Allahım ne güzel bir geziydi Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Daha yeni girdim eve tam 248 km yol yapmışız. Çok eğlenceliydi.
Allahım ne güzel bir geziydi Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Daha yeni girdim eve tam 248 km yol yapmışız. Çok eğlenceliydi.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Sıcağa rağmen çok güzel bir geziydi,en güzelide özellikle akşam saatlerinde çok kalite muhabbetler döndü,bize bunu empoze eden Altıntaştaki Erkan'ın Modern,bilgili, hacı babasına güzel sohbeti,nescafesi ve çiçekli balkonu için çok teşekkür ediyoruz.İnanın kadın milleti ile günlerde oturup dedikodu yapmkatansa,arkadaşlarımın seyrettiği abuk subuk dizi tv programlarını dinlemektense,böyle bilimsel,dinsel ve geleceğimizi ilgilendiren konuları konuşmayı her zaman tercih ederim...Gezdiğimiz gördüğümüz vatan parçalarının cennetsel güzelliklerine ise zaten canımız feda,bir sonraki gezide yollarda ve gönüllerde görüşmek dileğiyle...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
GÖYNÜKLÜ - ALTINTAŞ- KURŞUNLU - GEMLİK - KÜÇÜK KUMLA - NARLI - ARMUTLU - ÇINARCIK -TERMAL-SUDÜŞEN ŞELALESİ- DAĞLARDAN KUMLA-GEMLİK - MUDANYA GEZİSİ FOTOGRAFLARI ...
Gemlik Evim Kafede Cay Molası...
By blue_dolunay at 2012-06-10
Yola Çıktık Kumla - Narlı Armutlu Derken .....
Bir Bakmışız Çınarcıkta Solugu Aldık...
20 Dakika Sonra Hızlı Bir Kalkışla Yollara Devam Ettik .... Tabiki Ara Ara Duraksamalar Oldu Oralardaki Tanıdıklardan Manzara Mükemmeldi..
By blue_dolunay at 2012-06-
Bir Baktık ki Su Düşen Şelalesindeyiz...
GÖKHAN ANLADIN SEN
Orda Turladıktan Sonra Yola Koyulduk Dönüşe Geçtik Gemlik Manzaralı Ferah Bir Mekanda Cay Molası Verdik ...
Ve Gezimizin Sonu Mudanyada Güneşin Batışını Seyrederek Ve Güzel Bir Kafede Cay Keyfiyle Bitti...
Gezimize Katılan Tüm Arkadaşlara Teşekkürler Bir Kusrumuz Olduysa Affola ....
B İ T T İ
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Fotoğraflarımızı atma dediysek bu kadarda makasla demedik Zekocum şelaledeki iyi olanlardan bir kaçtanesini daha ekle hatta hepsini çünkü geçen seferki kadar yok bu sefer kopyalıyım hazır şurdan şurdan...(not: kadın milletine yaranılmaz)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Her zamanki gibi güzel bir gezi olmuş.
Akşamüstü ben de Mudanya'daydım ama yorgunsunuzdur diye aramadım. La Fontanie de çaylarımızı içip Cihan aile plajınnda vakit geçirdik.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Arkadaşlar Ne kadar gezinin en güzel yerinde ayrılmak zorunda kalsamda oraya kadar güzeldi ve fotoğraflardan göründüğü üzere geriside güzel geçmiş herkese teşekkürler.
Ayrıca biz yarın 3 motor Gürle kayasına çıkıcaz gelmek isteyen olursa bekleriz. Öğlen civarı Bekleriz.
Dipnot:24 Haziranda daha müsaitim
vay be güzel gezi olmuş arkadaşlar bravo bende gezmiş kadar oldum hemen motora binmem lazım şimdi
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Mehmet sen keşke bugün gelseydin bizimle az önce girdim eve süper ormantik bir gezi oldu Fotoğraflar yükleniyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Buyurun Arkadaşlar Paraşüt Olsa Atlayacaktık
gezinizde sizlerde çok güzel görünüyorsunuz arkadaşlar. : bakıyorumda cengizin tork canavarı çıkmış yollara
süper gezi olmuş kardeşim valla 4 de çıktım işten birde pazar mesaisi hoşaf gibiyim daha yeni indim motordan evdeyim şimdi şükür ekin cafe de takıldık bizde gece evim kafenin yanı en kısa zamanda gelicem inşallah motordan bir zarıltı geliyor onu çözücem yarın sinirlerimi bozdu ses
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Arkadaşlar bu yaz yıllık iznimde KAZ DAĞLARINA kamplı bir gezi planlıyorum. Daha önce oralara gitmiş olan konaklamış olan ya da katılmak isteyen var mı ?
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Yalnız ısrarla her fotoda çıkmak istemeyeşim :D dikkat çekiyo.İstesem bu kadar saklanamazdım herhalde.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
millet bize 125-150 cc bi motor lazım eşinde dostunda olan varsa bi haber verin, cbf olur ybr olur apache olur marka çok farketmez uygun ve sağlam olsun yeter
Ninja
2000lira vereyim
beyler izmirde motor baktirabilecegimiz bir tanidigi olan var mi
Ninja
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)