Haktan iyidir ya, gecen iki kisi aldim elinden noldu dedim hoyt demisler meger
Ninja
SElam hoş geldiniz
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
QUOTE=kayariki;2866781]25.11.212 Pazar Günü Dağyenice göleti gezisi.
Buluşma Yeri : 11:00 (YKM ÖNÜ)- 11:30 Hareket.
Rota Kaptanı : Özcan1980
Katılacak arkadaşlar ;
1) özcan coşkun rota kaptanı kle 500
2) mehmet dalgıc gemlik gurubu ybr 125 + ÇAYDANLIK
3) kirlisakal 16 gtr 250
4) madv gtr 250
5) sedici zxr 250 ninja
6) ümit ybr
7) ahmet yamaha wr125 cross
8) ahmanamra (Artçı )
9) baklawah dragstar 650
10) inegöl mt eyüp kt125
11) inegöl mt oğuz cbf 150
12) oguz1327 honda activa + 1 artçi
13) DuHast (Artçı )
14) MertAksoy tvs 150
15) Espaniole Honda cb 125e
16) cngzmn (cengiz honda activa)
17) Orkun Yildirok kawasaki en 500 (dogru mudur)
18) MhmtcnKoral (Artçı )
19) poseidon71 (Sahil abi-kawasaki vn800-belki)
20) umut-(cbr 250r)
21) berk-(ybr125-belki)
22) murat(cbr)
23) hamsasımsek (hamza - cross)
24) n_tuncak + bluedolunay
25) kayariki
26) selim aladağ (aladağ ybr 125)
27)alphertunga
Şimdi gelecek olanların listesi bu değil mi gelemicek olan işi çıkan vaz cayan olursa burdan bildirsin ki gereksiz bekleme olmasın.
Kaptan özcan ağabeye bir çıktı alayım cumartesi akşamı yoklama yaparız yola çıkmadan.
Bir de volki tolkisi olan yok mu bu kadar kişi içinde gurubun bir başında bir sonunda olsa arkada beklenmeyen durumlardan haberdar ederdik başı,Bir fikir ...
Kaskla kulaklik takmak sikinti ama, ben ozcan abiyle telefonu acik tutabilirim sikinti yok eger kulaklikla takabilirsem kaski
Ninja
Çok fatura gelmesin sonra neme lazım faturada yanlışlıkla benim adresime falan gelir
Kulaklık takılabilen telsizler varmış kayınço bahsetmişti
aslında bu işin duayeni Intercom Kulaklıklar ama çok pahalı ucuz yollu kulaklıklı bir telsiz/telsizler ile bu iş çözülürse dahada zevkli ve güvenli yolculuklar olur
var mı bilgisi olan? telsiz işi ile alakalı.
Aselsan'in max 160liraya amator telsizleri var kulaklik veriyorlar yaninda ilgim var ama alamadim henuz grupta da bilmiyorum olup da soylemeyen var mi
Ninja
İyi geceler cümleten
http://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0QkGLQ
Designer & Economist
Geziye gelmek istememizdeki özel sebep,haketmediğimiz hakaretlere,çirkefliklere va yaptığımız gezileri bertaraf edebilmek için her türlü arkadan iş çevirmelere maruz kalmamızın nedenlerini bulmak ve çözmekti ancak Özcan ile özelden konuşmalarımız sayesinde yumuşama ve peşine düşmeme kararı almış bulunmaktayız.
Her gün işyerinde yüzyüze baktığım eğitimli insanlar olsun,öğrencilerim olsun(üstelik disiplin kuruluyum) ve şahsımı yakın dan tanıyanlar olsun her zaman herşey çok iyi gittiği ve asla saygısızlık görmediğim alışkında olmadığım halde.Bu sitede ise iyilikten başka birşey yapmadığım halde haketmediğim hakaretlere,karalamalara ve çirkefliklere maruz kaldım.Anladımki bazı gereksiz ve art niyetli ortamlarda kalite,efendilik, oluşturmaya çalışmak,saçma ve anlamsız "Dünyanın çivisi çıkmış" ...
Haa yinede hiçbir geziye katılmazmıyım,bilgi edinici,tanıtıcı,kültürel her türlü geziye hepinizin yanında katılırım,ancak ben yol yapmayı severim 15 km yolu geziden saymamakla beraber yiyip içmek alkol almak için toplanmış bir ortamda bulunmak yerine evimin işini yapmayı çocuğumun yanında bulunmayı tercih ederim.Polimik için söylemiyorum sadece belkide bayan olduğumdan dolayı kendi görüşüm cevap yazmayın...
Beni sevsenizde sevmesenizde hiç farketmez benim içimdeki sevgi hepimize yeter.Yaratılanı sev Yaratandan ötürü.Rabbim en çokta onun aşkıyla dolu büyük bir kalp vermiş çok şükür,hepimize nasip etsin sevmek çok güzel ve huzur verici.
MADV paylaştığın video çok doğru,yüce dinimiz ve Allah aşkı asla siyasete ve paraya alet edilmeyecek kadar büyük ve kutsaldır ve bunu yapanlar yahudiden beter münafıklardır.Allah ıslah etsin...
He birde biz burada aynen yine gezi ve toplantılar yapmaya devam edicez az olsun,öz olsun ama iyi,güzel olsun,hepiniz her zaman ve istediğiniz daim katılma hakkına tabisiniz.Yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere canlarım,kardeşlerim,dostlarım...(sadete gel kızım yaa ,sonuç:Zeko-Nevin Hoca-kayariki-desparadox bu geziye katılamıycaz umarım başka gezilerde birlikte oluruz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Saygı duyuyorum.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
25.11.212 Pazar Günü Dağyenice göleti gezisi.
Buluşma Yeri : 11:00 (YKM ÖNÜ)- 11:30 Hareket.
Rota Kaptanı : Özcan1980
Katılacak arkadaşlar ;
1) özcan coşkun rota kaptanı kle 500
2) mehmet dalgıc gemlik gurubu ybr 125 + ÇAYDANLIK
3) kirlisakal 16 gtr 250
4) madv gtr 250
5) sedici zxr 250 ninja
6) ümit ybr
7) ahmet yamaha wr125 cross
8) ahmanamra (Artçı )
9) baklawah dragstar 650
10) inegöl mt eyüp kt125
11) inegöl mt oğuz cbf 150
12) oguz1327 honda activa + 1 artçi
13) DuHast (Artçı )
14) MertAksoy tvs 150
15) Espaniole Honda cb 125e
16) cngzmn (cengiz honda activa)
17) Orkun Yildirok kawasaki en 500 (dogru mudur)
18) MhmtcnKoral (Artçı )
19) poseidon71 (Sahil abi-kawasaki vn800-belki)
20) umut-(cbr 250r)
21) berk-(ybr125-belki)
22) murat(cbr)
23) hamsasımsek (hamza - cross)
24)selim aladağ (aladağ ybr 125)
25) alphertunga
26) Falco34
27) Deniz
28) Ramonrojo + 3 motor daha
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)