anladım .kesek gezıyede gelebılseydın.cengızle zaman gecırmenın tadına varırdın.mangal olayını cok tuttum cunkı
anladım .kesek gezıyede gelebılseydın.cengızle zaman gecırmenın tadına varırdın.mangal olayını cok tuttum cunkı
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
onada geleyim fakat akşam 8 de halısaha maçım var ona yetişebilirmiyim söz verdim arkadaşlara
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]'Things you own end up owning you... Like a bike
ohoooo rovansına bıle cıkarsın o saate
e beni kim alacak abi o da var :D artçıyım ben malum :D
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]'Things you own end up owning you... Like a bike
gel eshy16 motor çok alırız bırazdan yola çıkıyoruz fsm akuğur onunden 10 u 5 geç.e hareket cepten arayın 5548193873
trilyede bulusuruz bende aynı saatte kbeyden cıkıyorum
Tekeriniz düs bassın arkadaşlar,bizler içinde yiyip içip tozutun...
12/10/2012 Cuma 19.00 FSM Bulvarı,Çınar kafe,Mt Toplantısı:
1-Blue_dolunay
2-n_tuncak
3-Gökhancbr
4-Kayariki
5-Davut Emre
6-Espaniole
7-Mert Aksoy
8-Çağatay CİHAN
9-MhmtcmKoral
10-Cngzmn
11-Eshy16
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Mehmetcan, ben de 2 aydır LS2 kullanıyorum. Rahat bir kask bence, dayanıklılığını test edemedim
Tek söylemek istediğim, güneş vizörü de olsun kesinlikle.. Akşamüstü ve sabahları gözlerim pörtlüyor..
07.10.2012 Mudanta-Tirilye gezisi
Arkadaşlar ilk önce Cengiz abinin dükkanın önünde buluştuk,Cengiz abi,ben,Mert ve Eshy16 nickli Talha olmak üzere.Oradan 3 motor ilk önce Mudanya'ya gittik,Mutlu abinin gelmesiyle de birer kahvaltı yapalım dedik.Buyrun o anadolunun bağrından kopan kahvaltımız,ama yenmiş halde Kahveci amca bize zeytin getirdi,onu burdan saygıyla anıyoruz
Eşkel'e vardığımızda vurduk kendimizi deniz kıyısına,manzara müthişti.
Gördük manzarayı,başladık Linkin Park grubu üyeleri misali pozlar vermeye
Pozlar bitermi:
Az ilerledik,gönül bu harika manzaraların yanından hızlıca geçmeye el vermedi,duruverdik hemencik:
Yollar fazla kötü,yorucu ve mıcırlıydı,Cengiz abi çok sıkıntı yaşadı
Yolda bunu gördük,yorucu yoldan her bi tarafımız da ağrımıştı,ilgimizi çekti bahanesiyle durduk soluklandık.Mutlu abinin söylediğine göre bu alet mısırı ayıklıyormuş:
Burada da ayıklanmış mısırı kamyona boşaltırken:
Devam ettik:
Mert'in motoru seyir halindeyken stop edip durdu,sürekli peşimizden toplamak zorunda kaldık Sonra önümüze çıkan ilk köyde durduk motora bakmak için,aha o ne şans,meğersem köyde düğün varmış ve yemek dağıtılıyormuş,bizde hemen dağıtılan yerde durmuşuz.Ordan bir dayı gelin bakem yemek verem size dedi Oh,bir güzel yedik:
Fotoraflar bu kadar.Amaç M.Kemal Paşa'ya gitmekti,yol bizi çok yordu bizde Mutlu abiden ayrılıp geri dönüş yoluna girdik.Üniverstenin orada bir kafede birer çay içip geziyi noktaladık.
Korkarak yaşayamazsın!
tekerinize sağlık;Siz Tirilye ile falan kalmamış,bayağı bayağı gezi yapmış,birde beleş tabulot yemeğe gömülmüşsünüz,Mangallar noldu hani göremedik,mısırlarda GDo yoksa alaydınız hele bi dağıtaydınız cuma 1 er kilo tüm Mt üyelerine, sen git o kadar gezi yap boş elle gel olmadı haaa:...
Umarım dayanıklılığını test edemezsin abi. Desene 150 liraya patlar bu kask bana Neysa artık mecbur yarı motrcu sayılalım hiç olmazsa :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Güzelce gezip kazasız belasız dönmüşsünüz abi umarım çok eğlenmişsinizdir. Umarım sonraki gezilere bende takılabilirim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Bu arada abiler cuma günü okuldan çıkıp gelicem okulum acemler istasyonunda geçerken ben seni alırım diyen olursa canıma minnet Çok yüzsüzlük yaptım artık çok oldum yahu konuşmamalıyım bence
arkadaşlar bursa choppers clup ile ilgili bilgisi olan yada bizzat üyesi supporteri olan varmı acaba? birkaç sorum olacakta
Yav arkadaş nekadar beleşçi bir grubuz ya. Yiyinti oldumu hiç kaçırmayız alimallah. Gezi güzel olmuş hakkatten.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Nevin hocam,Cengiz abi takım taklavatı aldı ama o dayı bizi yemeğe çağırınca nerede beleş oraya yerleeeş deyip oturduk sofraya
Mehmetcan kardeş öyle ayağına çağırma olmaaaz,atlarsın oradan metroya inersin fsm de,illa ki alan çıkar
Search16,haklısın abi,beleşi duyduk ya dururmuyuz hiç
Korkarak yaşayamazsın!
ilahi burak koskoca biçerdöveri ayıklama makınası dedın cıktın.mertın motorunun arızasıysa depoda benzın olmamasıyla ılgılıydı.ama sanırım bı oncekı gezıden depoda kalanın benzın oldugunu sanan mert kardesımız depoda gordugun benzın degıl vergiydi.(kdv+ötv)neysekı o sorunda halloldu.aramıza yenı katılan talha kardesımızde gayet hossohbet bı kardesımız.cengız bombayı patlattı sabahtan gercı ama zor ve yorucu yolculuk sonunda koykahvesınde yenen dugun yemeklerı sonucunda bır gevseme oldugu dogru.ıstıkametımız bogazkoy ken 25 km daha var denınce teslım olma zamanının geldıgını 6.hıslerı cok cok guclu olan cengız oglumu ozledım adlı turkuyu soylemeye baslayınca haydı karacabey-bursa catragına cıkalım oldu.veda faslı ve ayrılık vaktı.hossohbet,makara,zorlu ve mıcırlı yollar dahi olsada bursa mt nın bır gezıyı daha guzel anılarla gerıde bırakmanın onur ve gururunu yasıyoruz.gezıye katılamayan arkadaslar ozencık fotolarına ıyı bakın.brodway i olan cocukları hafızaya aldınmı cengız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
eşkel e ne olmus oyle resmen lagım kokuyo yahu.
Bursa Chopper clup daha fazla chopper marka motorların toplandığı Bursa'daki motor gruplarından biridir.Aramızdan oraya gidip üye olanlar,çağırılıp gitmeyenler,gitmeyi hiç düşünmeyenler var ancak gidenler bilenlerde artık buraya girip sorularınıza cevap verirlermi bilemem birde onların internet siteleri facebook grupları,toplantıları var gidip olayı direk öğrenirseniz önyargılı hareket etmemiş olursunuz,malum bu konuda konuşmak bize düşmez...
Can mehmet ben Orta-lise Cumhuriyet Lisesi fi tarihli mezunuyum,yoksa aynı lisedenmiyiz
aldım abı aldım
gezı çok guzel geçtı. bılmedığımız bır kaç yol ve köy daha öğrenmiş olduk. sürekli dağ ve denız manzarası eşliğinde yol aldık. boğazda mangal ve denıze gırme planı sağlamdı ancak köyde kı yemek mangalı , uzayan mıcırlı yol ıse boğaza gıtme planını es geçirttı. yemek karnımızı bozuk yolda bızı şışırdı arkadaşlar mısır kamyonunu ızlerken ben dığer yanda boğurtlemlerı dalından avuçla goturdum katılan arkadaşlara tşk dıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)