ben şu şanzımana baktıramadım gelemicem malesef şehir içinde çok büyük sorun oluyor
ben şu şanzımana baktıramadım gelemicem malesef şehir içinde çok büyük sorun oluyor
Bursa MT Bayramlaşma & Gezisi
Gelen Gelemeyen Tüm Arkadaşlara Teşekkürler Çok Güzel Bir Geziydi
Tekrardan Geçmiş Bayramınızı Kutlarım .....
Buluşma Yeri : Korupark Kipa Önü
Buluşma Saati : 19:00
Evlere Dagılma : 24:00
Elbette Fotograflar ....
Gelen Gelemeyen Herkeze Teşekkürler ....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Güzel bir geziydi , buda bendeki bir resim.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Kahretmesin yine çok eğlenceli,katılımın oldukça fazla olduğu güzel bir geziye imza attık.Bir ara Kurşunlu'da saydığımda 17 motora ulaşmışız.Gaza geldim abi yelek modelleri üzerinde çalışıyorum(söz pembe olmayacak)...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
herkese çok teşekkürler arkadaşlar dün gece neredeyse rekor bir sayıydı çok eğlenceli oldu gerçekten eskik arkadaşlarda geleydi dadından yenmezdi herhalde neyse önümüzdeki toplatı ve gezilere bakacağız ıstanbul gezisini gündeme alalım derim ufaktan... Mor yelek güzel olur hocam :p
güzergahın aynı olduğunu bilseydim gelirdim şehir içi tercihlerini görünce vazgeçmiştim
beyler yarın akşam 19 da kardeşim askere gidiyor korteje katılmak isteyenleri 18e kadar k.sanayiye gelip beni arasın
Üçevlerden çıkılıp izmir yolu acemler terminal öyle büyük bir tura gerek yok daha sonra takılır yine millet turlarız şehir içi veya dışı...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
gökhancığım simdiden asker kardeşin için ALLAH kavuştursun diyorum. korteje katılmayı çok isterdim ama yarın ineğölde bir nişan törenine gitmem gerek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
evet hocam size katılıyorum biraz kısa ama keyifli bir gece turuydu. özellikle yeni tanıştığım genç arkadaşlar çok eğlenceli güleryüzlü ve sevimlilerdi. herkese tşkr ediyorum.
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. forma konusundaki düşüncem hocam forma o kaba kaba motor montları üzerinde nasıl durur bilmem...! birde montların havasını bozar gibime geliyor. onun yerine sol kollarımıza.iki renk bir fülor tarzı birşeyler düşünsek ve rüzgarda uçuşsa nasıl olur? hatta sadece sizinki size özel pembe olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
erkan mudanya içinde nasıl bir yanlamaydı hatta iki yanlamayı abicim yaaa motor resmen yattı kalktı. tam arkandaydım çok endişelendim
ama motor hakimiyetinden dolayı seni tebrik ediyorum..
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Merhaba arkadaşlar, ben Selim. 2 aylık motosiklet kullanıcıyım.Trafiğe yeni yeni alışıyorum.Sizlerle tanışmak ve gezilerinize katılmak istiyorum. Herkese selamlar.
O evet Memo abimizin dediğide mantıklı,az maliyetli ve geziden geziye takılması kolay olacak ve takılması fazla rahatsız etmeyecek türde kola bir bandana ya da flar,buda düşünülebilir...Çok yatarsa kafama alırız hayrına,dağıtırız her gezide,isteyen satın alır isteyen geri verir...Zamanla ve tutarsa ve hatta zorda olsa grup oturursa yeleğede geçiş yapılabilinir...(Savulun bre gafiller bol Robin Hood lu Kara Murat tadında iyilerin savaşçıları,cennet zebanileri Mt üyeleri geliyor...)Bu arada Yıldız Tepe gibi bir yerde çöpleri poşete toplama olayını takdirle sunuyorum ama Araplara kötü yaptınız ha ...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hoşgeldin aman taksi dolmuş minibüs yeşil halk otobüsü bunlara dikkat et birde türbanlı bayanların görüşleri daralıyor ve aynada arabayı bile zor fark ettikleri durumlar oluyor hele motosiklet hiç fark edilmez mümkün olduğunca uzaktan geç birde full korumalı ol sağdaan gitme ki kaçış manevrası için zaman ve alan kalsın belki biliyorsundur ama tekrardan hatırlatayım dedim
hoşgeldin selim umarım katılımcı bir üye olursun
---------- Post added at 17:18 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
arkadaşlar yarın akşam 18:00 da cunda ölü deniz gezimiz vardır gelmek isteyenler beni arasın... k.sanayiden çıkılacaktır. 0531 953 03 88
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Katılımcı olmaya çalışacağım.Güvenlik konusundaki uyarılar için teşekkürler.En dikkat ettiğim konu güvenlik. Periyodik toplantı veya görüşme mekanınız var mı?
selamlar herkese en son attığım mesajdan sonra ilkkez nete giriyorum.
Geçtiğimiz cuma günü köye gittim bayram tatili için. Malum dağ yöresi, telefonlar bile çekmiyor bizim köyde belli yerler hariç.
Çarşamba günü Yapılan geziden haberim olmadı, gerçi olsaydı da katılamazdım o gün babam ufak bir kaza yaptı onun kasko işlemleriyle falan uğraştık gün boyu.
Gökhan bey ölüdeniz turu konaklamalı yanlış anlamadıysam değil mi?
Bu arada Ercan beyle görüştük nalbantoğlunda, bizim terasta çay muhabbetini onunla da konuştuk. bayram öncesi bana uygun değildi köye gideceğim için ama bu hafta sonu uygun.
Müsait olanları bu hafta sonu cumartesi veya pazar farketmez çoğunluğa hangisi uyarsa çaya bekliyorum. Hünkar Köşkünün üstündeki mahallede oturuyorum. 0537 502 34 47numaradan ulaşabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)