Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alper abi valla öyle bi yol yakınlarda varmı bilmem ama güzel olurdu .Pazar hava harik aolucak gösteriyor tadını çıkarmalısın kimse olmasada.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alphertunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25
    pazar evet hava iyi gösteriyor gerçekten 25 derece gayet iyi sukaya giderim herhalde son demleri artık yakında kapanır orası da

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Ora nere abi

Motosikleti
    R25
    sukay park

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hee ok abi. Hiç gitmedim bi ara toplanır gideriz

Motosikleti
    R25
    gel pazar günü sortunu da al havlu şampuan 25 tl para veya kart gel spor yapalım beraber göbeği erittim bu spor sayesinde.
    Madv bunu beğendi.

Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Abi pazar günü sporun kralını yapıcam yoksa atlar gelirdim . Ama başka bir hafta sonu yaparız sporu ;)
    alphertunga bunu beğendi.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    keşke pazar Bursa'da olsam ve keşke öyle bi rota bulsak yada sukay teklifi de gayet güzelmiş Bursa'dakiler değerlendirsin bu pazarı
    alphertunga bunu beğendi.
    Ninja

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oguz1327 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Isin ozu fabrikasyon gurultu normlarina uyan egzos takili motor ile acik egzoslu motor performansi arasinda fark vardir, performans egzos demek yanma odasindan cikan havanin hizli bir sekilde tahliyesidir buda dogal olarak gurultuye sebep olur, bu sesi kismak istersen havanin direk tahliyesini engellemen gerekir buda performansini olumsuz etkiler.tabi acik egzosa uygun bir remap yaparsan 5hp alicagin yerde 15hp alirsin.
    sesi kısabilirsin abi performans egsozda daha önce yaptım çünkü orjnal gibi olmaz ama ona yakın olur hava tahliyerside engellenmez çünkü orjinallerde 3 4 odaçık oluyor gaz dolaşarak gidiyor 2004 2.0 wrx sti imprezada yaptım bunları çünkü egsoz sistemi aynı sonuçta ama bu işler öyle sanayideki ustaların aklıyla(hala daha egsozdan ceza mı yenir diyen ustalar var) olcak şeyler değil debi metreyle ölçüm yapmak yada sayısal olarak ölçmek lazım dediğiniz gibi sesi kısayım dertken performansıda kısılır yanlış anlamıyorsunuzdur umarım beni maksat bilgilerimizi paylaşıp doğru yolu bulmakaslında yasak olmayacak manifolttan itibaren daha büyük çapta boruyla katalitik konvertör varsa iptal ederek kaliteli hiç işlemsiz son susturucuyla deli gibi hp alınır üstünüde bir güzel egsoz sargısyıla sarıp sıcağı vermesini önleyeceksin hava filtresini en güzeli k&n yapılcak birde power comander yada ara kablo alınıp laptopla yazılım atıcan ecuya cbr 600rra plaka okutulur muhtemelen
    oguz1327 ve alphertunga bunu beğendiler.

oguz1327 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2001 honda cbr 600f4i
    Ses kisilacaksa, o performans du-se-cek kacari yook . Baska turlu olsaydi yusek sesli performans egzoslari peydah olmazdi. Performans=ses. Tabi bu yuksek cc li motorlar ve pist motorlari icin gecerli.

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yapmayin oyle seyler rr'cilari korkutmayin zaten gucleri yakin kolay ulasilir, adamlar dusunmez sizin emek harcadiginizi kendi motoru tikandi sanar
    Ninja

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Gökan, sokucam mısır koçanını motorun egzosuna ses mes kalmıyacak. Çıkışı başka yerden vericem.
    Otoshow fuarına giden varmı bu pazar. Ben orada olucam.
    oguz1327 ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    iyi akşamlar arkadaşlar ls2 kasklarını bulabileceğim bayi arıyorum bursada internette baktım motomaxın bayi var çekirgede ordada ls2 yokmuş diyorlar

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar arkadaşlar ls2 kasklarını bulabileceğim bayi arıyorum bursada internette baktım motomaxın bayi var çekirgede ordada ls2 yokmuş diyorlar
    Pazar pazarı girişinde ışıklar motor var orada bulabilirsin en kolay yoldan.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Küçük sanayi sitesi kocaman moto arkadaşım orada var

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

hakkaten bu pazar bi turlasak mı armutlu tarafını?

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Sukaypark a su havala bozulmadan gidilirse eger gelirim bende

Motosikleti
    İnönü caddesinden aşşağı inişte adliye yoluna girince 50 mt sonra sym bayisi var. Orada en kapsamlı kask ve mont'u bulabilirsin.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnönü caddesinden aşşağı inişte adliye yoluna girince 50 mt sonra sym bayisi var. Orada en kapsamlı kask ve mont'u bulabilirsin.
    oto fuarından bahsetmıstın.nerde olacak bursada yerı nerde pazar hava ıyı olursa hazır ızınde varken kbey sarmaz belkı
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oto fuarından bahsetmıstın.nerde olacak bursada yerı nerde pazar hava ıyı olursa hazır ızınde varken kbey sarmaz belkı
    Bursa'da değil. İST. Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kapalı,kulturlu ve efendı artı kkendı grubumuz???ben bunu anlamadım.kasıt aramıyorum ama anlayamadım dıyelım.askerı dısıplınden kasıt nedır.nobet falan ne iş.13-14 sene once degılmıydı tum bunlar?ben sımdı bu yazılanları ustume alındım halbukı uyumsuzda bısey yptıgıma ınanmıyorum.yada kasım ayı geldıde benmı cok alınganım.dekoder cozemıyomu.uykudan uyanmamnında etkısı olurmu.vs vs vs vs .hocam ac bu konuyu kısaca ben anlamadım.
    Salcano sen anlama zaten seni direk diskoya atıcaz(yandın aga)ondan sonra arka arkaya nöbet vericez(bittin sen pert),toplantıya illada gel orada daha detaylı konuşulur,kendi grubumuza bizi seven herkes dahil olacak,niyeti halis olan herkesin görüşüde dikkate alınacak(umarım içinizde herşeye rağmen sevdiğim Cengiz kadar atıp tutan olmaz)(he birde beni lider yaparsanız hepinizin motorlarının cc si,modeli yükseltilip ilaveten yandan römork takılacak)

İşin şakası bir yana bizi,içtenliğimizi,alçak gönüllüye mütevazi,kibirliye ve art niyetliye ise ise acımasız tavırlarımızı bilen ve olduğumuz gibi kabul eden,tüm güzel dostlarımız ile sımsıkı ve sıcak bir grup kurup sizinde yardımlarınızla(Hamza kurallara çalışta gel,geç kalma)en iyi sürüş kurallarını uygulayarak adımızı Bursa'ya yazıcaz,saygılarrr,Yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere(Gökhan o dediğin olayı iyi bir anlat toplantıda)...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 95 kullanıcı var. (0 üye ve 95 misafir)

Bu Konudaki Etiketler