Ben öğleden sonra çıkıyorum kısmetse.
Ben öğleden sonra çıkıyorum kısmetse.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Festivale gidenlere hayırlı yolculuklar. .İyi eğlenceler.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Benim sonraki pazarımda malesef doldu.Sonrasındada Ramazan ayı başlıyor ve grup Mt gezileri uzun araya girecek gibi duruyor.Bu durumda sizleri çarşamba akşam toplantısına Mudanya'ya,Ramazan'dada iftar balık yemeğine bekliyoruz...Bu arada akşam Kumyaka'daki yazlıktan annesini artçı alıp bize çay içmeye gelen Davut Emre'ye teşekkürlerimi sunuyorum hatırnazlığından dolayı"Ana gibi yar,vatan gibi diyar olmaz"...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Bursa MT uyuyor mu ne kimseler yok ? Nasılsınız bakalım
iyidir Allaha şükür ne olsun Mehmet kardeş ben gecedeyim bu hafta aman sabahlar olmasın diyorum hafta sonları da düğünler fln var o yüzden pek sesim çıkmıyor benim
Valla mehmet kardeş bende pek müsait olamıyorum bu ara. Bakınıp çıkıyorum Sen neler ediyosun ?
iyilik diyelim ne olsun motorda biraz sıkıntı var servise bıraktım cuma aksamı gonderdım aracla motordan ses gelıyodu yogunmus bugun bakıp bana haber verıcekler bakalım hayırlısı beklıyoruz...
Motorunmu var derdin var arkadaş. Artçı takılacan bu zamanda.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Selamlar mt tutkunları istanbul da matematk öğretmeniyim, ama aslen bursa kelesliyim. yaz tatili için bursadayım. etkinliklere müsait olursam katılmak isterim. hem bursa mt ile de tanışmış olurum..
herkese bol keyifli kazasız sürüşler...
Hoş geldiniz
Mehmet kardeşim valla motor bakımd aoldukça ruh daralıyor benimde bırakmam lazım bi ara. Motorunmu var derdin var aslında kısmen ama gülü seven dikenine katlanıyo valla .
Allah cümleten herkese iyilik versin aynen motorsuzluk başa bela cuma gününden beri motorsuzum çok yanlız hissediyorum kendimi bugün aradım da bir parçası değişicekmiş motordan çok aşırı bir ses vardı hemen çağırdım servisi gönderdim araçla gitmedim kendim motorla neyse fabrikaya mail atmışlar parça için bekliyorlar hafta sonuna kadar yetişicek inş bekliyoruz. bu arada hafta tatilimde değişti eski sisteme döndük pazarlar iptal oldu içine ettiler afedersiniz. her pazar p.tesi salı gündüz sonra her hafta çarş. perş. cuma değişicek c.tesi tatil neyse yeter bu kadar.
kankı valla seın vardıya sıstemı benm kafamı karııstırıyo benm sabııt pazar tatıl old. Halde bıle karıısıyo gercı neyse sabaha az kaldı gunes yuzunu gosterdı yıne
Geçmiş olsun ya. 3000 kmde bu kadar yağsız kalırmı ki makine ?
Arkadaşlar selam,
Ataevler/Ata bulvarında geçen cumartesi 80KM hızla radara yakalandım
Fırsatım varken yandaki yoldan kaçmadım(bir hafta önce başka yerde hiç sebepsiz benzinliğin arkasından kaçmıştım),
önümden giden kasksız+altında kapri ve yanlış görmediysem ayağında sandaletli scooterı durdurur beni durdurmaz nasıl olsa koruma-kask herşey var dedim,
veeee sizinde tahmin edeceğiniz gibi o gitti beni durdurdu,
zaten bi durdurma şekli vardı sanki kapkaçcı motorluymuşum gibi yola fırlayıp (bitek silah çekmedi) durdurdu, tabi ne kadar dil döktüysem yemedi, RADAR kontrolüymüş, kask yada kemer kontrolü değilmiş, yapacak bişi yok dedi, ruhsat evde kalmıştı hadi git bide ruhsat bulundurmamaktan da yazmayayım dedi
Hız limiti 50, %10 Polisin toleransıymış yani 55Km imiş,
50-65Km ye kadar 154TL,
65Kmden fazlası 319TL
Sonuç; 319TL
Dikkatli olun.
Bundan sonra Polis gördüğümde suçsuzda olsam sessiz sedasız kaçabiliyorsam kaçıcam...
51/2-b .NOLU TRAFİK SUÇUNUN KONUSU
Hız sınırlarını *%30 dan fazla aşmak.
UYGULANACAK KİŞİ : Sürücülere
CEZA MİKTARI VE UYGULAYACAK KURULUŞ
TRF.POLİSİ DİĞER YETKİLİ MAHKEME PARA CEZASI : 319,00 Peşin:239,25.YTL
MADDE İLE İLGİLİ DİĞER AÇIKLAMALAR
CEZA PUANI: 15
Kazasız sürüşler.....
16 BHN 22
(BatuHaN)
Harun abi çok geçmiş olsun, bayadır görünmüyodun, kötü haberle geldin :(
Ninja
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)