Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Niye yakın olması gerekiyor ?
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Geçmiş olsun M.alibey Allah şifa versin,niye kızıyım hasta,sakat,zavallı birine...Sadece düşüncelerimi yazdım haksız olduğum konu varsa söyle düzeltelim...

Bunun dışında sen ya da başkaları için demiyorum kendini bilen üzerine alınmasın ama,söz veren insan biraz sözünün eri olmalı,Kolay geri adım atmamalı,bence ya hastanede yada Allah korusun mezarda olmadığı sürece sonuna kadar sözünün üzerinde durmalı...Buraya bir şekilde geleceğini yazıyorsa ben çocuğumu,evimi bırakıp ,iş yorgunu bir sürü vakit darlığı içinde ayar yapıyorsam ya hiç yazmasın yazıyorsada gelsin,yok ben söz möz dinlemem herşeyi kıvırabilir son anda kendime göre ayar yaparım diyende bizi uğraştırmasın,şu anda yeni bir grup oluşumu içindeyiz ve ciddiyiz,adam gibi adam olsun,gerekirse az olsun,öz olsun,şimdiden kurallarımıza göre gelecek olan kişileri hürmetle bekliyoruz,gelemeyenlerede canları sağolsun diyoruz sevgiler...

Bu arada acil durum Davut Emre ufak bir kaza geçirmiş ayak bileği 2 ufak kırık dolayısıyla alçıdaymış belki ona geçmiş olsunada uğrayabiliriz kafe çıkışı grupça,Allah şifa versin Davut Emre aramıza dön bir an önce...
    DEC16 bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Davut Emre nettin yaw. Allah şifa versin. Sağlığına en kısa zamanda ulasır, aramıza dönersin inşallah.
    DEC16 bunu beğendi.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    acil şifalar dileriz kendisine.gecmıs olsun.
    DEC16 bunu beğendi.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    cbf 150
    toplantı bıtmedı daha galıba.yoksa cokmu yorucuydu.kımseler yok ortada.

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    sizlerle yüz yüze tanişmak beraber sohbet edip bir bardak çayi paylaşip hayati yudumlamak çok iyi geldi bana kusurum olduysa affola, çok güzel ve dolu dolu 2-3 saatim geçti. Bugüzel organizasyonu yapan duyuran yardimci olan arkadaşlara çok teşekkür ederim, bursa mt bandanasi benim icin çok güzel ve özel bi hatiya olucak, çok sagolun hakkinizi helal edin.
    n_tuncak bunu beğendi.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    beni beklemediniz çok gücendim valla ya beyler ben acemlere doğru giderken bir cross geçtim yeşil hatta bekledim bizden biriyse tanır diye arkasından fln gittim sırameşelere kadar da pek şeapmadı bende bastım gittim heykele doğru 22:30 civarıydı...
    n_tuncak bunu beğendi.
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece pantolana yada monta güvenmeyin ben nitronun mont pantolon eldiven botunu aldım %100 su geçirmez yazıyor içinde gece yağmurda ıslanmadık yerin kalmadı birde hasta oldum iyi bir yağmurlukta alın derim
    Teşekkürler tekstil oldugu için 1 saat sonrada olsa illaki geçiriyormuş motomax'da bu şekilde söyledi...yağmurluk şart o zaman

davut emre büyük geçmiş olsun inş. en yakın zamanda iyileşirsin..
    DEC16 bunu beğendi.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Motosikleti
    cbf 150
    maalesef ıs durumun dan katılamadıgım bu toplantıda emınım kı hossohbet gecmıstır.hamza kardes grup gezılerınede katılmayı ıhmal etme bence.
    n_tuncak bunu beğendi.

kirlisakal16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv 250
    Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakın bir yerde olursa benim için iyi olur,mesela kent ormanı
    aga en uzak yer uludağ olur herhalde fazla zorluk çekmessın

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Herkese selam Çok güzel bi buluşmaydı yeni arkadaşlarla tanıştığıma çok memnun oldum.Akşam benim için bi süpriz oldu buluşmadan falan haberim yoktu tesadüfen facede nevin şu saatte şurdayız diye yazmış ona bakarken üstüne aradı nerdesin geliyomusun diye şoka girdim haliyle apar topar geldim.ama o rüzgarı hissetmeyi çok özlemişim teşekkürler arkadaşlar .EEEee Zeko fotolar nerde hani o soğukta poz vercez diye sırıtıp kaldığımız
    n_tuncak ve salcano_7946 bunu beğendiler.
    [B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT

Motosikleti
    gv 250
    evet arkadaşlar yarın sat 12:30 civarında kent meydanı önunde toplanıyoruz bursa içi bi mangal keyfi verelim dıyoruz ercan arkadaşımızla gelmek ısteyenleri kent meydanı kafkasta bekliyo olacağız
    MhmtcnKoral bunu beğendi.

UMT-TM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6, YBR, movie XL125
    kirlisakal16 merhaba öncelikle bakacağa çıkçaktınız yol aynı mı hala ?
    16LHR73 YBR , PB7588MX R6
    bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.

Motosikleti
    gv 250
    mrb kardeşim uzun zamandır bakacağa çıkmıyorum en son çıktıhımda yollarda herhangi bi bozukluk yoktu

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Gerçekten çok güzel bir geceydi,çok eğlendim bütün haftanın stresini attım,bende katılan ve tanışılan herkese çok teşekkür ediyorum.Pınarın gelebilmesi ve bundan sonrada gelebilecek olması özellikle beni çok mutlu etti...

Olay adam Cengizin ailesi ile tanışmak ve ufaklığın bize kayboldum adrenalini yaşatması,Sanem ve Muyatı görmek,İnegöllü meslektaşımız Hamza ile tanışmak çok güzeldi...
    Haftaya çarşamba gibi bunu tekrarlayalım diyoruz.O kadar gelemeyen,vardiyası uymayan arkadaşlara rağmen bir düzine vardık.Davut Emre'yi aradığımızda zaten misafirleri olduğu için uğrayamadık en iyisi iyileştiğinde sen bize katıl Davut Emre umarım daha iyisindir...
    O gittiğimiz Misili yer çok güzeldi,manzarası harika olmalı muhakkak gündüz gözü ilede görmeliyim...Gökhan senide beklemek isterdik,muhabbaette harika keyifliydi ancak inan çok soğuktu ve ben aşırı yorgundum,soğukla karışıp dahada soğuyan esprileri bile arkadan takip edip gülüyordum.(Herkes gülerken bakmak,sonrada ben gülerken herkesin bana bakması nasıl bir duygu bilirmisin Gökhan)

Zekodanda öyle güzel bandanalı iş hiç beklemiyorduk doğrusu.Biliyorum çok yoruldun ,çok uığraştın fakat Kendini aştın Zeko fazlasıyla değdi,alamayanlar merak etmesin önümüzdeki haftada elimizde bunlardan olucak,muhtemelen daha fazlasınıda yapıcaz ancak biraz amatör iş olduğu için çok dikkatli elde ve soğuk suda yıkamanızı önerirrim...
    MhmtcnKoral bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

UMT-TM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6, YBR, movie XL125
    teşekkür ederim
    16LHR73 YBR , PB7588MX R6
    bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.

Motosikleti
    gv 250
    1-dalgıc 800
    2-ahmanamra
    3 kirlisakal16

evet arkadaşlar yarınkı bakacaktaki mangal sefamıza gelen arkadaşlar gelmek isteyenleri görelim

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    1-KİRLİSAKAL16
    2-AHMANAMRA
    3-DALGIC_800 (+1)
    4-BEYAZATLI ( belki )
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Motosikleti
    gv 250
    1-Ahmanamra
    2-Dalgıc 800
    3-Beyazatlı [belki]
    4-Celal hoca [belki.

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten çok güzel bir geceydi,çok eğlendim bütün haftanın stresini attım,bende katılan ve tanışılan herkese çok teşekkür ediyorum.Pınarın gelebilmesi ve bundan sonrada gelebilecek olması özellikle beni çok mutlu etti...

Olay adam Cengizin ailesi ile tanışmak ve ufaklığın bize kayboldum adrenalini yaşatması,Sanem ve Muyatı görmek,İnegöllü meslektaşımız Hamza ile tanışmak çok güzeldi...
    Haftaya çarşamba gibi bunu tekrarlayalım diyoruz.O kadar gelemeyen,vardiyası uymayan arkadaşlara rağmen bir düzine vardık.Davut Emre'yi aradığımızda zaten misafirleri olduğu için uğrayamadık en iyisi iyileştiğinde sen bize katıl Davut Emre umarım daha iyisindir...
    O gittiğimiz Misili yer çok güzeldi,manzarası harika olmalı muhakkak gündüz gözü ilede görmeliyim...Gökhan senide beklemek isterdik,muhabbaette harika keyifliydi ancak inan çok soğuktu ve ben aşırı yorgundum,soğukla karışıp dahada soğuyan esprileri bile arkadan takip edip gülüyordum.(Herkes gülerken bakmak,sonrada ben gülerken herkesin bana bakması nasıl bir duygu bilirmisin Gökhan)

Zekodanda öyle güzel bandanalı iş hiç beklemiyorduk doğrusu.Biliyorum çok yoruldun ,çok uığraştın fakat Kendini aştın Zeko fazlasıyla değdi,alamayanlar merak etmesin önümüzdeki haftada elimizde bunlardan olucak,muhtemelen daha fazlasınıda yapıcaz ancak biraz amatör iş olduğu için çok dikkatli elde ve soğuk suda yıkamanızı önerirrim...
    iş durumundan gelememıs olmak,o hos sohbetı kacırmak gercekten kendı adıma uzucu.karacabeyden gelecegım 70km nınde hıc onemı yok aslında ama maalesef 12-08 e donene kadar bu boyle olacak.ve tabıkı özencik fotolarını gormek ısterım.zekodan rıcam benım bandanam lutfen ayrılsın.
    n_tuncak bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)

Bu Konudaki Etiketler