum da cad-cam program yazma falan olursa fanuc siemens farketmez yazarım aga
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
yeme içme mevzu benim ağa.guneymarmarada nerde ne yenır pardon bıde egede bana sormadan cıkmayın yola.adreslı tarıflı.okadar yani...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
cumamız mubarek oldu ya persembemızde hayırlara vesıle olsun ınsallah....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)