Niye yakın olması gerekiyor ?
Niye yakın olması gerekiyor ?
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Geçmiş olsun M.alibey Allah şifa versin,niye kızıyım hasta,sakat,zavallı birine...Sadece düşüncelerimi yazdım haksız olduğum konu varsa söyle düzeltelim...
Bunun dışında sen ya da başkaları için demiyorum kendini bilen üzerine alınmasın ama,söz veren insan biraz sözünün eri olmalı,Kolay geri adım atmamalı,bence ya hastanede yada Allah korusun mezarda olmadığı sürece sonuna kadar sözünün üzerinde durmalı...Buraya bir şekilde geleceğini yazıyorsa ben çocuğumu,evimi bırakıp ,iş yorgunu bir sürü vakit darlığı içinde ayar yapıyorsam ya hiç yazmasın yazıyorsada gelsin,yok ben söz möz dinlemem herşeyi kıvırabilir son anda kendime göre ayar yaparım diyende bizi uğraştırmasın,şu anda yeni bir grup oluşumu içindeyiz ve ciddiyiz,adam gibi adam olsun,gerekirse az olsun,öz olsun,şimdiden kurallarımıza göre gelecek olan kişileri hürmetle bekliyoruz,gelemeyenlerede canları sağolsun diyoruz sevgiler...
Bu arada acil durum Davut Emre ufak bir kaza geçirmiş ayak bileği 2 ufak kırık dolayısıyla alçıdaymış belki ona geçmiş olsunada uğrayabiliriz kafe çıkışı grupça,Allah şifa versin Davut Emre aramıza dön bir an önce...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Davut Emre nettin yaw. Allah şifa versin. Sağlığına en kısa zamanda ulasır, aramıza dönersin inşallah.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
acil şifalar dileriz kendisine.gecmıs olsun.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
toplantı bıtmedı daha galıba.yoksa cokmu yorucuydu.kımseler yok ortada.
sizlerle yüz yüze tanişmak beraber sohbet edip bir bardak çayi paylaşip hayati yudumlamak çok iyi geldi bana kusurum olduysa affola, çok güzel ve dolu dolu 2-3 saatim geçti. Bugüzel organizasyonu yapan duyuran yardimci olan arkadaşlara çok teşekkür ederim, bursa mt bandanasi benim icin çok güzel ve özel bi hatiya olucak, çok sagolun hakkinizi helal edin.
beni beklemediniz çok gücendim valla ya beyler ben acemlere doğru giderken bir cross geçtim yeşil hatta bekledim bizden biriyse tanır diye arkasından fln gittim sırameşelere kadar da pek şeapmadı bende bastım gittim heykele doğru 22:30 civarıydı...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
maalesef ıs durumun dan katılamadıgım bu toplantıda emınım kı hossohbet gecmıstır.hamza kardes grup gezılerınede katılmayı ıhmal etme bence.
Herkese selam Çok güzel bi buluşmaydı yeni arkadaşlarla tanıştığıma çok memnun oldum.Akşam benim için bi süpriz oldu buluşmadan falan haberim yoktu tesadüfen facede nevin şu saatte şurdayız diye yazmış ona bakarken üstüne aradı nerdesin geliyomusun diye şoka girdim haliyle apar topar geldim.ama o rüzgarı hissetmeyi çok özlemişim teşekkürler arkadaşlar .EEEee Zeko fotolar nerde hani o soğukta poz vercez diye sırıtıp kaldığımız
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
evet arkadaşlar yarın sat 12:30 civarında kent meydanı önunde toplanıyoruz bursa içi bi mangal keyfi verelim dıyoruz ercan arkadaşımızla gelmek ısteyenleri kent meydanı kafkasta bekliyo olacağız
kirlisakal16 merhaba öncelikle bakacağa çıkçaktınız yol aynı mı hala ?
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
mrb kardeşim uzun zamandır bakacağa çıkmıyorum en son çıktıhımda yollarda herhangi bi bozukluk yoktu
Gerçekten çok güzel bir geceydi,çok eğlendim bütün haftanın stresini attım,bende katılan ve tanışılan herkese çok teşekkür ediyorum.Pınarın gelebilmesi ve bundan sonrada gelebilecek olması özellikle beni çok mutlu etti...
Olay adam Cengizin ailesi ile tanışmak ve ufaklığın bize kayboldum adrenalini yaşatması,Sanem ve Muyatı görmek,İnegöllü meslektaşımız Hamza ile tanışmak çok güzeldi...
Haftaya çarşamba gibi bunu tekrarlayalım diyoruz.O kadar gelemeyen,vardiyası uymayan arkadaşlara rağmen bir düzine vardık.Davut Emre'yi aradığımızda zaten misafirleri olduğu için uğrayamadık en iyisi iyileştiğinde sen bize katıl Davut Emre umarım daha iyisindir...
O gittiğimiz Misili yer çok güzeldi,manzarası harika olmalı muhakkak gündüz gözü ilede görmeliyim...Gökhan senide beklemek isterdik,muhabbaette harika keyifliydi ancak inan çok soğuktu ve ben aşırı yorgundum,soğukla karışıp dahada soğuyan esprileri bile arkadan takip edip gülüyordum.(Herkes gülerken bakmak,sonrada ben gülerken herkesin bana bakması nasıl bir duygu bilirmisin Gökhan)
Zekodanda öyle güzel bandanalı iş hiç beklemiyorduk doğrusu.Biliyorum çok yoruldun ,çok uığraştın fakat Kendini aştın Zeko fazlasıyla değdi,alamayanlar merak etmesin önümüzdeki haftada elimizde bunlardan olucak,muhtemelen daha fazlasınıda yapıcaz ancak biraz amatör iş olduğu için çok dikkatli elde ve soğuk suda yıkamanızı önerirrim...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
teşekkür ederim
16LHR73 YBR , PB7588MX R6
bazıları müzik çalar, bazıları ise yaratır. Motosiklet bir yaşam tarzıdır,hayat enstrümanıdır,ulaşım aracı değil.Belki de düzene baş kaldırıştır,bir isyan aracıdır.
1-dalgıc 800
2-ahmanamra
3 kirlisakal16
evet arkadaşlar yarınkı bakacaktaki mangal sefamıza gelen arkadaşlar gelmek isteyenleri görelim
1-KİRLİSAKAL16
2-AHMANAMRA
3-DALGIC_800 (+1)
4-BEYAZATLI ( belki )
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
1-Ahmanamra
2-Dalgıc 800
3-Beyazatlı [belki]
4-Celal hoca [belki.
iş durumundan gelememıs olmak,o hos sohbetı kacırmak gercekten kendı adıma uzucu.karacabeyden gelecegım 70km nınde hıc onemı yok aslında ama maalesef 12-08 e donene kadar bu boyle olacak.ve tabıkı özencik fotolarını gormek ısterım.zekodan rıcam benım bandanam lutfen ayrılsın.
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)