Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Tamam hocam anlatırım son haliyle logomuz bu mudur?

search16, n_tuncak, Ahmanamra ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Bence ay ve yıldızın bu hali daha iyi oldu.,Aslında içteki yazı ve atın rengiylede oynasan mesela onlarda kırmızı olsa ,zincirler siyah olsa yada bir kaç alternatif daha oynasan,birde öyle görsek beğeni çoğunluğuna göre karar versek.(Biliyorum,kızıyor,köpürüyor,ve bir o kadarda içten içten döşüyorsun ama ha gayret olsunda en iyisi olsun be Gökhanım,kardeşim)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence ay ve yıldızın bu hali daha iyi oldu.,Aslında içteki yazı ve atın rengiylede oynasan mesela onlarda kırmızı olsa ,zincirler siyah olsa yada bir kaç alternatif daha oynasan,birde öyle görsek beğeni çoğunluğuna göre karar versek.(Biliyorum,kızıyor,köpürüyor,ve bir o kadarda içten içten döşüyorsun ama ha gayret olsunda en iyisi olsun be Gökhanım,kardeşim)
    Estapisipisi Hocam olur mu öyle şey tabiki yaparım grubumuz için en iyisi neyse uğraşırım (hamlglaböğribnsdlfj lsdflhıaerhg )
    n_tuncak bunu beğendi.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Salcano sen anlama zaten seni direk diskoya atıcaz(yandın aga)ondan sonra arka arkaya nöbet vericez(bittin sen pert),toplantıya illada gel orada daha detaylı konuşulur,kendi grubumuza bizi seven herkes dahil olacak,niyeti halis olan herkesin görüşüde dikkate alınacak(umarım içinizde herşeye rağmen sevdiğim Cengiz kadar atıp tutan olmaz)(he birde beni lider yaparsanız hepinizin motorlarının cc si,modeli yükseltilip ilaveten yandan römork takılacak)

İşin şakası bir yana bizi,içtenliğimizi,alçak gönüllüye mütevazi,kibirliye ve art niyetliye ise ise acımasız tavırlarımızı bilen ve olduğumuz gibi kabul eden,tüm güzel dostlarımız ile sımsıkı ve sıcak bir grup kurup sizinde yardımlarınızla(Hamza kurallara çalışta gel,geç kalma)en iyi sürüş kurallarını uygulayarak adımızı Bursa'ya yazıcaz,saygılarrr,Yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere(Gökhan o dediğin olayı iyi bir anlat toplantıda)...
    toplantıya ıllada gelmek farz oldudesenıze.fakat 1.sorun hala 16-24 calısıyor olmam.2.sorun bugun valıdeyı hastaneye yatırdım.saat 15 e kadar bursada 16 da ıste olacagım bı muddet.tabı bu arada ızın ayarlayabılırsem onumzdekı hafta ıcı ptesı-cuma seklınde toplantıya katılabılıtem artacak.arabayla orada olacak olmamı cengız dahı sorun etse strese gırmem kaldıkı şel-lale olayını yasamısım komaz yanı...antı parantaz olarak ta askerde 15gun dıskoda kalmıslıgım var tecrubelıyım artı cokcanada ceza nobetı tuttugumdan oda vız gelır tırıs gıder dıye dusunuyorum.gokhanın logosunun son halını gorelım artık yeter.vs vs vs vs....
    kayariki ve n_tuncak bunu beğendiler.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

kayariki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN900 Classic
    Annen için çok geçmiş olsun kardeşim, Allah şifalar versin, eğer bizim yapabileceğimiz bir şey olursa söylemen yeter.

Askerlik mi Benimde vukuatlar sağlamdı. Disko ve ceza nöbeti alırsak yazıcıyı ayarlayalım nöbetleri beraber yazdıralım

Gökhan ; tek bir soru acaba atın arka tekeri bana sanki zincirle iç içe girmiş gibi görünüyor, onunla biraz oynayabilir misin ???
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı kayariki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Annen için çok geçmiş olsun kardeşim, Allah şifalar versin, eğer bizim yapabileceğimiz bir şey olursa söylemen yeter.

Askerlik mi Benimde vukuatlar sağlamdı. Disko ve ceza nöbeti alırsak yazıcıyı ayarlayalım nöbetleri beraber yazdıralım

Gökhan ; tek bir soru acaba atın arka tekeri bana sanki zincirle iç içe girmiş gibi görünüyor, onunla biraz oynayabilir misin ???
    kardesım dusunmen bıle yeter.cok sukur sımdılık bı sıkıntı yok.zaten benım anladıgım kadar tedbır amaclı tutuyo doktor hastanede.ablamın evıyle hastane arası cok yakın 150-200mt cekırge devlette.tek sıkıntımız kıymetlı valıdemızın ıcınde bulundugu durum.onu oyle gormeyı ıstemedıgımızden bızı bı nebze uzuyo olay bu.yoksa dunya dertlerı gerısı.toplantı gunu oyle sanıyorum bursada olacagım cekırge devlet hastanesını baz alarak bulusma yerı tarıf edersenız sevınırım.(fılanca mahalle fısmanca sokak no abuzıttın tarzı adreslerı anlamıyorum.dıkkaldırımdan stada dogru gelırken sola don ılk sagdakı ara tarzında tarıf edılırse dakkada bulurum ağa)
    Madv, n_tuncak ve bluesman bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Hay Allah'ta seni güldürsün Salcano,sen telini yaz bir kişi seni alsın Ya da azından Beşevler Karafatmayı-ordanda üçevler Kurter kafeyi sor yoksa tarifle aralar dön dön bitmez oralar...

(Bu arada şu anda bile aynı anda kucağında çocuk besleyen ve küçük ekrandada çizgifilm seyrederken bu dizeleri yazan ben geçen sayfayı kaçırmışım,bu pazar şehir dışında olmasaydımda,masa tenisi okul müsabakalarım vardı.Sizler yinede bu güzel havayı kaçırmayın gezin arkadaşlar...)
    salcano_7946 bunu beğendi.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesım dusunmen bıle yeter.cok sukur sımdılık bı sıkıntı yok.zaten benım anladıgım kadar tedbır amaclı tutuyo doktor hastanede.ablamın evıyle hastane arası cok yakın 150-200mt cekırge devlette.tek sıkıntımız kıymetlı valıdemızın ıcınde bulundugu durum.onu oyle gormeyı ıstemedıgımızden bızı bı nebze uzuyo olay bu.yoksa dunya dertlerı gerısı.toplantı gunu oyle sanıyorum bursada olacagım cekırge devlet hastanesını baz alarak bulusma yerı tarıf edersenız sevınırım.(fılanca mahalle fısmanca sokak no abuzıttın tarzı adreslerı anlamıyorum.dıkkaldırımdan stada dogru gelırken sola don ılk sagdakı ara tarzında tarıf edılırse dakkada bulurum ağa)
    Tamam ben geçerken alırım seni. Sen araçlamı Bursa'da olacaksın yoksa motorlamı. Bir süre artçılı binemiyecem motora o yüzden sordum. Bende ona göre geleyim.
    n_tuncak ve salcano_7946 bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    ben alıyım dicem abi de benim motor ufak gelir ikimize yaw
    salcano_7946 bunu beğendi.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Herkez tatil moduna girmiş. Kimse yok forumda
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    honda activa
    hamzanın cep numarasını bılen varmı

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Hımm dur bakim çıkamadığım şelalenin suyunun yol bulup aktığı yerde kaldığım ağacının dibinde kazınmıştı Hamza cep :05062367296 selam söyle,Coşkun sende unutturma kendini arada görün bize 6 harfli olaraktan

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı cngzmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hamzanın cep numarasını bılen varmı
    0506 236 72 96selam bızdende.(nevın hocam sen numarayı benden once yazdın ya helal olsun.)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkez tatil moduna girmiş. Kimse yok forumda
    coskun tesekkur ederım aga sagol,gokhanım sende saol dusunmenız bıle kafı.karafatma denen yer sanayı cıkısından besevler ıstıkametıne gıderken donel kavsak var (o heykeldekı kadın karafatmamı,6-7 yıldır gecıyorum ordan kaldır kafanıda bı bak be kardesım yuh yanı)hatta karsı yola gırerken yolun solundada buyuk bı market var.varsayalım oraya geldım ucevler ıstıkametıne gırıp yol uzerındekı esnafa hop bırader kurter kafeye baktık bız deyınce herkes gosterecek yanı bumudur.(coskun,gokhan laf karıstı aga.bende ford transıt var donuste hava soguk yada yagıslı olursa atarız motorları eve servıs yaparız ama sız gene motorlarınızla gelın
    n_tuncak bunu beğendi.

memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    gökhan logo çok güzel görünüyor. tasarım süper, emegine ellerine sağlık. zincir rengi ve mt yazısı koyu bakır rengi olsa nasıl olur acep....!

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökhan bence siz altta kalın motoru üstünüze alın öyle gidin. böylesi daha adil mantıklı olur.. mutlu arkadaşım saygılar. bu arada annecine acil şifalar dilerim. allah sağlıkla uzun ömürler versin kardeşim...
    n_tuncak bunu beğendi.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı memo06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökhan logo çok güzel görünüyor. tasarım süper, emegine ellerine sağlık. zincir rengi ve mt yazısı koyu bakır rengi olsa nasıl olur acep....!

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

gökhan bence siz altta kalın motoru üstünüze alın öyle gidin. böylesi daha adil mantıklı olur.. mutlu arkadaşım saygılar. bu arada annecine acil şifalar dilerim. allah sağlıkla uzun ömürler versin kardeşim...
    memo abım saygıyla egılıyorum onunde opuyorum ellerınden sagolasın varolasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşbih te hata olmaz lafının turkce sozlugundekı karsılıgı bak bu soyledıgın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Hımm dur bakim çıkamadığım şelalenin suyunun yol bulup aktığı yerde kaldığım ağacının dibinde kazınmıştı Hamza cep :05062367296 selam söyle,Coşkun sende unutturma kendini arada görün bize 6 harfli olaraktan
    hocam cengızı bızzat arayıp verdım hamzanın numarasını. kendısı foruma yazıyı yazıp cıkmıs zair..
    n_tuncak bunu beğendi.

memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökan, sokucam mısır koçanını motorun egzosuna ses mes kalmıyacak. Çıkışı başka yerden vericem.
    Otoshow fuarına giden varmı bu pazar. Ben orada olucam.
    ne işin var len otoshow,da. zenginlere oto. garibanlara foto.. sen otomu alcan. fotomu çekcen heee.....!

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

ya arkadaşlar bu bahsi geçen toplantı ne zamankine.....?
    n_tuncak bunu beğendi.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR

---------- Post added at 03:13 ---------- Previous post was at 03:07 ----------

ufak tefek hatalar var arkadaşlar son karar verildiğinde tam olarak detaylı bişeyler yaparım
    n_tuncak bunu beğendi.

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Kesinlikle ortadaki . Ama zincir baklalarınıda siyah yapmalısın. Yeşile göre çok daha ciddi ve gözterişli olmuş bence.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    aga bu da siyah zincirlisi

Ahmanamra ve memo06 bunu beğendiler.

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    slm arkadaşlar saat 10da kent meydanında ve 10.30 da inegölden cikmak surettiyle gecen haftaki kazancı köftesi yenilen yerden yukarı yaylaları keşfe cıkıyoruz gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur
    bursadan katılmak isteyen arkadaşlar 10dan önce cengiz abiye haber versin 05548193873
    inegölden gelmek isteyen yada geç katıla bilirim diyenler banada ulaşabilir 05062367296

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)

Bu Konudaki Etiketler