YArın alıcam inş motoru . Akşamları ykmede olurum ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
hadi gözünaydın ercan abi darısı servisten alamayanların başına
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
:D :D inş. çıkartmaz abi anlaşsaydın en baştan
Valla abi üzme beni dedim bak 3 haftadır binmiyom dedim güzünü sevem dedim yedimi bilmiyom bekliyoz bakalım ne çıakrcak :D
Hayırlısı abi :D
hayırlısı olsun ercan abi genelde saat 8 civarları orada oluyoruz bi kahve içip plan yapıp kaçıyoruz bi yerlere
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
ercan forumda numaram var
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Arkadaşlar 2012 temmuz çıkışlı 6000km sıfır ayarında satılık YBR vardır. Motor cidden temiz, bakımları yapılmış satıcı çok yakınım olup ciddi para sıkıntısı olduğu için satmaktadır. İlgilenen arkadaşlar buradan veya özelden bana ulaşsın. Fiyat olarak 3750tl
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
...
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:02 ----------
bi kaç rakdaş ykmye kahceye çıkyırouz gelmek ısteyen buyursun
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Ercan abi hayırıdır ilk başta yeni motor alıyorsun sandım ama değilmiş bu arada yeni bişey öğrendim ki vay bizim servislerin haline yatacak yerleri yok yurtdışında benim arabanın servislerinin garanti süresi içinde periyodik bakımlar dahil bedava olduğunu okumuştum(sadece işçilik 30 euro alınıyor) yabancı forumlardan bir tanıdığa sordum ve meğerse gerçekmiş bu motosikletler(bütün japon alman hatta benim tvsnin bile) içinde geçerli demez mi küplere bindim resmen bu yüzden adam lazım olursa telim var mesaj at ara hemen uçayım her türlü baldız emanet haydar ve makine var
ercan abi benide ara 6dan sonra musaitim acayip sitres var üzerimde atarım biraz...
Arkadaşlar Yarın (Cumartesi) İçin bir planı olan varmı öyle biraz yol yapalım hava açık yağmursuz gözüküyor ama benim aklımda Bilecik Eskişehir Kütahya Kocaeli Vs. yerler var varsa canı sıkılan yarın için gezmek isteyen buyursun gelsin turlayalım
Arkadaşlar yarın motoru alırsam öğlen gibi illaki birinizdenbirine ulaşır yol yaparım Ama başka faktörlerde var Neyse yarın ola hayrola olmadı akşamına akarım yolalra misafiride ağarlarız geceye şehir dışındangelecek olur ise ;)
Abilerim gezmek için Kütahya tarafına gelmenizi tavsiye etmem.
Öğrenciyim ben burda gezcek yer yok :D Gününüzü berbat edersiniz, havası Bursa'nın havasına benzemez soguk iliklerinize işliyor resmen çok soğuk, motoru bozarsınız :D
Bursa'nın en kenarda kalmış köyüne gidin daha iyidir..
Kütahya'yı listeden cıkarın başka yere gidin gezin, gününüzü berbat etmeyin
Designer & Economist
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)