27sinde bizim köyde hayır düzenleniyor (bazı yerlerde pilav diye de adlandırılıyor) oraya gidelim hep beraber oradan da 7 kilometre ileride çınarcık barajı var cbf150 si olan arkadaşın grup içerisinde bahsettiği yer oraya gidip ister yanımızda getirdiğimiz ister hayırdan açık arttırmadan alacağımız et ve et ürünleriyle bir mangal keyfi yapalım derim...
açık hava baraj manzarası çam ve meşe ağaçları arasında güzel bir piknik karışımlı gezi olur isterseniz... toplam git gel yapacağımız yol yaklaşık 60km civarında ama siz uzatalım derseniz dönüş yolunda kemalpaşadan bile çıkabiliriz
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
şu toplantılar/buluşmalar nerede yapılıyor; iyice uzak kaldık, bir gelelim görünelim yeni arkadaşları tanıyalım.
özcan şu karamürsel gezisi bursa'dan mı yoksa istanbul-izmit karma gruplarla mı buluşularak yapılacak?
son 2 haftadır yalova'ya gidiyorum, merkezden çınarcık'a kadar çok sayıda farklı alternatif yerler var, yalova çok güzel.
muyat güzel fotolar çekmişsin. ilk foto tam olarak neresi? bir de foto makinen ne? merak ettim.
birisi pilav mı dedi???
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
bir foto ekleyeyim dedim sayfa karıştı, neyse yeni mesaj olsun bari. hafta sonu kumla-gemlik yolu...
[COLOR="Silver"]
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Tüm konyalı motosikletseverleri şenliğimize bekleriz..
http://www.facebook.com/events/328019173917487/
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
http://www.graphmantech.com/archive/ar/fest_afis.jpg
[COLOR="Red"]GTR 1400 [/COLOR](AMİRAL GEMİSİ)
merhaba ilk foto karacabey boğazı dedikleri ama kumu güzel olan plaj. makine canon sx20 olacaktı.
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Dün yapılan kortej şahaneydi.Katılan herkese teşekkürler.
Murat_112 ve arkadaşı
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
hakan abim sen nerelerdesin yaw geçen sene gittik ya bu sene de gidelim gel de ama bu sene kar yağmur yok olacak inşallah
Tuhhhh kortejden haberim yoktu. Olaydi gelirdim yaaaa...
16 BH 631
arkadaşlar bolu yakınlarında bir yer var abantada 50 km gibi. aslında gidilir bir gece kalınır,ertesi gün abant dolaşılır ve geri dönülür.yorucu olur kaba yerlerimiz biraz acır ama değer mi değer. 48 saat 10 saat sürüş,yeşil,mavi,kıvrılan dağ yolları,
http://www.sunnetgolu.com/
muyatakdogan@hotmail.com
Motorun yagini degistirecegim. Duran kardeslerde 40 tlye yag degisimi birde pulunu degistiriyoruz dediler. Cok mu sizce? Kendim 28 liraya alip degistirebilir miyim becerebilir miyim?
16 BH 631
Peki bu degistirdikleri pul nedir???
16 BH 631
o değişen pul bakır veya aluminyum malzemeden yapılmış karter tapa pulu oluyor. karter tapasıyla karter deliği arasındaki sızdırmazlığı sağlamada önemli.her yağ değişiminde mutlaka değişmeli çünkü karter tapası sıkıldığında karter tapa pulu eziş,büçüş oluyor. tekrar kullanılmaz.ben kullanırım dersende ileriki zamanlarda yağ damlatabilir. eğer motorun garantide değilse,kaç litre yağ aldığını biliyorsan kendin çok rahat değiştirebilirsin. yada duran kardeşlere git yağ değişimi sırasında iyice izle,sonraki yağ değişimlerini kendin yap.
muyatakdogan@hotmail.com
bugun çarşamba değilmi, akşam çaylarını gökhanın bahsettiği kahvede yudumlasakmı. kimler 20'den sonra müsait olur?
muyatakdogan@hotmail.com
Ben akşama müsaitim yer söylerseniz gelebilirim..
151rsfa akşam sende gelirsen eğer detaylı olarak gösteririz hem yağ değişimini, servise gitmeyip kendin yapman değil mesele, öğrenmiş olmanda yeter bence =)
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
kahve haritada yıldızla işaretli yer. mesai günü olması nedeniyle saat 20'den sonrası daha uygun olur gibi geliyor.
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
muyatakdogan@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)