Hoşgeldin kardeşim umarım yakın zamanda tanışırız gezilerde.
Komşuuu hafta sonu için organize ederiz terasta çay keyfini.
Hoşgeldin kardeşim umarım yakın zamanda tanışırız gezilerde.
Komşuuu hafta sonu için organize ederiz terasta çay keyfini.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Gökhan haritadan rota çizermisin. Toplam km nerelerde. Ayrıca cunda dan fetiye ölüdeniz olacak yanlış anlamadıysam değilmi.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Abi bu gezi ani olduğu için tam bir rota vs. planlama yok Erkan abi ''hadi gidek'' dedi bende gelen olur belki diye yazmak istedim.
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Abi sorma ya o kadar plansız programsız saatsiz biri oldum kine an nerde olduğum belli olmuyo bu ara . İpi kopmuş uçurtma gibiyim yani. Hele şu telaşeler bitsin düzene girelimde daha çokk km yapıcaz birlikte.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
http://www.motosiklet.net/forum/etki...sunlar-14.html Arkadaşlar gelmek isteyen var mı biz mehmet'le 1-2 saat sonra çıkıcaz yola nasipse 2 motor .. Konuda bizim gruptan kimsenin yazmadıgını gördüm o yüzden bir haber vereyim dedim görmeyenler için.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Arkadaşlar bu akşam milletin toplanması için duyan duymayan, biraz erken olacak sanki. Terasta çay için Pazar Akşamı kimler uygun, kimler gelebilir?
yenıden slmlar bugün motorla alakali ilk alişverişimi yaptim ve 5 yerinde korumasi olan temiz bi mont aldim. Markasi kevlar ve baya kalin kişlik galiba 3tane fermuari var 50 tl verdim. Olmasi gerekenden 1beden büyük ama kol ve omuzlardaki korumalar olmasi gereken yerde oldugu için gözümü karartip aldim. Yorumlarinizi bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
yarin motor almaya gitmezsem bende gelmek isterim. Galiba mondial 150lik cross 2012 model 400 km falan galiba. Anlaştim gibi ama bi yardima ihtiyacim var. Motor 0 satin alinmiş kullanilmiş fatura falan kestirmemis benim adima kestiricekmis git sonra plaka cikar falan dedi. Faturasiz motoru almamda nasil bi sakinca olur vergi borcu cezasi falan olurmu, yada notere gitmem gerekirmi
sonunda ayvalıktayız gün doğumunda şeytan sofrasına çıkacağız...
Biz memleketimiz sayılan Bileck'ten yeni geldik dostlar tabii 4 teker,şu son 3-4 kortej-gezi-çay teklifini değerlendiremediğim için üzgünüm en yakın zamanda toparlanıp gezi yapalım sevgili Mt kardeşler benim aklımda Bilecik pazaryeri,Söğüt güzergahı var,telden ya da burdan yorumlarınıza göre ortak farklı şeylerde yapılabilir. (yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere)...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
alemsin coşkun yaa kimlerdensin hee. hee bu arada hoşgeldin aramıza mert...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
bugün bizde sym mustafa abimle kestelden balıklama dalıp şöyle bir babasultan da geyikli baba türbesini ziyaret ettik. park bünyesinde olan muhteşem lezzetli dağ suyundan içtik.
oradan yenice inegölde. bir tavuk döner yedik ama tavuk tam dönmemişti. oradanda bursa dönerdönmz benim makinanın yağını değiştirmek için yağı saldım.
öyle ısınmışki inanın kızartma yapılırdı yani okadar sıcak bir gündü yaaa..
Arkadaşlar Son Dakika Haberi
Gökhan Kardeşimiz Ufakta Olsa Bir Kaza Gecirmiş Gecmiş Olsun Dileklerimi İletir Allah Daha Kötüsünden Saklasın
(Hiç Birşeye Acımıyorumda Motora Acıyorum Mahvetti Bisikleti Animasyonu )
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)