Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Bunlar veysel Bey'in yerinde ince levhalara,gölgeli flu şekilde basılacak ve muhtemelen renklerde değişmeler pastalleşmeler olucak,ancak yaptıracağımız anahtarlıklarda ve çıkartmalarda orjinali kağıda yansıyacak...Levhaların montlara yapıştırılması konusunda ise işlenen yerde kenarlarına ince iğne geçiş delikleri açılacak ve ordan sağlam ip ile tarafımızdan montlara dikilecek...

Mehmet kardeş sen ufak bir detay için az daha uğraş ay yıldızın yıldızı tam görünürse daha iyi olur...
    gökhans16cbr bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Arkadaşlar yarın hava yağacak gibi ama yağmaz ise öğlen 11:30 12:30 gibi uludağa çıkmayı planlıyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar 0 536 450 81 89 nuamralı telefondan bana ulaşabilirler. Burada bulamasalarda ;)
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    karacabeyde suanda yagıyo
    Ahmanamra bunu beğendi.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Millet hava şimdilik güzel duruyor. Ben Öyle ya da böyle çıkıcam Saat 11:30 kent meydanındayım. Yağmurluklarınızı yahut büyük boy çöp poşetlerinizi yanınıza almayı unutmayın

11:30 Kent Meydanı
    Uludağda Mangal
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Mehmet_ gemli valla Gerçekten on numara olmuş elinize sağlık

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------

herkes dağa kaçtı sanırım kimse yok ayyy kıvrıla kıvrıla virajları alıp siz şimdi yakarsınız mangallarıda yaaa pazar pazar çalışılırmı of yaa en kısa zamanda istifayı basıcam olmicak böle
    Ahmanamra bunu beğendi.
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Harbiden gezilere nasıl katılıcan Pınarcım yaa ayda bir kez izin iste olmaz böyle...Önümüzdeki pazar İnegöl'e mangallı piknikli gezi düşünüyoruz haa umarım çaışmazsın.Motor alman konusunda inan ben daha heyecanlıyım özledim seninde bulunduğun bir ortamda 2 bayan yol yapmayı(beni geçersen kıskanır,kızar,döverim malum bayan kaprisleri)...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    biri inegölmü dedi yaşasın...
    n_tuncak ve gökhans16cbr bunu beğendiler.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    hocam şimdiden liste ve yol haritasına başkarak iyi olur o zaman ınegöl için
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Harbiden gezilere nasıl katılıcan Pınarcım yaa ayda bir kez izin iste olmaz böyle...Önümüzdeki pazar İnegöl'e mangallı piknikli gezi düşünüyoruz haa umarım çaışmazsın.Motor alman konusunda inan ben daha heyecanlıyım özledim seninde bulunduğun bir ortamda 2 bayan yol yapmayı(beni geçersen kıskanır,kızar,döverim malum bayan kaprisleri)...
    Önümüzdeki Pazar zaten bayram onada 29 Ekim kortejinede gelicem arada hepsi olmasada bazı pazar günleri belki ayarlama bişeyler denk getirir katılırım büyük ihtimal valla nasıl özledim gezileri anlatamam aslında hiç düşünmüyordum motor falan almayı ama o çarşamba günü seninle rüzgarı yedimya bana gene geldiler yarın motoru alıcam ama sadece resimlerini gördüm kendini görmedim kazası varmış ama yürüyeni sağlammış bölede motor alan yoktur heralde (biliyorum ben motorcuların yüz karasıyımmmmm) nevin beni gecersen falan diyosunya dostum yolda benim motorun parçalarını toplarken büyük ihtimal ben en geride olurum
    n_tuncak bunu beğendi.
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    bende gelirim inegölde olursa ama motorum yok :(dahadün sınava girdim
    n_tuncak bunu beğendi.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    heyyyyy dağdakilerrr abov yağmur yağıyo burda heheheeee bizsiz gidermisiniz bide üstüne mangal yapcaz böle işte gazabımıza uğrarsızız oh olsun şimdi tırs tırs sucuk gibi geri dönceğniz işte bu arada acayip kıskancımdır sölemedi demeyim . Ama yaaaa ıslak bile geziyolar arkideşler olmuyo böle protesto ediyorum hepinizi
    n_tuncak bunu beğendi.

kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    ıslanmak güzeldir
    n_tuncak bunu beğendi.

oguz1327 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2001 honda cbr 600f4i

logo

bu da benden.

e_erel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R (2010)
    merhabalar Bursa'lı motorsiklet sürücüsü abilerim, ablalarım ve kardeşlerim.
    ben de aranıza yeni katıldım. 1 haftalık motorsiklet sahibiyim. ikinci el bir hyosung gt250r (2010 model) aldım. yazılı sınavı geçtim fakat direksiyon sınavına yurt dışına çıktığımdan katılamadım. kısmet artık bir sonraki direksiyon sınavına. motorumda birkaç ufak yapacağım tamirat ve iyileştirmeden sonra ben de izin verirseniz aranıza katılacağım.
    İsmim Emre. Bursa'da Namazgah'ta oturuyorum.
    Sizlerle en kısa zamanda tanışabilmek dileğiyle.
    n_tuncak ve UMT-TM bunu beğendiler.

oguz1327 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2001 honda cbr 600f4i

logo

buda benden. logo buradan apartmadır.
    Ahmanamra, n_tuncak ve bluesman bunu beğendiler.

Motosikleti
    gv 250
    hoş geldin emre aramızda görmek ısteriz senide bi hyosungçu daha gelıy desene

Motosikleti
    Hyosung GT250R (2010)
    En yakın zamanda aranızda olmaya çalışacağım. Eksiğim olan bir ayna ve yeni bir zincir. Tamamlar tamamlamaz sizlerleyim. İşim elverdiği sürece sizlerle olmaya çalışacağım. Bu arada Kestel'de bir fabrikada makina mühendisi olarak çalışıyorum.
    Emre Erel --- Kırmızı-Siyah Hyosung GT250R (2010) --- 34 VE 7236 --- A Rh+ --- +90544 698 78 31

Motosikleti
    gv 250
    [QUOTE=e_erel;2840345]En yakın zamanda aranızda olmaya çalışacağım. Eksiğim olan bir ayna ve yeni bir zincir. Tamamlar tamamlamaz sizlerleyim. İşim elverdiği sürece sizlerle olmaya çalışacağım. Bu arada Kestel'de bir fabrikada makina mühendisi olarak çalışıyorum.[/QUOTE
    kardeşim face kullanıyorsan ekle beni pilot_dream@hotmail.com

Motosikleti
    Hyosung GT250R (2010)
    facebook kullanmıyorum. fakat "emre.erel@gmail.com" , "e_erel@hotmail.com" adreslerinden e-mail yoluyla, "emre.erel" nicki ile skypetan, "emreerel" nickiyle de skypetan ulaşabilirsiniz.
    Emre Erel --- Kırmızı-Siyah Hyosung GT250R (2010) --- 34 VE 7236 --- A Rh+ --- +90544 698 78 31

Motosikleti
    gv 250
    Alıntı Madv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle işyerinde boş vaktimde bir tasarım yaptım yakalık için üzerinde oynama yapabiliriz ,yada böyle çok güzel olmuş bastıralımda diyebilirsiniz. Değerlendirmeye ve fikirlere açıktır.

http://i47.tinypic.com/2ew0cg2.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

Ha bu meşakkatli olur bastırması etmesi diyorsanız sağ taraftakinden dolayı.Buda basit olanı.

http://i48.tinypic.com/2zfk1lw.jpg
    benim de tercihim ;)
    Madv bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)

Bu Konudaki Etiketler