Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    memo06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    haklısın coşkun petrol çıkan bir köy felan yokmu yaw

---------- Mesajlar birleştirildi 30-05-2012 - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 29-05-2012 23:51 ----------

gökhan sana özel bir msj attım emme gittimi gitmedi bilmiyorum. forum kullanmayı ögrencem inşallah bu sebepten birde buraya yazayım istedim. yemek konusunda coşkun biraderin hayıflanmasına bi nebze çare olsun. yani organizede yemek ücretli neyse sadete geleyim gökhan biz sizlerle tanışmadan önce esnaf gurubu olarak 6-7 motor katılımlı hemen hemen her pazar gezilerimiz oluyordu. ve szinle taıştık ve çok mutlu olduk.özellikle ben kalabalık bir gurup olmayı yeni insanlar tanımayı tanışmayı çok seviyorum. bizimde rehberimiz dönerci mustafa abimizdi. hani ybr esd si olan. dükkanlarımız birbirine çok yakın hemen hemen hergün görüşür sohbet ederiz. bugün yine görüştük. bu pazar için sizlerle birlikte. bir organize yapsak ne güzel olur dedik. fazla uzatmayım. keyifli eylenceli bol manzaralı bir rota çizdik. tabiki öncelikle seninle paylaşmak istiyorum rotamız şöyleki. bursa. yenişehir.inegöl.bozova. hee bozovada yeşillikler arasına saklanmış. otantik bir kremitte alabalık lokantası var. fiatlar cazip bir piknik tadında yemek. yada iznikte yusuf köfte. gurup neye karar verirse. uyarız. bozovadan sonra kocayayla keles ve bursa.not bozova kocayayla arası toprak ama orman manzaralı bol okjizenli bir yol değer doğrusu. nasıl olur....? hayırlı akşamlar dilerim görüşmek dileğiyle. havalar nasıl olursa olsun lasdik havanız iyi olsun......!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Bu pazar hanıma söz verdim halı yıkıyacaz diye beraber köyde. Seçkin ilede konuştuk bir sonraki hafta yapalım diye. Olursa ben ozaman katılabilirim.Gidersenizde benim yerimede gezin.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu pazar hanıma söz verdim halı yıkıyacaz diye beraber köyde. Seçkin ilede konuştuk bir sonraki hafta yapalım diye. Olursa ben ozaman katılabilirim.Gidersenizde benim yerimede gezin.
    abicim cok gecmıs olsun gezı resımlerden anlasıldıgı uzere harıka gecmıs valla denızlıdeyım elım ayagım baglı bursaya gıdıyorum tatıllerde zaman kalmıyor bır turlu katılamadım :D
    search16 bunu beğendi.

Motosikleti
    İlla katılırsın birgün tanışırız. Okullar kapanıyor.

sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlla katılırsın birgün tanışırız. Okullar kapanıyor.
    tatılde 12 saat calısıyorum bos zamanlarda da kız arkasıma vakıt ayırıyorum gezmeye vakıt kalmıyor okul ısını netıcelendırırsem bursada temellı oldugumda ınsallah gezıler bızı beklesın :d

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    bu hafta sonu benimde çok yoğun malum büyük baldızı evlendiriyoruz sıra bize gelsin bir an önce diye gidecek olanlara şimdiden iyi gezmeler fotoları beklerim

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Arkadaşlar söylediğiniz rota güzel gözüküyor. Bizde arkadaşlarla bir rota belirlemiştik " ORHANGAZİ- İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA- TERMAL( SU DÜŞEN ŞELALESİ)- DAĞLARDAN NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA." ----------2. ALTERNATİFTE YALOVADAN- ÇINARCIK-SAHİL ŞERİDİNDEN GEMLİK -BURSA. Haziran 9 - 10 bu iki günden biri için planladık.yaklaşık 300 km. Katılmak ister misiniz ?
    memo06 ve erde bunu beğendiler.

gökhans16cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CıBıR125RR
    10u bana uyar

Motosikleti
    Banada daha uygun ayın 10u.
    memo06 bunu beğendi.

Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    hımmm 10 u çok güzel bir rota 4 kişiyiz bizede uyar arkadaşlar. ama benim bu pazar çizdiğim rotaya kimseden yanıt gelmemiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

hımmm 10 u çok güzel bir rota 4 kişiyiz bizede uyar arkadaşlar. ama benim bu pazar çizdiğim rotaya kimseden yanıt gelmemiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

gökhan kardeşim düğününüz hayırlı ugurlu olsun. nasıl derler darısı sana olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

ayın onundaki rota süpeeer görünüyor. o gün görüşürüz kısmetse....
    saido38 bunu beğendi.

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Alıntı memo06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

gökhan kardeşim düğününüz hayırlı ugurlu olsun. nasıl derler darısı sana olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

ayın onundaki rota süpeeer görünüyor. o gün görüşürüz kısmetse....
    Abi bu hafta bende katılmak isterdim sizin rotaya ama daha önceden kararlaştırdığım bir kamp var ona katılıcam üzgünüm. Haftayada bir aksilik olmaz ise yazdığım yola çıkacağız 3-4 arkadaş tabi birde katılacak Mt ailesinden dostlarla. Rota yine yol içinde isteklere göre şekillenecektir elbet.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Merhaba MT bu gezileri artık yavaştan Balıkesir vey deniz kenarlarına doğru kaydırsak nasıl olur. akçayayvalık,küçükkuyu çokta uzak görünmüyorlar haritadan
    özcan1980 ve n_tuncak bunu beğendiler.
    Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
    muyatakdogan@hotmail.com

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Bugün saat 18:30 da k. sanayiye kaskımın küçük bir vidası düştüğü için kartal vidaya vida ve somun almaya geldim. Dükkandan çıktığımda motorun yeri değişmiş, ayna çizilmiş yamulmuş,yan ayaklık ters dönmüş, debriyaj kolu gitmişti.....
    http://img440.imageshack.us/img440/7439/adszgav.png
    16 BH 631

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Haydaaa.Plakayı alan var mı? Güvenlik kamerası çekmiş mi?
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

151rsfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    yok abi sadece arabanın yarısı gözüküyor. plaka falan belli değil.
    16 BH 631

Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    geçmiş olsun kardeşim üzüldüm ne diyim cana değil mala gelsin. bu bir haktır kameralar görmesede ilahi bir gücün onu görmediğini sanıp kaçan cahil kafalar. işte....!

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

anladım ercan bir aksilik olmazsa ayın 10 u görüşürüz inşallah....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

''herşey seninle başlar istersen tozu dumana katarsın yada oturur tozu dumanı yutarsın''
    151rsfa ve n_tuncak bunu beğendiler.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı 151rsfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi sadece arabanın yarısı gözüküyor. plaka falan belli değil.
    Mutlaka kendine has bir çizgisi,deseni felan vardır.Mümkünse fotoğrafını veya videoyu yayınla,buluruz belki.
    151rsfa bunu beğendi.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    YBR 125. KAWASAKİ.ZX6R
    sana katılıyorum özcan hiç kimse bir iz yada bir delil bırakmadan suç işleyemez....!
    özcan1980 ve 151rsfa bunu beğendiler.

poseidon71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vn 800
    geçmiş olsun babacım .ALLAH ' ından bulur inşallah kimsenin ahı kimsede kalmazmış .özcan kaptan doğru söylüyor hepimizin bilgisi olsun bir şekilde
    özcan1980 ve 151rsfa bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı gökhans16cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayın 10 undaki muhabbet Uludağ yolunda tuzaklı adında bir köyde de pilav varmış oraya davet ettiler ama oradan nereye gidilir bilmiyor davet edende google earth den bakalım gidilecek bir yer var mı? Yada ıstanbul yapalım artık yaw
    yinemi pilaavvv
    Ahmanamra bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler