Arkadaşlar yurt dışındayım gelemiyorum korteje benim yerime'de bir bayrak takın motorunuza
Mehmet sanada geçmiş olsun :(
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
abilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yeter eğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu :(
çok sağolun yaşım 17 olduğu için oraya gönderdiler, özele gittik birşey anlayamadılar
hocam en az 5 kişinin görmüşlüğü derken. üzerimize alındık valla. bazen hesapsız şeyler. hesaplı olandan daha çok keyif verebilir.diyorum. 100.cc.lik çinçon cupla...150.cc.lik çinçon malı scoterle. yumurta büyüklüğünde hareketli taşları eze eze uludağ yedigöllere tırmanmış. nacizane motorcular olarak. mustafa abim ben ve arkadaşlarım. olumsuz durumlarda 7göller maceramızda motor konturolü olarak tecrübe kazanıp, ve başarmış olmaktan büyük haz duyduk.. bu hayıflandığınız şikayet ettiğiniz. yol bize londra asvaltı gibi geldi.. (biz o yollardan çooook geçtik. tabi racingleri tenzi ediyorum. bardağın yarısı dolu.gözüyle bakalım lütfen...! yine nacizane şahsi düşüncem tur.a katılan arkadaşlarımdan hiç kimsenin tırnagı bile kanamadan. yuvalarına sevdiklerine sağ salim kavuştuğu her gezi güzeldir diyorum. (disiplin ve organize konusunda sizi desdekliyorum)... hee birde hocam babasultanda bir ayran dahi bulamayınca. ki halinizden eyvah dedim şimdi köylülere dalacak. bu sebepten lütfen
bu yorumlarıma tok karnına cevap vermenizi rica edecem.
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
kardesım gecmıs olsun .davut emre sen nasıl oldun ayagın ne durumda.dıkkat et sende kendıne tedavı surecınde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
gokhan sanırım sen korteje katıldın.nasıl gectı.karacabeyde aksam saatlerınde baslayan yagmur hala devam edıyor.bursada yagmur varmı?yada etkıledımı kortejı.foto varsa onlarıda gormek lazım bence.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Geçmiş olsun dostum.
Ben korteje topluluk fsm ye girerken katıldım yinede çok eğlendim.Yüzlerce insanın meraklı bakışları ve tv kameraları altında motor surmek harbiden harikaydı.İnsanlar meşaleleriyle bize koridor açtılar falan 250 den fazla motor vardı sanırım.
Korkarak yaşayamazsın!
burak sen nerelerdesın be kardesım.mert te gozukmuyor yok pıyasada.ulen yenı yengemı yaptınız yarabantlarını sokup
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimMrMaydec Nickli Üyeden Alıntı
abilerim ablalarım dün iyiki geziye katılmamışım çünkü günün ortasında birden ağrı başladı ve 2 gün içinde apandist ameliyatı oluvam belki şuan bursa dörtçelik hastanesine doğru gidiyoruz benim için dua etseniz yeter eğer sizinle gelseydim geziniz zehir olurdu :(
29 Ekim korteşinden kimsede resim yokmu FSM ye kadar olan kısım çok güzeldide benim motor şu kaynatınca benim için sonrası işkenceye döndü mecburen bekledim ondan sonrada yol mol kalmadı insan selinin içinde kaldım gıdım gıdım çıkim derken ihsaniyedede kaybolunca ayyy kabus gibiydi ama çok şey öğrendim en baştada motor hararet yapınca su al denildiğinde onu motora koymak gerekiyormuş ben kendim içince pek bi faydası olmadı
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
Şu an bu konu içerisinde 119 kullanıcı var. (0 üye ve 119 misafir)