Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı e_erel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş bulduk. namazgahta çobanbey caddesi üzerinde oturuyorum. özhan'ın 50m kadar üstünde.
    Hoş geldin komşu

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Pınar'ım,inan ben senden daha çok mutlu oldum,yeniden eski günlere döndük ve ben motorcu arkadaşıma kavuştum.Allah'ım kazasız belasız gezdirsin inş ...

Gökhan,Batuhan elinize sağlık çok güzel olmuş,bu son 3-4 şekli yarın oylayalım bence,yok eğer daha iyisini yaparım ya da yaptığımı geliştiririm diyen varsa biraz daha bekletilebilir tabiiki.Burdan uğraşmadan konuşması rahat fakat Gökhan senin şeklin yeşil haricindeki renkleri Batuhan'ın logosunun kahve tonları ile birleştirilirse yahut Batuhan sen o kanatları lastik yerine daha farklı bir motor logosu ile birleştiribeilirsen elbirliği ile çok daha güzel ve farklı bir amblem çıkacak bize yakışan,ancak şu anki halleri dahil çok çok güzeller..

Ercan bizde senin köyünü basar,yağmurlarında yıkanırız olur biter

Hamza,Salcano'nunda dediği gibi sen bizi nereye götürürsen biz oradayız,İnegölün en güzide yerlerinde ev sahibimizle fink atmaya hazırız...

Bayramlaşma İnegöl Gezisi...Buluşma yeri 11:00 Kent Meydanı 28.10.2012

1-Hamza Şimşek
    2-Nevin Hoca-Blue Zeko
    3-Gökhan CBr
    4-Pınar desprado-prensi Berkay
    5-Kayariki
    6-Kirlisakal
    7-Salcano-MrMydec
    .
    .
    .

.
    Bekleriz hocam Susurluğa Buyrun gelin

Mehmet kardeşim 6 numaradaki logo harika gerçekten. Lakin Bayrağımızı yuvarlak içine alman daha güzel gösterecektir bence Ama iki şekildede benim terciğim 6 numaralı tasarım . Ellerine sağlık.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kayariki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN900 Classic
    Herkese selamlar, eklenen logoların herbiri birbirinden güzel emeğe sağlık insan kararsız kalıyor. Belli başlı bir şeylerin şekillenmesi gerçekten çok güzel site çok güzel yerlere gidiyor
    Bu arada bence artık logo sayısını belli bir sayıya kadar düşürüp oylamaya geçsek ne dersiniz ??? Her ne kadar zor da olsa örneğin 5 e düşürüp sayıyı anketleme yöntemi yapsak ???
    gökhans16cbr bunu beğendi.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş geldin komşu

Bekleriz hocam Susurluğa Buyrun gelin

Mehmet kardeşim 6 numaradaki logo harika gerçekten. Lakin Bayrağımızı yuvarlak içine alman daha güzel gösterecektir bence Ama iki şekildede benim terciğim 6 numaralı tasarım . Ellerine sağlık.
    ercan sen susurluklumusun.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ercan sen susurluklumusun.
    Susurluk muradiyeden anne tarafı .Beklerim bayramda yolundüşerse otarafa
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

UMT-TM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6, YBR, movie XL125
    Bayram Süresince yurt dışında olacağım için şimdiden herkesin Kurban bayramı mübarek olsun...
    Ahmanamra bunu beğendi.
    16LHR73 YBR , PB7588MX R6
    bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    temin 20 ekimde girdiğim soruları cevaplarına baktım ilk yardım: 93 - 28 doğrı. Trafik: 93 - 37 doğru ve motor: 95 - 19 doğru. Ben motoru alayım ozamsn bayramdan sonra ohbe sonunda yıllardır beklediğim an geliyor :D
    Ahmanamra bunu beğendi.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Gerçekten herkesin ellerine sağlık meyer bizim gurupta ne saklı keşfedilmedik yetenekler varmışta haberimiz yokmuşBiran önce oylama yapılsada belirlense artık buluşmalarda gezilerde tam bi gurup üyesi görünümüne girsek çok güzel olcak.

herkese teşekkür ederim iyi dileklerinden dolayı motoru aldım ama sıkı bi bakıma girmesi gerek bazı yerlerinden ses geliyo tedirgin oluyorum bayramdan sonra işallah bakıma sokucam ama öle böle inegöl gezisine katılıcam işallah yolda kalmam
    Bu arada Hamza piknik olayı inegölde yenice göl kenarındada olabilir ne dersin orda mangallarda vardı manzarasıda süper benimki sadece bi öneri güzergahı sen belirlicen tabiki

Bide şey vardı buluşma yeri geçit özhan shoping ya orası nerde???
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    gercekten nasıl yapıcam bende bilmiyorum güzel bi şehir turu yapıp sessiz sakin baraj kenarında piknik yaparız diye düşündüm... yardımlarınızı bekliyorum...
    cerrahta dere kenarında piknik alanı var...
    oylat yolunda sessiz sakin asirlık cınar altında piknik alanı var...
    yenişehir yolunda baraj gölü var en rahat geniş ve üçretsiz bi mekan ve inegöl merkeze en yakın burası...

tura gelen arkadaşlarla önce şehir turu kent müzesi gezisi, hoça köy kervansarayı gezisi, isteyenlerle samsa çavuş türbesi ziyareti, piknik alanına gidiş...
    dağılmadan önce isterseniz kültür park kenarında çay hahve ve lunaparkta çarpışan arabalarla turlarız

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

müsait olan arkadaşlarla 27-28-29-30 tarihleri arasında kamplı bi tur yapabiliriz mesela iznikte göl kenarında
    n_tuncak bunu beğendi.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Oylamaya başlayalım artık bu akşam seçelim arkadaşlar benim yaptığım logolar da bunlar...

alphertunga bunu beğendi.
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    ben secemiyorum siz secin ben kabul edicem bukadar güzel şeyler arasından seçim yapmamı istemeyin arkadaşlar elinize sağlık

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Gezi planı güzele benziyor Hamza ama dediğin gibi nasıl toparlıcan ve rota ayarlican merakla bekliyorum sölediğin yerlerin hepsi çok güzel anlaşılan güzel bir gezi bizi bekliyor valla şu çarpışan araba olayı çok hoşuma gitti benim acayip çarpma kapasitesine sahibim herkes eve kafa göz morarmış döncek desene

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

Ben dün mudanyadayken daha gördüm gökan şu senin kanatlıya hasta oldum hepsi harika ama benim oyum kesinlikle ona bayramda nete giremeye bilirim onun için şimdi kullanıyorum
    gökhans16cbr ve n_tuncak bunu beğendiler.
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    öncesinde turlayıp en az yorucu olan rotayı belirliyeceğim misafirlerimi arkadaşlarımı en iyi şekilde ağırlamak isterim

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Arkadaşlar logoların hepsi çok güzel. Ben monta tapılacak logo için sadelikten ve okunabilirlikten yanayım. Mesela altta.
    Madv, Ahmanamra, salcano_7946 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Coşkun abi bence seninki motosiklette 10 numara durur ama benim düşüncem montun arkasına kocaman bişey yapalım bursa choppersda fln nasıl onlar gibi büyük bişey olsun gösterişli o yüzden son yaptığım kanatlı logoyu düzenledim biraz da bişeyleri anlatması amaçlı yani hem de şekil olarak görüldüğünde heee tamam bunlar MT BURSA denebilecek uzaktan bile ayırt edilebilecek bir şekil olsun istedim

çok güzel logolar çıkıyor hem motosiklette hem mont ve kaskta nasıl duracak bunlar onu merak ediyorum...

---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:27 ----------

ÖRNEK:

veya MT BURSA yazısını içeriden alıp kanatların bitme noktalarına dokunarak oval şekilde de büyük şekilde yazabiliriz daha şekil durur...
    Ahmanamra, n_tuncak ve memo06 bunu beğendiler.
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Madv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar logoların hepsi çok güzel. Ben monta tapılacak logo için sadelikten ve okunabilirlikten yanayım. Mesela altta.
    http://imageshack.us/a/img716/2600/picture1gg.png
    4

AYnı şekilde bende sadelikten yanayım.
    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
    http://facebook.com/batuhanuludag

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Susurluk muradiyeden anne tarafı .Beklerim bayramda yolundüşerse otarafa
    assan guvenlıkte calısan ahmet şaylı sadıcım benım cok yakın bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------

Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    assan guvenlıkte calısan ahmet şaylı sadıcım benım cok yakın bana
    bayramın 1.gunu kurban kesılır falan telase olur.2.gunu ben musaıtım.telefon numaram var profılde.ben akhısar dayım 9-10 km falan aramız.manayla ahmet sadıcımıda dolasmıs olurum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://imageshack.us/a/img716/2600/picture1gg.png
    eger motora ve kasklara yapıstırma yapılacaksa sade olmalı dıye dusunuyorum bende.coskun yanlız yesıl zemın uzerıne sıyahla yazılsa daha bı orıjınal olacak gıbı geldı bana.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Ben şahsen nöbetçi öğretmen kartı ,yada işletme çalışan kartı gibi birşey takmak istemiyorum,oldumu en iyisi en asili olmalı ve kesin olarak oyum Gökhan'ın mahzun kanatlı,dini yazılı,ayyıldızlı,Bursa anblemli harika logosunadır.Çalışmadan ötürü tebrik ediyorum Gökhan'ım harikasın,Şu andaki oyların,(Desprado,n_tuncak,Gökhan cb,) =3 Oy ...(başka hazırlanan logo olmadığına göre herkes oyunu beyan edebilir)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Kesinlikle bende düzgün kaliteli bir şey olsun isterim

Buyurun Benim Yaptığım Logolar Karar Sizin. Benim Oyum 6 Logo.

1

2

3

4

5

6

Bu da Animasyonumuz
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni TİGER
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şahsen nöbetçi öğretmen kartı ,yada işletme çalışan kartı gibi birşey takmak istemiyorum,oldumu en iyisi en asili olmalı ve kesin olarak oyum Gökhan'ın mahzun kanatlı,dini yazılı,ayyıldızlı,Bursa anblemli harika logosunadır.Çalışmadan ötürü tebrik ediyorum Gökhan'ım harikasın,Şu andaki oyların,(Desprado,n_tuncak,Gökhan cb,) =3 Oy ...(başka hazırlanan logo olmadığına göre herkes oyunu beyan edebilir)
    benim oyumuda ekleyin hocam
    yaşımda tutuyo artık
    n_tuncak bunu beğendi.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.

oguz1327 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2001 honda cbr 600f4i

logo

tshirt den gorunum.
    n_tuncak bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)

Bu Konudaki Etiketler