videooo gelıyoooo :D
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
Bursa MT - Dağyenice Göleti Gezisi
http://www.youtube.com/watch?v=OiZv4UZbiwE
Geç oldu azcık
Designer & Economist
Tuncer çok güzel olmuş la beni bile bilemi cıkardı sildi atti dedim izlerken. Çok güzel kareler var
yaz gelsedee tekrarlasak böyle güzel günleri böyle güzel insanlarla
aynen kaktan kocaman biz olmak güzel bişey
Çok güzel olmuş ya eline sağlık tuncer
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
arkadaşlar yarın bursa tıp fakültesinde ameliyat olacak olan bir arkdaşım için B RH + kana ihtiyaç var... kan grubu uyan arkadaşlarım benimle irtibata geçebilir mi. Lütfen özen gösterelim arkadaşlar bana bi msj atın caldırın iltibat numarasını atarım yol parası sıkıntısı olan arkadaşlarada yardım edebilirim
hamza benım kan grubum b + pozıtıf fakat ıstanbuldayım.sabah 08 de hastaneye gıdıp ıgne yaptırıp ewe donucem valıdeyı bırakıp ılk otobusle gelıyorum.arkadasın amelıyata kacta gırecek.12-1 gıbı ben bursada olurum.metro bıze yakın buraya sabah 09 da araba var sanırım yetısırım 9 arabasına.bırde burak yıldız ve ıbrahım cecen ın kan grubuda b pozıtıf profıllerınde telefon numaraları var.sımdı wc ye dıye kalkmıstım hadı bıde sıgara ıceyım deyıp baktım yazını gordum.ıstersen karacabeyden 2-3 kısıde ayarlayabılırım.bursadakı arkadaslarada msj atıcam sımdı kan grubu uyanları yonlendırmeye calısıcam.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Hamzacım bende personele bilgi verdim gelmek isteyen olurda işletmeden izin alabilirlerse yönlendiricem sana. Geçmiş olsun.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
sağolun abilerim inegölden bursaya gidince hastaneye işler iki kat dahazor gidiyor bizim için yardımcı olursanız sevaba gireriz...
Hamzacım direk senlemi irtibata geçsinlar gelecek olan çıkarsa
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
celil bey 05378356589 bu arkadaşa ulaşabilirler
Hamza Kardeş 0+ Benim,Allah şifa versin.Eskişehir'i ve Söğüt alan gibi uzun geziler için bu hafta sonu hava soğuk ve bulutlu;öncesinde Davut Emrem sen Huzur evi lafı ediyordun araştırmalarını Yapıp haftasonuna bize ne yapmamaız ve ne zaman nerede olmamız gerektiğini söyle...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bu aksam saat 730 da gelebıldım hamza bursaya.bu sabah kacta olursa olsun bosum ve dıkkaldırım cıvarında olacagım.bı alo dersen kosarım hemen kardesım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Allah şifa versin Hamza,Coşkun Baharda Hayırlar'dayız ve Mayısta'da Gönen'de şenliklerdeyiz Gönende'de benim akrabalarım bekliyor.Güneşli gösteren ilk hafta sonu tabii o Söğütalan mangal,mağara keyfini yapıcaz.Kışta olsa durmak yok yola devam."Yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere"...
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
bursa mt dostları havanın yağışlı olamdığı her akşam ykm önünde kahvemizi yudumluyo oluyoruz bilginize forum sesizleşti ama her akşam ykm deyiz toplanma yeri olarak.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)