geçmiş olsun vurup kaçmışmı bırı nasıl olmuş
Geçmiş olsun kardeş.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Geçmiş olsun kardeş. Allah beterinden saklasın. Olan olmuş cana gelcene mala gelsin dicem ama malda canın yongası .
Bugün şöyle bir haber okudum paylaşmak istedim arkadaşlar...
Bir gün biri aracınıza çarpmış ve size çarpan araç OLAY YERİNDEN KAÇMIŞ ve BELİRLENEMEMİŞ İSE veya çarpan aracın sigortası yoksa, bütün hastane masraflarını cebinizden yapmışsanız faturayı aşağıda bahsi gecen sigorta fonuna veriyorsunuz. Sigorta Fonu size cebinizden ödediğiniz paranın tamamını ödüyor.
Kaza ölümlü ise varislere para ödeniyor. (cenaze v.s.
masrafları) Kaza geçiren sigortasız vatandaşların
tedavisini, Garanti Sigorta Fonu Karşılıyor, ancak pek bilen yok.
BU PARA NASIL ALINACAK?
Kaza geçiren vatandaş hastane masraflarını faturalı
olarak Türkiye Sigorta Reasürans Şirketleri Birliği'ne iletecek.
Bunun için birliğe, 0-212-324-19-50 0-212-324-19- 50 no' lu telefondan veya http://www.tsrsb.org.tr/ adresinden ulaşılabilir. Türkiye'nin her yerinden başvuru aynı şekilde yapılacak. Bu fon yaptırdığımız Trafik ve kasko sigortalarından kesilen %1-2 lik paylardan oluşturulumuştur.Fonun bu günkü maddiyatı 110 milyon Tl. seviyesindedir ve vatandaşlarımız tarafından bilinmemektedir.
Gerekli belgeler:
Dilekçe ekinde (banka hesap numaranızı da yazın)
1- Hastane faturası
2- İkametgah senedi
3- Nüfus cüzdan örneği
4- Trafik zaptı
5- Noterden imza beyanı
Belgeleri inceleyen birlik, vatandaşın verdiği banka hesap numarasına parayı yatırıyor.
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Vallaha beleş-meleş ben Gökhan ın köyündeki pilavı çok beğendim,Sordum soruşturdum Köylümüzün yetiştirdiği ve islami usullere göre kestiği tertemiz hayvanın,katkısız tertemiz etini yağıyla birlikte yahnisiyle götürdüm,çokta güzeldi,açık söyleyeyim ben lokantada restoranda yemek yemem,etinin ne olduğu nerden geldiği(leş-at,hatta Pek çok sayıda çiftliği olan ve etlerinin nereye gittiği belli olmayan domuz eti vb.)çok önemlidir,sadece balık yerim dışarıda.Üstelikte bedava olması zaten çay,ve benzin giderlerinin yanında eklediğimiz yemek masraflarından kurtulmamız açısından bir çok kişinin kesesini rahatlatmıştır,belki çocuğuna evine bir çikolata fazla götürmüştür.Bence pilavlı gezilerin sakıncası yok,ben hem köylüyle sohbet etmeyi sorunlarını dinlemeyi,tanımayı,bilgi edinmeyi de çok severim.Ayın 10 undaki geziyle ilgili olarakta henüz programım netleşmedi,kesinleştiği anda yorumlarımı yaparım...Yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arabanın yarısı gözüküyosa markası bellidir sanayinin içinde güvenlik kameraları var olayın saatide belli olduğu için sanayi güvenliğinden kamera kayıtlarından bulunabilir (buarada geçmiş olsun)
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.
151rsfa gecmış olsun fatıh arkadaş.. sanayı kayıtları yeter onu bulmaya.. yarın bır gezi planı varmı arkadaşlar
hocam bedava sirke baldan tatlımı diyosun yaniii. şaka şaka gerçekten yemek çok tatlıydı yemegi yapanlar belliki yag tuz vs yanında sevgilerinide katmışlar ondan bu kadar tatlı ve leziz olmuştur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
cengiz ben sana küsüm önümüzdeki 50 yıl görüşmeyelim. sonraki yıllara bakarız artıh.......
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
bayanlar için özel: çoğu erkeğin için şeytanın arabası dediği. hatta arçı olmaya bile korktuğu. bu çagda bayanlaımızın. motorcu kıyafetlerine bürünüp
turlara çıkmaları hatta artçı değil motor kullanmalı. taktire şayan bir cesaret ve bir renk. motorcu bütün hanımları buradan tebrik ediyor ve alkışlıyorum hanım olmak bulaşık çamaşır yıkayıp çocuk büyükmetten ibaret olmadığının en bariz örnegi
korkaklar hergün cesurlar bir gün ölürmüş.....!
arkadaşlar biz sabah kocaeli yuvacık a gidiyoruz özcan abiyle gelenler varmı ?
gökhans16cbr memo06 ve n_tuncak ın yorumunu beğendi (mobilden girdiğim için beğen seçeneği yok )
Yahu şu düğün dernek işleri hiç bana göre değil yaw motorla gezmek vardı şimdi
amin inşallah kardeşim 2 kişi gitmeyecek miydiniz? Ben müsait olsaydım kesin gelirdim ama mecburi yön verdiler bana başka tarafa kaçamadım
bugün mustafa abim dombili seçkin erdem coşkun. m.can israfil. arkadaşların katılımıyla. inegöl kınık küçük elmalı dönüş pazaryeri. iznik gölü sahilinden gemlik ve bursa güzeeel bir tur attık yağmur yine bizi yakalamaya
çalıştı ama. bastık gaza su dolu bulutun altından kaçmayı başardık hee ayıptır söylemesi pazaryerinin meşhuuur bir köftecisi varmış. yolunuz birgün bilecik pazaryerine düşerse mutlaka tatmalısınız arkadaşlar DÜNYA KÖFTE yok yok valla reklam için para felan almadım oradada köfteleri mideye indirdik kazasız belasız yuvamıza döndük .sefamız olsuuun ooohhh ohhhhh
Ne mutlu size kaçabilmişsiniz yağmurdan Biz kaçamadık hehe. Oylatın keyfini çıkartık o sağnak yağmurda hamamda uyuykluyarak
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 150 kullanıcı var. (0 üye ve 150 misafir)