1 eylüldeki sınav sorularını yaptım trafik 78 motor 90 ilk yardım 80 aldım içim rahatladı 20 ekimde sınava gireceğim geçerim inş
1 eylüldeki sınav sorularını yaptım trafik 78 motor 90 ilk yardım 80 aldım içim rahatladı 20 ekimde sınava gireceğim geçerim inş
Hayat boş gazla çoş
hepiniz sağolun abilerim ve nevim hocam grup olarak bize ne oldu bilmiyorum Espaniole arkadaşımızda ufak bi kaza geçirmiş hepimiz toplanıp bi mevlüt falan okutalım üstümüzdeki kara bulutları dağıtalım allah daha beterinden korusun allah hepimize bundan sonra kazasız belasız sürüşler nasip eder inşallah
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
aranıza katılmaya can atıyorum
Hayat boş gazla çoş
ben dükkandan çıktım eve giderken bizim mahalleye girdim ben caddede ilerliyodum ara sokaktan araba önüme çıktı ben motoru yatırıp bırakacaktım mesafe az olduğu için motor tam yatmadan yan şekilde arabaya çarptım arka fren ayakla basıldığı için ayağım arabayla motorun arasında ezildi o ara bileğim kırılmış şuandan alçıda ayağım bir buçuk ay alçıda durucak benim kaza böyle oldu Espaniole'de konuştum telefondan anladığım kadarıyla anayol üzerinde araba sinyal vermeden önüne geçmiş o ara frene basmış motoru yatırmış motorda çizik varmış kendinde birşey yokmuş
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
1-Ahmanamra
2-Dalgıc 800
3-Beyazatlı [belki]
4-Celal hoca [belki.
5-UMT-TM
et yemediğim için kendi yemeğimi getirsem sorun olmaz sanırım
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
burak kardesımızede gecmıs olsun.davut emre sende bı an once ıyıles oyle 1,5 ayy falan deme
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ALLAH acil şifalar versin geçmiş olsun
Güzel bir buluşmaydı Cengiz abi sağolsun bizi veya en azından beni baya güldürdü özellikle çay koyma muhabbeti unutulmaz bir espriydi
[B]Sadece rüzgarı hisset gerisini ruhuna bırak .[/B]
YZF YE AŞIK OLDUM Ayrıca daha fazla katılımla bi an önce bi buluşma daha olur umarım çok eğlendimm. Ama bu sefer kot pantolon giyicem eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyordum :D Hepinize teşekkür ederim abiler ve hocam. Davut Emre abi sende bi an önce iyileşirsin sağlığına kavuşursun umarım
ve sonunda dosyam geldi ve cuma günü ehliyeti çıkartmak için randevumu aldım, eğer o gün halledebilirsem haftaya cumartesi sizinle tanışmak için can atıyor olacağım
bu arada, kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum..
iyi geceler, görüşmek üzere..
toplantı fotoları gelmedı hala arkadaslar.ılgılı yetkılı arkadaslar.
kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun tamda hasta olucak zamanı buldum birde pikniği kaçırdık
sanırım herkes gezmeye cıktı baksanıza kımseler yok
[QUOTE=MhmtcnKoral;2833711]YZF YE AŞIK OLDUM Ayrıca daha fazla katılımla bi an önce bi buluşma daha olur umarım çok eğlendimm. Ama bu sefer kot pantolon giyicem eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyordum :D Hepinize teşekkür ederim abiler ve hocam. Davut Emre abi sende bi an önce iyileşirsin sağlığına kavuşursun umarım [/QUOTE
Önümüzdeki Çarşamba hazır bahar havaları devam edecek iken bir toplantı daha düşünüyoruz,bende Oğlum Ahmet Eren'i getirip,Cengiz'in oğlu Salih Erenle kapıştırmayı düşünüyorum(benimki yener ki).
Sonrası ise Bayram tatili dolayısıyla uzun,kültürel ve bir o kadar mangallı,gezi olacak,şimdiden hazırlayın kurban bonfile ve pirzalolarını,Bu arada Toplantı günü ve gezi tarihi için yorumlarınızı bekliyoruz...
Davut Emre umarım bu toplantıda seni görmek nasip olur,biz geçmiş olsun demeden geçmez o geçmez
17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :
1-Nevin Hoca ve prensi
2-Zekeriya
3-Pınar
4-Cengiz
5-Gökhan(umarım uyar özledik)
6-
.
.
.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hocam getir sen tosunu bı bakalım ne var ne yok dün dozer kullandı oğlum 6 dk boyunca vıdeosunu gonder cem ızlede gör ıkı buçuk yaşında dozer şoforu nasıl olurmuş ıhıh
Haktan aslında şimdi size geliyoruz deyip ekmek vardı ama.......: Yinede iyi vakit geçirin emi kazasız belasız,bizim içinde eğlenin...
Cengiz sen benimkinin top oynarken,motoru bızıklarken olanları gör bakam seninki yapabiliyormu...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
luldağ olucak aga çık gel hadii 12:30a kadar nevin hocam kımseyi ekmedim ben bu arada her seferınde dolaylayıp duruyosun vardiyalı çalıstığımıda biliyosun vakıtlerımı uyduramıyorum ne kadar çok gelmek ıstediğimmide biliyosun keyfimden gelmemzlık yapmıyorum ya tşk ler bu arada
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)