Bence ay ve yıldızın bu hali daha iyi oldu.,Aslında içteki yazı ve atın rengiylede oynasan mesela onlarda kırmızı olsa ,zincirler siyah olsa yada bir kaç alternatif daha oynasan,birde öyle görsek beğeni çoğunluğuna göre karar versek.(Biliyorum,kızıyor,köpürüyor,ve bir o kadarda içten içten döşüyorsun ama ha gayret olsunda en iyisi olsun be Gökhanım,kardeşim)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
toplantıya ıllada gelmek farz oldudesenıze.fakat 1.sorun hala 16-24 calısıyor olmam.2.sorun bugun valıdeyı hastaneye yatırdım.saat 15 e kadar bursada 16 da ıste olacagım bı muddet.tabı bu arada ızın ayarlayabılırsem onumzdekı hafta ıcı ptesı-cuma seklınde toplantıya katılabılıtem artacak.arabayla orada olacak olmamı cengız dahı sorun etse strese gırmem kaldıkı şel-lale olayını yasamısım komaz yanı...antı parantaz olarak ta askerde 15gun dıskoda kalmıslıgım var tecrubelıyım artı cokcanada ceza nobetı tuttugumdan oda vız gelır tırıs gıder dıye dusunuyorum.gokhanın logosunun son halını gorelım artık yeter.vs vs vs vs....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Annen için çok geçmiş olsun kardeşim, Allah şifalar versin, eğer bizim yapabileceğimiz bir şey olursa söylemen yeter.
Askerlik mi Benimde vukuatlar sağlamdı. Disko ve ceza nöbeti alırsak yazıcıyı ayarlayalım nöbetleri beraber yazdıralım
Gökhan ; tek bir soru acaba atın arka tekeri bana sanki zincirle iç içe girmiş gibi görünüyor, onunla biraz oynayabilir misin ???
kardesım dusunmen bıle yeter.cok sukur sımdılık bı sıkıntı yok.zaten benım anladıgım kadar tedbır amaclı tutuyo doktor hastanede.ablamın evıyle hastane arası cok yakın 150-200mt cekırge devlette.tek sıkıntımız kıymetlı valıdemızın ıcınde bulundugu durum.onu oyle gormeyı ıstemedıgımızden bızı bı nebze uzuyo olay bu.yoksa dunya dertlerı gerısı.toplantı gunu oyle sanıyorum bursada olacagım cekırge devlet hastanesını baz alarak bulusma yerı tarıf edersenız sevınırım.(fılanca mahalle fısmanca sokak no abuzıttın tarzı adreslerı anlamıyorum.dıkkaldırımdan stada dogru gelırken sola don ılk sagdakı ara tarzında tarıf edılırse dakkada bulurum ağa)
Hay Allah'ta seni güldürsün Salcano,sen telini yaz bir kişi seni alsın Ya da azından Beşevler Karafatmayı-ordanda üçevler Kurter kafeyi sor yoksa tarifle aralar dön dön bitmez oralar...
(Bu arada şu anda bile aynı anda kucağında çocuk besleyen ve küçük ekrandada çizgifilm seyrederken bu dizeleri yazan ben geçen sayfayı kaçırmışım,bu pazar şehir dışında olmasaydımda,masa tenisi okul müsabakalarım vardı.Sizler yinede bu güzel havayı kaçırmayın gezin arkadaşlar...)
ben alıyım dicem abi de benim motor ufak gelir ikimize yaw
Herkez tatil moduna girmiş. Kimse yok forumda
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
hamzanın cep numarasını bılen varmı
Hımm dur bakim çıkamadığım şelalenin suyunun yol bulup aktığı yerde kaldığım ağacının dibinde kazınmıştı Hamza cep :05062367296 selam söyle,Coşkun sende unutturma kendini arada görün bize 6 harfli olaraktan
0506 236 72 96selam bızdende.(nevın hocam sen numarayı benden once yazdın ya helal olsun.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
coskun tesekkur ederım aga sagol,gokhanım sende saol dusunmenız bıle kafı.karafatma denen yer sanayı cıkısından besevler ıstıkametıne gıderken donel kavsak var (o heykeldekı kadın karafatmamı,6-7 yıldır gecıyorum ordan kaldır kafanıda bı bak be kardesım yuh yanı)hatta karsı yola gırerken yolun solundada buyuk bı market var.varsayalım oraya geldım ucevler ıstıkametıne gırıp yol uzerındekı esnafa hop bırader kurter kafeye baktık bız deyınce herkes gosterecek yanı bumudur.(coskun,gokhan laf karıstı aga.bende ford transıt var donuste hava soguk yada yagıslı olursa atarız motorları eve servıs yaparız ama sız gene motorlarınızla gelın
gökhan logo çok güzel görünüyor. tasarım süper, emegine ellerine sağlık. zincir rengi ve mt yazısı koyu bakır rengi olsa nasıl olur acep....!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
gökhan bence siz altta kalın motoru üstünüze alın öyle gidin. böylesi daha adil mantıklı olur.. mutlu arkadaşım saygılar. bu arada annecine acil şifalar dilerim. allah sağlıkla uzun ömürler versin kardeşim...
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
memo abım saygıyla egılıyorum onunde opuyorum ellerınden sagolasın varolasın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
teşbih te hata olmaz lafının turkce sozlugundekı karsılıgı bak bu soyledıgın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
hocam cengızı bızzat arayıp verdım hamzanın numarasını. kendısı foruma yazıyı yazıp cıkmıs zair..
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Kesinlikle ortadaki . Ama zincir baklalarınıda siyah yapmalısın. Yeşile göre çok daha ciddi ve gözterişli olmuş bence.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
slm arkadaşlar saat 10da kent meydanında ve 10.30 da inegölden cikmak surettiyle gecen haftaki kazancı köftesi yenilen yerden yukarı yaylaları keşfe cıkıyoruz gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur
bursadan katılmak isteyen arkadaşlar 10dan önce cengiz abiye haber versin 05548193873
inegölden gelmek isteyen yada geç katıla bilirim diyenler banada ulaşabilir 05062367296
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)