Arkadaşlar size güzel bir sürprizim var,çok yakında kapalı ve kültürlü bir o kadarda efendi kendi grubumuzu kurucaz,o zamana kadar bizi sevenide sevmeyenide burda polimik yerine çarşamba Kurter kafe toplantılarımıza bekliyoruz,biz arkadanda sanaldanda gereksiz konuşmayı sevmeyiz mümkünse yüz yüze
BURADA ya POZİTİF VE İYİ KONUŞALIM YA DA KONUŞMAYALIM,gerçek bir hata varsa küçümseyerek ya da ayıplayarak değilde olumlu ve yapıcı bir şekilde uyarıda bulunalım,benim söylediklerim liderlik ya da siteyi sahiplenme egosu değil,ahlaki,kültürel,insani ve olması gereken ittifak kurallardır...
Kapalı grup kurulduğunda askeri disiplini görsün üyelerimiz,beni mutlaka lider seçiniz vaatlerim çok fazla nöbet bile yazacam herkese
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bence bu formu geriye dönük iyice bir araştırırsanız askeri yönetim tarzı ego tatmin dugularının zirve yaptığını görürsünüz bu tarz söylevlerin ve hareketlerin canlı şahidi veya şahitlerinin buralardan uzaklaşma nedenleri olduğu açıkça ortadadır..sizin söylediğiniz guruplarda sadece kendinden sorumlu olmayan çevresine ve arkadaşlarına karşıda sorumluluk hisseden kendisi kadar arkadaşlarının ve tüm toplumun sağlığını düşünmek adına bu konuya bu kadar hassas yaklaşıldığını farketmelisiniz.bu arada bende burada bir polemik yaratmak değil muhabbete dahil olmak adına yazdım sizde yalnış düşünceler uyandıracak bir tavır ve söylemim olduysa özürdilerim.
"İnsanın kalbinde ne varsa karşısında onu görür,güzellik döşeki gönlüne güzeli gör"Günün Sözü
Gökhan toplantıda logonun çıktısını getirmeyi unutma,Pınar Sigorta süresi 10 gün,tescil 30 gün.Kayariki çok sağlam egodan uzak yazıların için tebrikler.Bu arada Sedici haklı Gökhan o ay ve yıldızda dua,ayet bişey yazmıyor değilmi,Wc ye falan gidilr falan saygısızlık etmeyelim hatta yazıyorsa değişelim.bu arada askeriyeyi çok severim Allah'ım ordumuzu havada,karada ve denizde muhafaza etsin,...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Uluyola girince inonuden isbankasindan onceki aradan ilk ara omuyor sanirim yukariya dogru gir 100 metre sonra sarper otoparkina gelmeden sagda muharrem usta var motosiklet egzoslariyla orasi ugrasiyor istersen o raya bir sor gokhan ben yaptirdim bir kac is iyi usta .
biri 1000RR mı dedi 1000RR söyle seni benim kadar kim aRaR...
hocam şimdi dikkatlice bir baktım da ay yıldızın içerisinde Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimizin ismi geçiyor ben montumu çıkarırım wc vesaire yerlere giderken ama sanırım uygun olmaz değiştirebiliriz...
yeni yapılaşma konusunda bir arkadaşla görüşüp mtbursa.com adresini açabiliriz demiştim
Askeriye iyidir
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
teşekkür ediyorum yazınızı çok beğendim ben bu siteyi dört yıla yakındır izliyorum bazı yanlışlar olsada burada belirtecek kadar önemli görmedim fakat logo konusu açılınca katılımcı olmak istedim daha doğrusu bana göre eksikti çünkü bu tür logo larda koyduğun şeyin (işaret vb) anlamları sorulacaktır yani benim gibi birilerine silik bir kirmızıyı bayrak olarak kabul ettiremezsiniz en çok ta üzüldüğüm gençlerin bu konuya çok ilgisiz davranmaları ama benimki yanlızca bir fikirdi ben sizlerle gezilere gelme şansım şu aşamada çok zor burdan sizi izlemeye devam ederim ilk fırsatta sizlerle tanışmak için toplantılarınızdan birine gelicem lütfen herkes güvenlik ekipmanlarını kullansın çünkü siz birileri için çok özelsiniz beni çocukları olanlar daha iyi anlayacaktır sevgiler hepinize
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Detaylar nasılsa toplantıda konuşulacaktır elbet lakin şimdiden bende dile getireyim Logodaki ay yıldızın kırmızı olması taraftarıyım bende. Elhamdülillah hepmiz müslümanız ama üzerimizde taşıyacağımız logonunda dini kimlik içermesinin bir gereği olduğunu sanmıyorum. Tasarım genel olarak güzel ama bu ince bir detay.Yeri gelir ataistte bizle motor sürer Bursa mt ye dahil olur yeri gelir yahudiside katılır.Ayrıca konunun üzerinden zaman geçtikçe insan daha detaycı düşünmeye başlıyor. Bu sitenin kendi yeleği var kendi logosu var diye biliyorum. Biz kafamıza göre logo tasarladık ama bu bizi Bursa mt den ayırıp kapalı bir gruba geçirir gibime geliyor. En azından ulusal bir sitenin bölgesel başlığında bir grup toplanmış örgütleniyoruz gibi görünüyoruz.Bursa Mt olarak bir grup oluşturup devam edilecekse sürüşe MT yöneticileriylede iletişime geçip görüşülmeli diye düşünüyorum. Toplantıda üzerinde durulmasını temenni ettiğim konu başlıkları bunlardır . Saygılarımla.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
egr aynı bu mantıkla çalışır bir valf vardır egsozda orayı açarsın egsoz gazının bir kısmı tekrardan hava filtresie gönderilir emisyon düşer kaparsın normal çıkış sağlanır abi sizinki tamamen açık şekilde olmuş aslında hızlanmayı tahminen değilde saniye ve mesafeyle ölçmek gerek yada hava filtresindeki emiş gücünü ölçüp aynı oranda da çıkış gücü varsa yada daha fazlaysa(fazla oran olursa performansta sürekli aynı seyretmiyor düşüşler ve artışlar olabiliyor) yapılan işlem faydalı olmuştur araçlardan farklı değilmiş ben mi yanlış biliyorum diye araştırdım onuda videoyu aşağıya ekledim ben bütün araçlarımda böyle yaptım(hava filtresi+remap+komple egsoz sistemi)
http://www.uzmantv.com/motosikletin-...unlar-nelerdir
Isin ozu fabrikasyon gurultu normlarina uyan egzos takili motor ile acik egzoslu motor performansi arasinda fark vardir, performans egzos demek yanma odasindan cikan havanin hizli bir sekilde tahliyesidir buda dogal olarak gurultuye sebep olur, bu sesi kismak istersen havanin direk tahliyesini engellemen gerekir buda performansini olumsuz etkiler.tabi acik egzosa uygun bir remap yaparsan 5hp alicagin yerde 15hp alirsin.
kapalı,kulturlu ve efendı artı kkendı grubumuz???ben bunu anlamadım.kasıt aramıyorum ama anlayamadım dıyelım.askerı dısıplınden kasıt nedır.nobet falan ne iş.13-14 sene once degılmıydı tum bunlar?ben sımdı bu yazılanları ustume alındım halbukı uyumsuzda bısey yptıgıma ınanmıyorum.yada kasım ayı geldıde benmı cok alınganım.dekoder cozemıyomu.uykudan uyanmamnında etkısı olurmu.vs vs vs vs .hocam ac bu konuyu kısaca ben anlamadım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Bir sonraki gezi ne zaman olacak bu pazar bir şey yok değil mi?Haftaya pazar mı olacak gezimiz.Armutlu taraflarına girmiştik bir kere o yollar çok güzeldi.Şöyle tatlı virajlı ama yol kaymak gibi birde deniz olsun yanımızda birde yeşillik,ama trafik az olsun kamyon,tır giremesin işte böyle bir rota belirler misiniz lütfen
Şu an bu konu içerisinde 100 kullanıcı var. (0 üye ve 100 misafir)