Gökhan gecmis olsun, motordaki hasar sorun degil ufak seyler..
Bursaya gelecek arkadas; bence denizden gel daha rahat edersin burgaza yada en azindan yalovaya gel ordan bursa yarim saat
bu haftasonu geliyorum ben de insallah
Gökhan gecmis olsun, motordaki hasar sorun degil ufak seyler..
Bursaya gelecek arkadas; bence denizden gel daha rahat edersin burgaza yada en azindan yalovaya gel ordan bursa yarim saat
bu haftasonu geliyorum ben de insallah
Ninja
Anadolu yakasından geleceksen Vapur ile Yalova'ya geç, Oradan Bursa'ya yol güzel. Avrupa yakasından geleceksen Yenikapı'dan Feribotla Mudanya'ya gelmen daha mantıklı. Mudanya-Bursa arasında yol çalışması vardı,bitti sayılır. Sadece eski yoldan yeni yola girişte 2-3 metrelik çakıllı-tozlu bir bölümden geçiyorsun o kadar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
Kendini biraz tanıtır mısın demek istedi
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
eğer giderim diyorsan ruhsatı vereyim git al gel kardeşim.
arkadaşlar hepiniz saolun ilginizden dolayı neredeyse herkes aradı bazılarını açamadım yoğunlukdan dolayı kusura bakmayın. resimleri atardım da sitede kan revan içinde yaralı bir beden görmek kimsenin hoşuna g,tmez sanırım
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Gökhan geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş valla .. düz yazamadım elim gitmedi artık 3 tane kaza haberi aldım sadece dün .. iznik gölünde kamptayken emrah kardeşimizi kaybettik daha gece beraber eğlenmiştik:( manisadan telefon geldi onu söylemek bile istemiyorum sakat bi beden :( foruma girdim sen kaza yapmışsın şok oldum kaldım artık ... İnş. hemen iyileşirsin ..Allah acil şifalar versin tekrardan.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Koy resimleri Gökhan. Haberleri izlerken hep başkalarının başına kötü şeyler gelir, bize bişey olmaz sanıyoruz ya başımıza en ufak ne gelebilir görelim ve ders alalım. Ne kadar ucuz atlattıgının farkında ol sen de.
Ölüm hepimizin başına gelecek ama kimseyi üzmeye hakkımız yok. Allah hepimize hayırlı ölüm nasip eder inşallah.
Sana verilen bu 2. şansı da bundan sonra iyi değerlendir kardeşim.
Herhangi bişeye ihtiyac duyduğunda numaramı biliyorsun.
evet hafta sonu gezimizden kareler o zaman... arkadaşlar ufak tefek ama görmek istemeyenler son resimlere bakmasın...
Burdan sonrasına kan tutmayanlar baksın beni tutuyor bayılıyordum neredeyse...
Ve eve göndüğüm halim...
Gerçi hepimiz biliyoruz korumaların ne kadar işe yaradığını ama şöyle de bir örnek vereyim istedim koruma olarak üzerimde bulunan tek şey eldivenlerdi...
Ve motosikletimden getirebildiğim şeyler...
Arkadaşlar dün de Ayvalıkta bir motosiklet kazası daha gördüm o daha kötüydü bir araç kavşakta biçmiş resmen amcayı bu benim için iyi bir ders oldu umarım sizde benden ders alır da başınıza böyle birşey gelmeden korumanızı ve önleminizi önceden alırsınız... Ben çok iyi kullanıyorum bana bişey olmaz demeyin her zaman dikkat etmek gerekiyor... Allah Hepimizin koruyucusu kollayıcısı olsun.
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Tekrar geçmiş olsun.
Manzara güzelmiş. O ayak izi neyin ayak izi? Bi de neler bağlamışlar öyle yauv?
Senin cıbır aynasız cıbır mı oldu şimdi
Büyük geçmiş olsun gökhanım yine. Tez şifalar nasip etsin allah.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Geçmiş olsun tekrardan. Allah beterin beterinden korusun inşallah. Yüzündeki dikiş benimki ile aynı yerde...
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
tekrar saolun arkadaşlar coşkun abi bu dikişler son olur umarım her ikimizinde şeytanın ayak iziymiş ( sözde turist çekme amaçlı kolpa bir söylenti işte ) millette seytandan dilek dileme adına oraya çapıt bağlamış ( milletin işi gücü yok yaw ) anlayacağınız saçma sapan bişi işte. O resimlerin ardından cunda adasındaki resimler gelecekti ama talihsizlik işte...
Naptın Gökhanım kardeşim sen yaaa...Allah beterinden korusun,bak şimdi bu cuma yok vazgeçtim hemen yarın Ulucamiye gidiyorsun evde aldığın Gusül abdestinin üzerine oralarda bir güzel namaz abdesti alıp içeriye Euzü çekerek sağ ayakla giriyor,önce 2 rekat mescit namazı üzerinede o vaktin namazını kılıp tövbe sonrasında şükür ediyor son olarakta Allah'tan seni daha fazla kaza beladan korumasını ve bizlere bağışlamasını diliyorsun,hiç gülme şu anda ben bir haber spikeri kadar ciddiyim(he birde sadaka dağıt ama fakir olacak öyle her önüne gelene değil) ...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Gökhan kardeşim büyük geçmiş olsun. Allah daha kötüsünden ve tekrarından saklasın. Ben düştüğümde yazmıştım aslında "ful korumam vardı ona rağmen tek açık nokta ayak bileğim sürüklenme sırasında asfaltta yendi. ful koruma olmadan kesinlikle binmeyin" diye ama bir musibet bin nasihat..
Ben 35-40 m sürüklendim ama pantolon, üzerine dizlik, mont, eldivenler ve trecking ayakkabılar (ve çok az da kask) benim yerime hasar gördü. Çok şükür..
Kardeşim her türlü yardıma hazırım. Motoru almaya gidecek A2 ehliyeti olan yakının yoksa ben getirebilirim neredeyse, numaramı biliyorsun sms atman veya araman yeterli.
Gökhan kardesım cok gecmıs olsun.
Arkadaslar bende bugun sabah cıktım yola balıkesır edremıt ayvalık dıkılı bergama yenı foca ve eskı focadayım su an burda kalıp yarın ızmıre gecıcem 2 gun kaldıktan sonra donucem ınsallah. Sabah 10 gıbı cıktım bol molalı sekılde 19 30 da vardım. Gayet zevklı yolculuk oldu hıc beklemedıgım kadar neyse kendınıze dıkkat edın gorusmek uzere. . .
arkadaşlar 30 ağustos günü çalışmayanlar varsa MTnet Bursa olarak gökhana geçmiş olsun ziyareti yapalım mı? yani ben gitmeyi düşünüyorum da kimler bana eşlik eder? birlikte toplanıp gitsek daha uygun olur sanırım
Yarın Çarşamba, yani toplantı günü Yarın saat 19:00 da Kuter cafe de toplanalım, eğer Gökhan için uygunsa 19:30 da geçmiş olsuna gidelim. 30 Ağustos'ta Zafer korteji olacak.
Toplantıyı 30 ağustosta yapsak nasıl olur. Çalışmayan kesim çoğunlukta olacak, belki katılım daha fazla olur... Gökhan içinde uyarsa hem toplantı hem geçmiş olsun ziyareti olur. Alta başlangıç yapayım.
30 ağustos kuter kafe ziyaret - toplantı Saat 19:00
1- Coşkun (search 16)
2- Mehmet (memo 06)
3- mustafa - sym
4- seçkin - tofaş (halen bir nici yok - biri şu adama yeni üye kaydı yapsın )
5-
6-
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
perşembe günü eskişehire gitme planım vardı festival için ama erteleyebilirim.. perşembe akşamı mesai olmazsa (bu gafta 16-24 üm ) kesin geliyorum ziyarete.. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim .. vardır bundada bir hayır..
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
gokhan gecmış olsun.. senın gıbı bılınçlı bı arkadaş nasıl olduda kasksız yola çıktı anlmadım.. zıyarete katılacagım
Tekrar ediyorum arkadaşlar 30 Ağustos'ta Zafer Bayramı korteji var. Ramazan ve Kurban haricindeki bayramları yalnızca resmi tatil olarak mı görüyorsunuz? 2.olarak geçmiş olsunu araya sıkıştırmak bence biraz ayıp olur.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)