herkese selam , bende yeni bi motor kullanıcısıyım bu hafta mondial 125 mh drift aldım bursadanım geziler falan düzenliyormuşsunuz katılmak isterim fakat benimde yaş 16 siz sıkıntı etmesseniz benim içinde sıkıntı olmaz , iyi akşamlar..
herkese selam , bende yeni bi motor kullanıcısıyım bu hafta mondial 125 mh drift aldım bursadanım geziler falan düzenliyormuşsunuz katılmak isterim fakat benimde yaş 16 siz sıkıntı etmesseniz benim içinde sıkıntı olmaz , iyi akşamlar..
Yeni Katılan Tüm Dostlarımız Hoş Geldiniz Sizleride Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız
RiddleJr. Sende Buyur Gel Yolda Yardımcı Oluruz Merak Etme
Gezi güncelleme:
16-09-2012 PAZAR MANYAS KUŞ CENNETİ-BALIKESİR-GÖNEN GEZİSİ
BULUŞMA YERİ:MİNTEKS ÖNÜ 10:00
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
4-Ahmanamra (belki)
5-Kayariki
6-Kirli sakal
7-Dalgıç_800
8-özcan1980 (belki)
9-RiddleJr.
Not : Haberleşme Olarak Bana Veya Gökhan Arkadaşa Ulaşa Bilirsiniz
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Bnide alin benide alin
Pazar günü sağanak yağışlı gösteriyor.Balıkesirde daha fazla olur yağış.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Arkadaşlar yarın Bursa ya motosiklet bakmaya geliyorum bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?? Lütfeeeennnnn
dostum hol geliyorsun . çalışmasam yardımcı olurdum umarım vakti olan bir arkadaş çıkar sana yardımcı olacak.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Nevin diye bir hoca vrmis geziler duzenliyormus depolari dolduruyormus dogru mu duydum
------------
Gokhan kardesin motoru calisir durumda mi iyice biliyor mu yuruyeni falan saglam mi yoksa alet edevat da yanimizda goturmek gerekirmi yoksa
-----------------
Geziler guzel de birde donus saatlerini de belirtebilsek super olur esi olan var hesap veren var is cikisinda almaya giden var yada vardir
-----------
Gonen gezisi icin cumartesi gunu net cevap yazabilirim herkeze saygilar
tamamdır ozaman sağolun ölüm kalım bişey olmassa havada yağmurlu olmazsa geliyorum bende
Güncelleme:
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
4-Ahmanamra (belki)
5-Kayariki
6-Kirli sakal
7-Dalgıç_800
8-özcan1980 (belki)
9-RiddleJr
10-Beyaz Atlı
Motorun yürüyeninde bir problem yok kazadan sonra burhaniyeye kadar gittik geldik hatta. Dönüş saatleri genelde 8 10 arası olur gezilerimizde ama Zeko sen daha iyi bilirsin bu gezinin dönüşü kaç olur aga?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Dün gece Kirlisakal ile bi huzur turu attık yağmurda, güzel oluyor dii mi
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Tamam ozaman olmadi kamyonetlede giderdik yani ben de kamyonet var kapali kasa benim crossu da onunla getirmistim istanbuldan tamam 8-10 icin iyi bir hediye almam lazim hatuna oyle gozukuyor buyuk bir ihtimal bende gelecegim
-----------
Nevin hocadan ses cikmadi depo dolduran hoca dedik korktu galiba.Hocam emeklerinizin karsiligi odenmez saka yaptim
--------------
Zeko benim motoru supermoto ya cevirecegim jant nerden alinir olcusu ne olmali celik janta cevir diyen oldu yardim edin arkadaslar 1000 lira para ayirdim yeter mi saygilar
Sen gel Alpertunga biz seni eşine ocağına yetiştiririz,olmadı eşinide getir zaten he evet evet aynen eşinide getir,depolarınızıda ben doldururum siz ödersiniz olur biter hıh...
Özcan geçen gün Burgazdaki ne turuydu sizin,he he sen beni görmedin,bende rahatsız etmedim,yanındaki Sema olsa affetmezdim...
Gökhan fırçalama gerektirecek işler yapma sende seni haylaz Gökhan,yarın cuma haa gitmezsen namaza iki yakan bir araya gelmez ona göre ,hutbe de ne anlatıldığından sözlüsün pazar günü gezide...
Zeko sende bizim kullanacağımız bandana modelini bir güzel hazırla yetişsin pazara takıcam dolaşıcam,reklamını yapıcam,özendiricem vs. falan...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Salı günü evet, Bi abimle kahvaltıdan sonra tavla oynayıp kızını da alıp huzur turu attık. Çok durmadım zaten 4'te işte olmam gerektiğinden bi çay içip kaçtım hemen. Nerde gördün ki beni, ben nasıl göremedim? Sema'yla beraber gelecek olsak daha düşünme aşamasında haberin olur zaten hocam
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Ben motoru parketmiş yolun karşısına geçmiştim,2 motordunuz diğer motorda çift vardı,sen ise Semasız yalnız ve bir o kadar öksüz...Bu arada Sema'yı aradım "hocam her gezi muhakkak haber verin ancak bu pazar abimin mevlütü var önceden söz verdim" dedi,bir sonraki gezi isterim yol arkadaşımı...
Gezi güncelleme
1-Nevin Hoca
2-Blue dolunay
3-Gökhan16
4-Ahmanamra (belki)
5-Kayariki
6-Kirli sakal
7-Dalgıç_800
8-özcan1980 (belki)
9-RiddleJr
10-Beyaz Atlı
11-Yılmaz Aydıgıtı
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Ya arkadaşlar ufak bir sorun var beni kim alacak pazar günü?
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
sendeki jant ideal ölcülerde bosuna masrafa girmiş olursun sendeki tel jant yamulma bile olsa düzeltmek kolay ama celik jantta öyle bir şansın yok kaldırıp cöpe atacan
dişli lastik yerine düz kullanman gerekiyor onuda ölcülere bakarak internetten veya bursadaki parcacılardan bula bilirsin ....
Tamam Hocam
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)