[QUOTE=Ahmanamra;2864912]Valla bida ss mi aman diyim :D Boynum tutuldu anasını satim nası biniyonuz şunlara [/QUOTE
genç işi broo yaşlılara yer yok :D
Bende onu diyom işte anatomiye ters abi:D bak madvin şekildede görüldüğü gibi :D ya da hakkaten yaşlanmışız biz kaldırmıyo kemikler
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Eğer bu laf dünkü gezi hakkındaysa hemen belirteyim ki gerçekten çok keyif vericiydi, senin işlerini yetiştiremediğin için katılamamana üzüldüm. Artık bir dahakine bekleriz.
Bu soruya zaten cevap verildi
Kusura bakma ama artık bu konularda en azından burada polemik yaratılmayacak ve konuşulmayacaktır. Çok istersen gezilere ya da toplantılara dahil olup yüzyüze konuşabilirsin...
Güzel gezi olmuş tebrikler
Şu vizeleri atlatayım, Bursa'ya geldiğimde tanışacağz inş.
Değerli arkadaşların bazı istekleri varmış, elimden geldiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım onları da.
Nice güzel gezilere..
Her şey gönlünüzce olsun
çizimlerinin devamını beklıyoruz kardeşim çok prfoça ve başarılıı illaki bi kaç arkadaşımzı cıkcıaktır tasarımını kullanmak ısteyen
katılıyorum ercan abi
KÖPEĞİN SOYTARILIĞI KURT AYAĞA KALKANA KADARDIR ;)
18-11-2012 Pazar günü İznik gezimiz
Gayet huzurlu ve bol neşeli geçen gezimizden bir kaç kare
Keramet Kaplıcalarında içilen çay ve sonrasında İznik köfteci Yusufta yenilen yemeğin arkasından göl kenarı keyfi ile noktalanan gezimizden fotoğraflar.
Bu arada cngzmn seni davet ediyorum ama biliyorsun bizimleyken dikkat edeceğin şeyleri değil mi kardeşim ??? Öyle kuyulara taş atmak, bilmediğimiz yollara girip grubu tehlikeye atmak, gereksiz yere üyelere hakaret etmek yok. Bunlara dikkat edeceğiz.
Bazen hakketen midem bulanıyor.Köylüler "yıllardır bu köydeyiz öyle bir yol yok" demişlerdi gezide 23 kişi falan şahit)
...(Bazen çocuk ruhlu bazen olgunumdur ama sorumsuz bir sorunlu asla,sorumsuzca atıp tutmamak üzere aramızda olabilirsin mesajıydı seni listelememiz tabiii ipinle kuyuya inmeyeceğimizi bilerek...)
Bu arada diğer resimleride bekliyoruz.Okuldayım ben MEB çiğimin neti face e girmiyor merak tan bişiyler olmadan gönderin haa ...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
güzel geçmiş belli herşeyi kenarıya birakip eğlenmek dostca kin gütmeden hiçbir art niyet olmadan gezmek en güzeli bu...
Biraz çamur biraz deniz birazda güneş oldumu tadından yenmiyo dostlarla bi bardak çay içmenin...
işte fotoğraf bu cross olucak aga
bir not düşeyim o kaplıcaya girseydiniz çatlardım nerde tam orası gidip girmek istiyorum
Merhaba... Ben ve ybr 'em ile aranıza katılmak istiyorum. Saygılar Sevgiler ...
hoş geldin kardeşim
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:44 ----------
hoş geldin kardeşim
Motosiklet sürüş teknik kitabı isteyen arkadaşlar maillerinizi özelden atın bana yollim . Bak 185 sayfa oku oku bitmez bulunsun bi köşede okuyun çalışın . sonra gezerken denize çamura kuma girmeyin kumda kaymayın bazı arkadaşlar gibi
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
25.11 2012 PAZAR GÜNÜ DAĞYENİCE GÖLETİ'nde mangal keyfi ;) katılmak isteyen arkadaşları bekleriz..
25.11.212 Pazar Günü Dağyenice göleti gezisi.
Buluşma Yeri: 11:00 (YKM ÖNÜ)- 11:30 Hareket.
Rota Kaptanı : Özcan1980
https://maps.google.com/maps?saddr=Y...a=1,2&t=h&z=13
Katılacak arkadaşlar;
1- Özcan 1980 (Kaptan)
2- DALGIC_800
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
...
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
1) dalgıc mehmet
2) özcan 1980 (ROTA KAPTANI)
3) kirlisakal16
4)madv
5)sedici
6)ahmaramra
gelmek sıteyen arkadaşları görelim listeye eklesınler yeni gelen arkadaşlarımızıda beklerız hem tanısma faslı olur
1)dalgıç mehmet
2)özcan 1980 (rota kaptanı)
3) kirlisakal16
4)madv
5)sedici
6)ahmaramra
7)ümit ybr
8)ahmet wr125
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)