haklısın coşkun petrol çıkan bir köy felan yokmu yaw
---------- Mesajlar birleştirildi 30-05-2012 - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 29-05-2012 23:51 ----------
gökhan sana özel bir msj attım emme gittimi gitmedi bilmiyorum. forum kullanmayı ögrencem inşallah bu sebepten birde buraya yazayım istedim. yemek konusunda coşkun biraderin hayıflanmasına bi nebze çare olsun. yani organizede yemek ücretli neyse sadete geleyim gökhan biz sizlerle tanışmadan önce esnaf gurubu olarak 6-7 motor katılımlı hemen hemen her pazar gezilerimiz oluyordu. ve szinle taıştık ve çok mutlu olduk.özellikle ben kalabalık bir gurup olmayı yeni insanlar tanımayı tanışmayı çok seviyorum. bizimde rehberimiz dönerci mustafa abimizdi. hani ybr esd si olan. dükkanlarımız birbirine çok yakın hemen hemen hergün görüşür sohbet ederiz. bugün yine görüştük. bu pazar için sizlerle birlikte. bir organize yapsak ne güzel olur dedik. fazla uzatmayım. keyifli eylenceli bol manzaralı bir rota çizdik. tabiki öncelikle seninle paylaşmak istiyorum rotamız şöyleki. bursa. yenişehir.inegöl.bozova. hee bozovada yeşillikler arasına saklanmış. otantik bir kremitte alabalık lokantası var. fiatlar cazip bir piknik tadında yemek. yada iznikte yusuf köfte. gurup neye karar verirse. uyarız. bozovadan sonra kocayayla keles ve bursa.not bozova kocayayla arası toprak ama orman manzaralı bol okjizenli bir yol değer doğrusu. nasıl olur....? hayırlı akşamlar dilerim görüşmek dileğiyle. havalar nasıl olursa olsun lasdik havanız iyi olsun......!