gezi gunu 24-08 calısma var...ınat yapar gıbı yarebbım allahım.ama genede gıtmeme engel degıl napayım...
gezi gunu 24-08 calısma var...ınat yapar gıbı yarebbım allahım.ama genede gıtmeme engel degıl napayım...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Artık logo konusundaki oy sayımlarına devam etmiyorum arkadaşlar,En son Hamza'nın ve Espanilola'nın da oylarıyla Gökhan'ın kanatlı Bursa logosu rakipsiz kabul oldu.Yaptırma sırasındada ufak rütuşlar yapılır ve hazırlanılıp sunulur...
Hamza kardeş benimde kaskımın arkasında hatta motosikletimde de bu logonun çıkartması bulunmalı ve olduğu şekliyle anahtarlığı da zamanla yaptırılmalı,Hele bir montları yaptıralımda...
Bu arada İnegöl'de müze gezeceğimizi öğrenmek çok sevindirici hatta varsa,türbe-şehitlik gibi yerlerde piknik öncesi yada sonrası gezilirsse fena olmaz,hatta doğal güzellikteki köyleri...Önceden İnegöle çok gittik ancak hiç içini tam olarak bilen biri gezdirmedi,ordan hep Oylat Bilecik falan yaptık,bu son 5 yılın ilk tam teşekküllü İnegöl gezisi olacak(Salcano kardeş piknik için XXL bir tulum getir şekerleme yaparsın,yolda tır şöförleri gibi uyuma ha) hani...
Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 Kent Meydanı 28.10.2012
1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
4-Pınar desprado-prensi Berkay
5-Kayariki
6-Kirlisakal
7-Salcano(uykusuz da olsa bizimle)
8-Sym Mustafa(Belki)
9-Alper Tunga(bacanağıda kap gel)
10- DALGİC_800(iyi oldu iyi)
.
.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Arkadaslar sonunda yollara ciktim su an fsm cinarda oturuyorum. Bu taraflarda olan varsa cay ismarlayabilirim. Aramak isteyen icin 0544 698 78 31 cep telefonu numaram. 1-2 saat burdayim.
daha yeni ordan gectim 2tane mavi ybr'li olanmiydiniz :-)ama arabayla gectm duramadim ..malum bayram gezmesi.
Yok bende hyosung gt250r var kirmizi siyah. Isbankasinin onune cektim. Tekim zaten motorlu olarak :D
Abi simdi eve geldim gelirdim benimde canim SIKILIYODU sans iste :D bu arada pazar gunku geziyede muhtemelen gelebilirim her daim pesinizdeyim; hepinizim kurban bayrami mubarek olsun abiler, hocam
Hayırlı Bayramlar dostlar. Bugün Karacabey yolunda Sarı ve Kırmızı Apache vardı, aramızdan birileri mi acaba
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
iyi akşamlar bana ailesiyle gelecegi veya motorsuz geleceklerden ulaşan olmadı bu yüzden ben arkadaşlar size inegölden katılacağım bir sakıncası yoksa git gel yapıp yorulmak istemiyorum inegöle 10 km tabelası görünündükten 3-5 km sonra yenice yol ayrımı,köprü var orda köprünü üstünde sizi beklerim ordan devam ederiz...
programı şu şekilde yaptım önce manzaralı yollardan samsa cavuş türbesi ziyareti ardından baraj gölü etrafından dolaşarak inegöle arkadan ulaşıcaz ardından ortaköy kervan sarayı, şehir merkezi,issak paşa türbesi, kent müzesi gezisi, alışveriş ve yenice göl manzaralı mangal alanına gidip karın doyurma olayına başlar dönüşte, inegöl kültür parkta yürüyüş,çarpışan arabalar falan ...
bisikletci arkadaşlarla günü birlik kampta olacağım için burdan cvp yazamaya bilirim 5062367296 burdan ulaşırsanız sevinirim özel bi isteği olan arkadaş gönül rahatlığı ile yazabilir vakti müsait olan arkadaşları birgün misafir edebilecegim boş bir ev var haberiniz olsun...
ilk gidecegimiz yerden sonra 3-5 km toprak yol var benim motor ve otomobille gönül rahatlığı ile gecebildiğim bir yol ama asfalt tercih etmek isteyen arkadaşlar alternatif yolu yapmaya calıştım...
çok yer görelim ve vakit kaybı olmasın diye gittiğimiz çoğu yerden farklı bir rotayla ayrılıcaz işallah sizin için yorucu olmaz ve memnun kalırsınız...
yurdum güzellikleri için her daim yorulmaya hazırız Hamza kardeşim sen o konuda rahat ol bu arada dostlar bana herkes isim, motosiklet ve numarasını özelden yazarsa çok sevinirim bildirimler için
Gokhan abi sen sonradan ise gitmek icin ayrilacak misin son durum ne
malesef saat 1 civarı ayrılmak zorunda kalacağım :(
25 Ekim bayramın 1. günü yapılan doğumgünüme gelen herkese çok teşekkür ederim çok güzel bir geceydi.
Arayıpta kutlayan arkadaşlarım eksik olmayın iyi ki varsınız =
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Biraz gec oluyo ama kusura bakma yeni haberimiz oldu iste abi dogum gunun kutlu olsun iyi ki dogdun
Bu akşam zahmet edip de bir çay içmeye dahi olsa yanıma gelen Batu ve Haktan arkadaşlara teşekkürler. Bir aksilik olmaz ise pazar günü kent meydanında olmaya çalışacağım sizlerle de tanışabilmek için. Herkese iyi geceler...
Bu arada Batuhan arkadaş, yeni üye olduğumuzdan haberim yoktu, doğum günün kutlu olsun. nice sağlıklı, mutlu ve bol gezmeli senelere ...
Emre Erel --- Kırmızı-Siyah Hyosung GT250R (2010) --- 34 VE 7236 --- A Rh+ --- +90544 698 78 31
Batuhan doğum günün kutlu olsun biraz geç oldu ama kusura bakma
İnegöl gezisi çok güzel olacağa benziyor yarın bi olsada çıksak artık yola 1 seneden fazla inegölde kaldım ama dediğin bazı yerleri görmeden gelmişim şu geziye katılabilmek için bayramın 1. ve 2. günü bile çalışmak zorunda kaldım ama olsun yarın acısını çıkarıcam 10.30 gibi işallah kent meydanında olurum
Oylara bakılırsa logo Gökanınki oluyor sanırım motorlardada üstümüzdede harika duracak ay sonunda bi gurup üyesi olduğumuz anlaşılcak 3 senede bi logo çıkarabildik sonunda
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
Hamza tabii yorulma bizi o tarafta karşıla,güzel güzel gezdir yeterli.Arkadaşlar bu arada yarın saatler alınıyor unutmayalım,hatta bu yüzden 10.30 gibi kent meydanında olursak 11.00 da yola çıkmış oluruz,günün ışığını fazla yememiş gezeceğimiz yerleride yetiştirmiş oluruz...
Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 10:30 buluşma 11:00 kalkış Kent Meydanı 28.10.2012
1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
4-Pınar desprado-prensi Berkay
5-Kayariki+1
6-Kirlisakal
7-Salcano
8-Sym Mustafa(Belki)
9-Alper Tunga
10- DALGİC_800
11-MhmtcnKoral(korkma gel gel senin yaşında bir cici kızımızda geliyor bizimle,güzel bacına asılma haa
(11 motor 14 kişi görünüyo ekeni asar keser,biçeriz )
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Batuhan geçte olsa dogum günün kutlu olsun dostum
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Şu an bu konu içerisinde 110 kullanıcı var. (0 üye ve 110 misafir)