hayırlı bayramlar herkese.yarından sonra cumanızda mubarek olsun sımdıden
hayırlı bayramlar herkese.yarından sonra cumanızda mubarek olsun sımdıden
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Herkesin kurban bayramı kutlu olsun bi aksilik çıkmazsa inegöl gezisinde görüşmek üzere
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
Arkadaşlar kurban bayramınız kutlu olsun. İnegööl gezisinde ismimi gördüm, bir yanlışlık oldu sanırım, ben bayram tatili süresince KemalPaşa da olucam. Dolayısıyla gezide olamıyacam. Geziye katılan arkadaşlara iyi gezmeler.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
iyi bayramlar 2. Ailem büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper daha nice bayramları hep birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve 2 teker üzerinde geçirmeyi dilerim...
Emre Erel --- Kırmızı-Siyah Hyosung GT250R (2010) --- 34 VE 7236 --- A Rh+ --- +90544 698 78 31
Sağol Alpertunga ilk isteğim oydu ancak kanatların siyah kalması,atın beyaz ya da siyah olması daha iyi olucak gibi duruyor.Mt BURSa kısmı çok iyi oturmuş.Yalnız at beyaz nasıl duracak gerçekten merak ettim.Ha birde atın boynuzsuz hali(Ahanda şuraya yazıyorum Boynuz bizi bozar abi )...Bence hepsini deneyip en iyisini seçelim,uğraşıların için sağol eline sağlık...
Memo abinin söylemiyle yazmıştık heralde yanlış anlaşılma oldu Coşkun kardeş,Annenin Köyündeki o tanıştığımız amcalara selam söyle,bayramlarını kutla ellerinide bizim adımıza öp...
e-erel buyur sende gel geziye,ya da buluşma saatinde Kent Meydanında ol tanış-kaynaş-anlaş...
Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 Kent Meydanı 28.10.2012
1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
4-Pınar desprado-prensi Berkay
5-Kayariki
6-Kirlisakal
7-Salcano-MrMydec
8-Sym Mustafa(Belki)
9-
.
.
.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Hocam ben bu aralar yağmurların getirdiği karamsarlıkla 4 teker takılıyorum,en kısa zamanda atıcam 2 tekeri özüme dönücem.
Bide biz kavga etmiştik zaten hocam,ama pek rank etmemişti.Yine o günkü kadar insan getirebileceksek basalım hemen bi kavga daha,popüleritemiz artsın
Gökhan'ın yaptığını oyluyorum bende,çok hoş olmuş.
Korkarak yaşayamazsın!
1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr
5-Kayariki
6-Kirlisakal
7-Salcano-MrMydec
8-Sym Mustafa(Belki)
9-Alper
.
çok üzgünüm ama ben katılamıyacağım :( izmire gidicekmişiz ordaki akrabalar. Kısmet olursa bidakine katılırım kendi motorumla yine çok çok özür diliyorum bu izmire gitme sonradan çıktı :(
"Ben: En sevdiğimi kime Kurban edeceğimi, İbrahim’den,
Tereddüt etmeden kime Kurban olacağımı da İsmail’den öğrendim".
Sizlerin ve tüm sevdiklerinizin Bayramını kutluyorum,sevgiyle kalın ve sevgiyle gezip dolaşın...
1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr( İş mi,yarım günmü,bak bu kötü )
5-Kayariki
6-Kirlisakal
7-Salcano-(MrMydec,bir dahakine katılırsın sorun değil )
8-Sym Mustafa(Belki)
9-Alper Tunga
.
.
.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Bende gelmek isterdim ama iş bayramdada geldi en güzel günde beni buldu son dakikada bayramın 1 ve 4 günü nöbet yazdılar tek kişi mecbur gidicez sabah işten çıktım bugün bitti 4. gün 08/16 çalışıyorum malesef gelemiyeceğim katılmayı çok isterdim şimdiden herkese hayırlı bayramlar.
tüm mt ailesinin kurban bayramı mübarek olsun allah daha çok bayramlar görmemizi nasip eder inşallah yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere hayırlı bayramlar
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak 'merhabadır' bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun!
herkesin bayramını kutlarım büyüklerimin ellerinden öptüm nice bayramlara...
gökhan kardeşime bi oyda benden... eline emeğine sağlık... arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar... bu arada uzun zamandır katırlamıyorum aranıza işlerin yogunlugundan yakında görüşürüz inş
Tum Bursa Motosiklet tutkunlari Bayraminiz Kutlu Olsun.
Misafirim oldugundan pek foruma yazamadim arkadaslar bayraminiz mubarek olsun .. stickerlarda cok guzel olmus vay be demeden edemedim:-)
inegol gezisine bi aksilik olmazsa ben de katilıyorum 10 30 gibi kent meydaninda olurum ins.
1-Hamza Şimşek
2-Nevin Hoca-Blue Zeko
3-Gökhan CBr( İş mi,yarım günmü,bak bu kötü )
5-Kayariki
6-Kirlisakal
7-Salcano-(MrMydec,bir dahakine katılırsın sorun değil )
8-Sym Mustafa(Belki)
9-Alper Tunga
10- DALGİC_800
.
arkadaşlar amlem çok güzel benimde hoşuma gitti nevin hocam ve genelle zevklerimiz uyuşuyor anlaşılan yanlız bunu daha görünür seviyede kullanmak için fosforlu(reflektörlü) yeleklere uygulayıp baskı falan yaptırsak, ve bundan birtanede ufak olanı kaskımızın arkasına yaptırsak daha genel kullanıma uygun olup daha görünür olur bence...
buluşma gününde herangi aksilip olup motoruyla katılmak isteyen arkadaşları arabayla alabilirim 4 kişiye kadar yeri var buluşma yerine 1 saat erken gelmek şartıyla bana özelden msj atabilirsiniz...
inegölden katılmak isteyen arkadaşlarda benle iletişime geçerlerse buluşma yeri ve saati belirleyip sizide alabilirim...
arabayla gelmek isteyen eşiniz dostunuz çocuğunuz olursa gelip alırsam bunun için her hangi bi talebim yok sadece daha çok insanla vakit geçirmek beraber olmak isteğim...
rotayi belirledim sayılır son bi yeniceye bakıp incelemem lazım pinar hanımın önerisi ile sonra şunları şunları yapalım diye rota duyurusunu yapacağim...
Şu an bu konu içerisinde 156 kullanıcı var. (0 üye ve 156 misafir)