arkadaşlar başınız sağolsun Allah sabırlar versin
murat abi çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..
arkadaşlar başınız sağolsun Allah sabırlar versin
murat abi çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..
Ninja
Ercan ve Seçkin arkadaşlarımızın başı sağ olsun Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olur inşallah.
Murat abi Allah korumuş geçmiş olsun bir daha olmaması dileğimizle.
Arkadaşlar gezi güzel olmuş tekerinize sağlık sabah işe gidecek olmasaydım gelicektim de maşallah 3 te dağılmışsınız sabah 7 de işe giden birisi olarak zor durum. Bir daha ki sefere inş.
Murat Çok Geçmiş Olsun Sende Ve Yengede Birşey Olmaması Cok Güzel Sevindim Allah Beterinden Korusun ....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
murat kardeşim çok geçmiş olsun. cana gelmesin mala gelsin.
mal iyi yada kötü yerine gelir.. üzüldüm...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
evet bu aralar içimizi burkan şeyler yaşıyoruz. ama malesef yaşamımızın içinde iyi şeyler oldugu kadar
üzücü şeylerde yaşıyoruz. ALLAH sizleri ve sevdiklerinizi korusun...
''hayat heyecan olduğu sürece güzeldir''...
Cok sagolun sukur bizde bisey yok arabayi goren hemsireler bile hayret etti.bu arabadan bikacciziklemi ciktiniz diye.ama en onemlisi kemeri mutlaka takin ,bizzat ogrendim hayata bagliyor. Herkese kazasiz gunler dilerim.
geçmiş olsun abi cana geleceğine mala gelsin Allah korumuş o aracın içinden yara almadan çıkmışsınız Allah hepimizi korusun...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Bugünde Ercan arkadaşımızın yanına baş sağlığına gitmeyi düşünüyoruz. Gelmek isteyen varsa.........
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
murat abi geçmiş olsun en önemlisi sizde birşey olmaması
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
tüm mt ailesinin kandili mübarek olsun
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
Çok güzel ve zevkli bir geziydi,resimler için teşekkürler zeko,eşini ve Eymen'i taşımak ve ağırlamak benim için bir zevkti Özcan her zaman bekliyorum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Arkadaşlar öncelikle taziyeleriniz için sizlere tek tek teşekkür ederim. Dostlar saolsun . Varolun.Şehir dışına defin için telaşemiz boldu.İnternete giripte cenaze namazı hakkında bilgi veremedim sizlere affola. Susurluk Muradiye köyüne defnedip bugün döndük bursaya. Seçkin arkadaşımlada o sabah mezarlıklar müdürlüğünd ekarşılaştık. Onunda başı saolsun.Allah kalanlarına sabır versin. Cengiz kardeşim saolsun o sabah yanımdaydı . Allah razı olsun. Sizlerede çok teşekkür ederim. Gelmek isteyenlere kapımız her daim açıktır. Akşamları evde tebareke var isterseniz Temenyeri Hünkar köşkünde toplanıp çay içebiliriz.
İlgi ve alakanıza müteşekkirim.
Sevgi ve saygılarımla.
Murat abi sanada çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Herhangi bir yardımımız dokursa ne mutlu bize. 0 536 450 81 89
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Murat abi çok geçmiş olsun ...Allah korumuş gerçekten .. size birşey olmaması sevindirici .. Allah beterinden korusun kimseye yaşatmasın
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Başın sağolsun Ercan kardeş. Bazen kelimeler birşey anlatamaz ya , işte o anlardan biride vefatlar. Allah sabır versin kardeşim.
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
herkesin kandilini kutlar mutlu sağlıklı kandiller dilerim...
Artık evimdeyim yani inegölde motor bakmanın ve almanın vakti geldi benceeee
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
herkesin kandilini kutlar mutlu sağlıklı kandiller dilerim...
Artık evimdeyim yani inegölde motor bakmanın ve almanın vakti geldi benceeee
Muyat umarım meslektaşım Sanem iyidir,hiç sıyrık almadan atlatmıştır çok üzülürüm en ufak bir durumuna,benim gezilerde hoşsohbet arkadaşım,çok geçmiş olsunlarımı ilet lütfen...Allahım daha beterini savmıştır inşaallah bu kazayla,mala gelsin canınız kurtulmuşya çok şükür...Ercan kandil dolayısıyla aile büyüklerimizle programımız vardı kusura bakma ancak en yakın zamanda, siteyi bile tam anlamıyla ancak şimdi okuyabiliyorum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Hocam kusurumu olur benimde sonradan geldi aklım akandil olduğu. Düşünmeniz yeter eyvallah. Bir akşam yine iftar sonrası kaçamak planlayabiliriz
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Muyat bey çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Allah bununla daha büyüğünü def etmiştir inşallah...
Maddi manevi bir ihtiyacınız olursa destek çıkmaya hazırım. İhtiyaç olduğu takdir ulaştığınız takdirde nacizane elimden gelen yardımı yaparım.
aynı durum Ercan ve Seçkin beyler içinde geçerli.
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:59 ----------
Ercan bey komşu sayılırız senle o zaman be de göreve başlayana kadar tatilde babamlardayım hünkar köşkünün üstündeki mahallede...
Bayram sonrası uygun olursa çayı burda bizde de içebiliriz. hem ailecek tanışma fırsatı olur. (teras muhteşem bursa manzaralıdır, kestel çimeto fabrikasından organize sanayi hatta bademli sırtlarına kadar geniş görüşü var.)
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)