Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gökhan gecmis olsun, motordaki hasar sorun degil ufak seyler..

Bursaya gelecek arkadas; bence denizden gel daha rahat edersin burgaza yada en azindan yalovaya gel ordan bursa yarim saat
    bu haftasonu geliyorum ben de insallah
    özcan1980 bunu beğendi.
    Ninja

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı semihss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan arkadaşın durumu için çok büyük geçmiş olsun ama hem acemi bir sürücü olarak hem de kendisini tanımadan ve haddim olmayarak belki de kasksız motora binmekle büyük hata etmiş diyorum. Allahtan kazayı ufak bir hasarla atlatmış (yazıklarınızdan okuduğum kadarıyla), en kısa zamanda iyileşir ve ailesine ve sevdiklerine de bir daha böyle üzüntüler yaşatamaz umarım.

Ben istanbuldan bu haftasonu yada perşembe günü sabahtan bursaya bir yolculuk yapmak niyetindeyim ama ilk defa geleceğim için yol durumu ve varsa bakım çalışmaları hakkında bilgisizim. Bana bu konuda gerek tarif gerekse önerilerle yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
    Anadolu yakasından geleceksen Vapur ile Yalova'ya geç, Oradan Bursa'ya yol güzel. Avrupa yakasından geleceksen Yenikapı'dan Feribotla Mudanya'ya gelmen daha mantıklı. Mudanya-Bursa arasında yol çalışması vardı,bitti sayılır. Sadece eski yoldan yeni yola girişte 2-3 metrelik çakıllı-tozlu bir bölümden geçiyorsun o kadar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

Alıntı MertAksoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimlerden derken anlayamadım kusura bakma
    Kendini biraz tanıtır mısın demek istedi
    search16 bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi benim işim yok aslında ama daha önce hiç artçılı kullanmadım motor
    eğer giderim diyorsan ruhsatı vereyim git al gel kardeşim.

arkadaşlar hepiniz saolun ilginizden dolayı neredeyse herkes aradı bazılarını açamadım yoğunlukdan dolayı kusura bakmayın. resimleri atardım da sitede kan revan içinde yaralı bir beden görmek kimsenin hoşuna g,tmez sanırım
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Gökhan geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş valla .. düz yazamadım elim gitmedi artık 3 tane kaza haberi aldım sadece dün .. iznik gölünde kamptayken emrah kardeşimizi kaybettik daha gece beraber eğlenmiştik:( manisadan telefon geldi onu söylemek bile istemiyorum sakat bi beden :( foruma girdim sen kaza yapmışsın şok oldum kaldım artık ... İnş. hemen iyileşirsin ..Allah acil şifalar versin tekrardan.
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Motosikleti
    KLE 500
    Koy resimleri Gökhan. Haberleri izlerken hep başkalarının başına kötü şeyler gelir, bize bişey olmaz sanıyoruz ya başımıza en ufak ne gelebilir görelim ve ders alalım. Ne kadar ucuz atlattıgının farkında ol sen de.
    Ölüm hepimizin başına gelecek ama kimseyi üzmeye hakkımız yok. Allah hepimize hayırlı ölüm nasip eder inşallah.
    Sana verilen bu 2. şansı da bundan sonra iyi değerlendir kardeşim.
    Herhangi bişeye ihtiyac duyduğunda numaramı biliyorsun.
    Ahmanamra, Madv ve search16 bunu beğendiler.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    evet hafta sonu gezimizden kareler o zaman... arkadaşlar ufak tefek ama görmek istemeyenler son resimlere bakmasın...

Burdan sonrasına kan tutmayanlar baksın beni tutuyor bayılıyordum neredeyse...

Ve eve göndüğüm halim...

Gerçi hepimiz biliyoruz korumaların ne kadar işe yaradığını ama şöyle de bir örnek vereyim istedim koruma olarak üzerimde bulunan tek şey eldivenlerdi...

Ve motosikletimden getirebildiğim şeyler...

Arkadaşlar dün de Ayvalıkta bir motosiklet kazası daha gördüm o daha kötüydü bir araç kavşakta biçmiş resmen amcayı bu benim için iyi bir ders oldu umarım sizde benden ders alır da başınıza böyle birşey gelmeden korumanızı ve önleminizi önceden alırsınız... Ben çok iyi kullanıyorum bana bişey olmaz demeyin her zaman dikkat etmek gerekiyor... Allah Hepimizin koruyucusu kollayıcısı olsun.
    cakal_gs19@hotmail.com Honda
    0531 953 03 88 (365/24) Hayat
    16 JE 885...................... Onda

Motosikleti
    KLE 500
    Tekrar geçmiş olsun.
    Manzara güzelmiş. O ayak izi neyin ayak izi? Bi de neler bağlamışlar öyle yauv?

Senin cıbır aynasız cıbır mı oldu şimdi

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Büyük geçmiş olsun gökhanım yine. Tez şifalar nasip etsin allah.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Geçmiş olsun tekrardan. Allah beterin beterinden korusun inşallah. Yüzündeki dikiş benimki ile aynı yerde...
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    tekrar saolun arkadaşlar coşkun abi bu dikişler son olur umarım her ikimizinde şeytanın ayak iziymiş ( sözde turist çekme amaçlı kolpa bir söylenti işte ) millette seytandan dilek dileme adına oraya çapıt bağlamış ( milletin işi gücü yok yaw ) anlayacağınız saçma sapan bişi işte. O resimlerin ardından cunda adasındaki resimler gelecekti ama talihsizlik işte...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Naptın Gökhanım kardeşim sen yaaa...Allah beterinden korusun,bak şimdi bu cuma yok vazgeçtim hemen yarın Ulucamiye gidiyorsun evde aldığın Gusül abdestinin üzerine oralarda bir güzel namaz abdesti alıp içeriye Euzü çekerek sağ ayakla giriyor,önce 2 rekat mescit namazı üzerinede o vaktin namazını kılıp tövbe sonrasında şükür ediyor son olarakta Allah'tan seni daha fazla kaza beladan korumasını ve bizlere bağışlamasını diliyorsun,hiç gülme şu anda ben bir haber spikeri kadar ciddiyim(he birde sadaka dağıt ama fakir olacak öyle her önüne gelene değil) ...
    memo06 bunu beğendi.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    Kymco CK125 / honda cbf 150
    Gökhan kardeşim büyük geçmiş olsun. Allah daha kötüsünden ve tekrarından saklasın. Ben düştüğümde yazmıştım aslında "ful korumam vardı ona rağmen tek açık nokta ayak bileğim sürüklenme sırasında asfaltta yendi. ful koruma olmadan kesinlikle binmeyin" diye ama bir musibet bin nasihat..
    Ben 35-40 m sürüklendim ama pantolon, üzerine dizlik, mont, eldivenler ve trecking ayakkabılar (ve çok az da kask) benim yerime hasar gördü. Çok şükür..

Kardeşim her türlü yardıma hazırım. Motoru almaya gidecek A2 ehliyeti olan yakının yoksa ben getirebilirim neredeyse, numaramı biliyorsun sms atman veya araman yeterli.

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Gökhan kardesım cok gecmıs olsun.

Arkadaslar bende bugun sabah cıktım yola balıkesır edremıt ayvalık dıkılı bergama yenı foca ve eskı focadayım su an burda kalıp yarın ızmıre gecıcem 2 gun kaldıktan sonra donucem ınsallah. Sabah 10 gıbı cıktım bol molalı sekılde 19 30 da vardım. Gayet zevklı yolculuk oldu hıc beklemedıgım kadar neyse kendınıze dıkkat edın gorusmek uzere. . .
    özcan1980 ve DALGIC_800 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kymco CK125 / honda cbf 150
    arkadaşlar 30 ağustos günü çalışmayanlar varsa MTnet Bursa olarak gökhana geçmiş olsun ziyareti yapalım mı? yani ben gitmeyi düşünüyorum da kimler bana eşlik eder? birlikte toplanıp gitsek daha uygun olur sanırım
    memo06 bunu beğendi.

Motosikleti
    KLE 500
    Yarın Çarşamba, yani toplantı günü Yarın saat 19:00 da Kuter cafe de toplanalım, eğer Gökhan için uygunsa 19:30 da geçmiş olsuna gidelim. 30 Ağustos'ta Zafer korteji olacak.

memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    Alıntı mstfdogru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 30 ağustos günü çalışmayanlar varsa MTnet Bursa olarak gökhana geçmiş olsun ziyareti yapalım mı? yani ben gitmeyi düşünüyorum da kimler bana eşlik eder? birlikte toplanıp gitsek daha uygun olur sanırım
    çok iyi olur mustafa kardeşim. ama bu akşam ziyareti olsa çok çok iyi olur. mesela perşembe buluşma saati 20.00. nasıl olur? okeyse liste yaparsan.biz üç kişiyiz ekle lütfen. memo.06- mustafa sym-ve seçkin tofaş
    search16 bunu beğendi.
    ''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın Çarşamba, yani toplantı günü Yarın saat 19:00 da Kuter cafe de toplanalım, eğer Gökhan için uygunsa 19:30 da geçmiş olsuna gidelim. 30 Ağustos'ta Zafer korteji olacak.
    Toplantıyı 30 ağustosta yapsak nasıl olur. Çalışmayan kesim çoğunlukta olacak, belki katılım daha fazla olur... Gökhan içinde uyarsa hem toplantı hem geçmiş olsun ziyareti olur. Alta başlangıç yapayım.

30 ağustos kuter kafe ziyaret - toplantı Saat 19:00

1- Coşkun (search 16)
    2- Mehmet (memo 06)
    3- mustafa - sym
    4- seçkin - tofaş (halen bir nici yok - biri şu adama yeni üye kaydı yapsın )
    5-
    6-
    memo06 ve Ahmanamra bunu beğendiler.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

DALGIC_800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    perşembe günü eskişehire gitme planım vardı festival için ama erteleyebilirim.. perşembe akşamı mesai olmazsa (bu gafta 16-24 üm ) kesin geliyorum ziyarete.. Tekrardan geçmiş olsun kardeşim .. vardır bundada bir hayır..
    Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!

Motosikleti
    honda activa
    gokhan gecmış olsun.. senın gıbı bılınçlı bı arkadaş nasıl olduda kasksız yola çıktı anlmadım.. zıyarete katılacagım

Motosikleti
    KLE 500
    Tekrar ediyorum arkadaşlar 30 Ağustos'ta Zafer Bayramı korteji var. Ramazan ve Kurban haricindeki bayramları yalnızca resmi tatil olarak mı görüyorsunuz? 2.olarak geçmiş olsunu araya sıkıştırmak bence biraz ayıp olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler