arkadaslar cumartesi ve pazar gunu mudanyaya gıdecegım.havanın durumuna gore motosıkletle gıtmek planım ama yagıslı olursa mecburen arabayla gıdıcem.kımler mudanyalıydı?çaylar benden...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
MT nin hafta sonu gezi programı varmı ???
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Beyler birşey sorucam a2 ile b nin motor ders konuları aynımı ben pazartesi başladım kursa dün motor dersi vardı ama motorsikletle alakalı birşey görmedik sordum ama bana aynı dediler ben inanmıyorum çünkü ben geçen döneme kayıt oldum 20 ekimde sınav var bana haber vermediler derslerin başladığına bir kaybım yok 15 kasımdakilerin derslerini erkene aldıalr benim için ama dediğim gibi a2 ile b nin motor konuları aynımı ?
Hayat boş gazla çoş
Valla ben ikisini bir arada aldım ama motor sadece araba üzerineydi Herhalde aynı uygulama devam ediyor. Motor ehliyetinin tek farkı motorlada direksiyon sınavına giriyosun okadar .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
internette a2 motor soruları diye ara.4 grup motor sorusu vardı. Bu sorulardan dönüşümlü olarak biri çıkıyor. Bazı sürücü kurslarının internette deneme sınavları var. Yaparsan faydası olur.
Abiler çok sevdiğimiz ablamız için çok yakın bi arkadaşımın annesi için 0 Rh - kana ihtiyaç var 0539 411 87 77
selım aladag abım dogru soylemıs.bende ehlıyet sınavı oncesı oncekı donemde cıkmıs soruları cozdum ınternetten.asagı yukarı aynı sorular cıktı sadece yerlerı degısık.bı oncekı donem sınavında 8.soru sonrakınde 12 soru olarak cıkıo hepsı bu. mehmetcan kardesım benım kan grubum b pozıtıf lazım olursa sorunsuz gelırım.
ben hiç çalışmadan hiç bakmadan girdim az buçuk bildiğim şeylerle 90 aldım kolay sorular o kadar zor soru çıkmıyor. Mehmetcan kardeşim Allah acil sifalar versin malesef benimde uymuyor :(
Hocam 13 14ü başka yere sözüm var ama gelmeye çalışacağım toplantıya iyice sıkıldım iş güçten bi motorla çıkıp stres atasım var inşallah ilk toplantıda oradayım ehliyetsiz de olsam
madanydan kımse yokmu grup ta...
Aynen dediğiniz gibi toplantı tarihinde yanlışlık olmuş 12/10/2012 Cuma 19.00 FSM Bulvarı Çınar kafe,şeklinde düzeltiyorum...Gelen arkadaşlar şimdiden yazsın iyi sayıda toplanırsak toplantılarımız sürekli olur bu sebeple arkadaşlardan özelliklede bu ilk toplantıya gelmelerini rica ediyorum.(7 dersten çıkıp gelicem haa )
Salcano kardeş sen saat 12.30 gibi Zekoyu bi ara biz bandanalar hakkında onunla görüşebiliriz.palmiye Kafede,çaylar tabiki bizden...
CanMehmet kan grubum (0+)Allah şifa versin hastana...
M.balibey motor konuları evet aynı,geçersin her türlü,komik olan ehliyet sınavına herkesin motorlarla gelmesi ve polislerin bu motorları park yeri için yönlendirmesiydi...
12/10/2012 Cuma 19.00 FSM Bulvarı,Çınar kafe,Mt Toplantısı:
1-Blue Dolunay
2-n_tuncak
3-Gökhancbr
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hakıkaten nevın hıocamın dedıgı dogru.dıreksıyon sınavına envayı cesıt 20-25 motorlu gelmıstı.polıs amcalar suraya soyle seklınde yer gostermıstı.ayrıca dun karacabey merkezde heykelde hanımla bırlıkte durdum.amac hanım eczaneden ılac alıp gelecek.polıs memuruyla gozgoze gelıp bakısıyoruz.ınanın en tutkulu asıklar bıle o kadar sure (yaklasık 3 dk kadar) gozlerının ıcıne bakamazdı.1 sonrakı adımı polıs amcamın yanıma gelıp kendısıne nıye baktıgımı sordu.bende cevaben sız baslattınız dedım.bunu (motorumu gostererek)kullanıyon ama belgen varmı dedıgı an hıc bır eksıgının olmamasının vermıs oldugu oz guvenle buyrun dedım.soyle bı kontrol ettı.eksıgın yok dedı.ewet dedım.kontrol etmek ıstedıgınız baska bısey varmı dedım.farları yak dedı.(kendısı baslattı)uzun kısa ,saga sola donus sınyalı fren derken artık fıttırma esnasındayım.motorun ustunde oldugumdan kendısı de motorumun plakasına bakar gıbı duruyodu tam ruhsatı verecekken dedımkı memur bey gerı vıtese takayımda bı bakın yanıyomu.bı an durakladı....basladık gulmeye...sonrası hanımda geldı memur beyın soyledıgı cayları yudumladık tanısmıs olduk.sanırım emnıyet camıasından bı kanka edındım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
nevın hocam bugun dıkkaldırımdakı evıne mıneflo dosuyoruz arkadasımın.buradakı ısımız bıttıgınde mudanyaya gelıcezsanırım 16 gıbı.malzemelerı tasırız felan saat 18 gıbı gerı donucem 20 de ıste olmam lazım yarın aynı pazar gunude sabahtan işimi sıkı tutup ogle saatlerınde bıtırıp mudanyayı tavaf edeyım dıyorum.tabı zekerıyayıda ısım bıttıgınde arayacagım.bekletmek ıstemem kımseyı.
Hanımınıda getir Salcano kardeş buluşursanız beni bir arayın ama kesin söz vermiyim,kesin bir planım olmayınca gelen giden pek belli olmuyor hafta sonları...
12/10/2012 Cuma 19.00 FSM Bulvarı,Çınar kafe,Mt Toplantısı:
1-Blue Dolunay
2-n_tuncak
3-Gökhancbr
4-Kayariki
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Mert Aksoyla beni de yazin hocam
Korkarak yaşayamazsın!
Eskilerden bir resim :p
Kasksız oynamayız hemi kaptan ? :D
Kirlisakalı :p askere uğurlarken hey gidi be adam askerden geldide Gt aldı. Zamana bak uçup gitmiş...
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam, abilerim kan bulundu. Cuma günü okuldan çıktıktan sonra eve uğradıktan sonra gelmeye çalışıcam umarım yetişebilirim. Yalnız Çınar Kafe'nin yerini bilmiyorum ha birde LS2 kak almayı düşünüyorum artçı(yani ben) im için yeterli olduğunu düşündüm başka uygun önerilerinizi tavsiyelerinizi alabilirim
Askere gidip gelenler, hala askerde olanlar,okula başlayanlar, okulu bitirenler, evlenenler, çoluk çocuğa karışanlar.... neler oldu neler
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)