ercan kardesım oyle cok ozencık durumları oluyo kı forumda.haktan yazı yo ykm de kahve ıcmekte,cengız hamzayla paslasıyo,karafatmada bulusuluyo......aga bu nedır noluyo yanı sahıpsız kaldık yanı.gercı bı sen umıtlendırdın motoru alınca gelırız cay ıcmeye dedın koca gece o umutla bekledım cadde uzerınde ha geldıler ha gelecekler....dedımkı abah kalkıyosun mutlu dogru karacabey e motörünü alıp gelıosun.baktın bı etkınlık var damlıosun habersız,baktın etkınlık yok yaratıyosun bı etkınlık.p.tesi,carsamba ve c.tesi istanbuldayım.arta kalan zamanlarda bursada hele kı hava yagmazsa heran bıyerlerde cıkabılırım karsınıza....olay budur ercanım gecesi gunduzu yok yani....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Aslında Hafta sonu hava açık görünüyor oturduğumuz yerden toplantı,çay sohbet yerine şu Söğüt alan mağaralı piknik gezisini de yapabiliriz...Ancak Zekeriya Pınar'ın izin durumlarının ayarlanabilmesi için şimdiden karar verelim...(Cuma toplanalım diyenleri için Mudanya'da ev sahipliğine de açığız...)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hafta sonu gelsede gezsek :D:D:D
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Valla abi sende haklısın oakşam motoru geç alınca fazla uzamadım sağa sola . Bursada olduğun akşamlar özellikle hafta sonları daha çok gezme imkanım oluyor. Hafta içi biraz ev kızıyım ,Cuma geceleri biraz hızlıyım Ozaman şöle yapıyoruz abi ykm önünde olacaklar çıkmadan bi foruma uğrasınlar . Hava şartları müsade ettikçe oralardayım .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Ya ben su tekteker olayina taktim fomara caddesinde guzel gidiyormus hakkaten wr sagolsun videolarda bozuyor adami
oralardayız toplanma noktası sonra isteğe göre dağılırız
Abi wr benide gaza getiriyo :D
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Ön cam takma aparatımı sağlamlaştırıp boyadım en sonunda bea, süper oldu valla. (dünkü çukur ve tümseklerde kırılmış kenarından )
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ahahh :D gülüş +1 diyenler :D
pazar muhtemelen yagışlı olur kahvaltı yapıp sinamaya falan gidelim isteyen olursa uludağada çikarız ama yağmur falan olursa arabayla gelieim zincir falan var çıkarız uludaga allahın izniyle...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
karda yapılacak en iyi şey mandalda sucuk ekmek çay
Arkadaşlar kayak öğretebilecek bi arkadaşım var sizlerden biride biliyorsa ayak numarası uyan 3-5 kişi bi kayak takımı falan alıp öğrenmeye başlasakmı ne dersiniz
sana guvenebilicegimizi biliyorduk televizyonda bir arabaya 26 kisi sigdiriyorlar bizde sigabiliriz herhalde
gelen olursa ben 2 kere cıkıp inmeye razıyım 6+6 12 kişi olur üşenmem motorla tek zor gidiyorum geridekalırım ama arabada direksiyon sağlam kimler kayak yapmayı biliyor kimler öğrenmek ister en az 1-2 ay pazarları kacarız şu an 5 tl param kaldı ama ayarlıcam bişeyler
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)