Cbr 125'den sonra Hyosung Gt250 R aldım bugün. Fotoğraf çekince atarım
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
hayırlı olsun ufuk kardeşim
Bana her yol paris nereye ne zaman derseniz
hayırlı olsun ufun Allah tekerini düz bastırsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
gökhan o zaman 29undan sonra ki geziyi 13 mayıs yapalım herkes ona göre ayarlamaya çalışalım olurmu hocamın dediği gibi bilecik tarafına hem havalarda tam açar o zamana bilmem siz nasıl uygun görürseniz ?
Herkese teşekkürler sağolun
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
29 Nisan Pazar sabah saat 10:00'da Yalova yolu Özdilek te buluşalım. İstikamet Karamürsel Kızderbent köyü...(İznik gölünün hemen üstü)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Haritadan gördüğüm kadarıyla komple asfalttan gidilecek. Tünal isimli arkadaş Hayabusayla geleceğine göre stabilize yoktur zannımca
Yine de bi soralım
http://www.turkiye-rehberi.net/harit...-Haritas%C4%B1
yalova-karamürsel yoluna geçen hafta gittim çok iyi yol, ama ben iznikten gidilecek sandım karamürsele :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
boyalıcanın hemen üstünde zaten yani iznikten gidilecek demektir bu yanılmıyorsam
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
Evet.Orhangazi'den İznik yoluna dönüp Boyalıca'dan yukarı Kızderbent'e geçeceğiz. Tabii Yalova'ya gidelim mis gibi yol yapalım hem de istanbul tayfasını feribotta karşılayalım dersek o başka. Ama bence yolu o kadar uzatmaya gerek yok Kızderbent köyü girişinde bekleriz veya beklerler. Kim erken varırsa
Etkinlik linkine de yazabilirsiniz sorularınızı,isminizi eklemeyi unutmayın
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusalim.html
abi ordan büyükderbent'e geçer miyiz isim benzerliğinden kurtarır mı bide ben kullanıyomuşum gibi ama
Ninja
etkinlik sayfasına baktımda, gezi falan değil baya festival olmuş =) katılım çok fazla maşallah.
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
Özcan kardeş güle güle gezin fotolarınızı bekliyoruz...Bu arada ben 13 ündede müsait değilim,gezi için daha uygun bir tarih buluruz umarım,6 Mayısta defter boş birşey koymamışım,bir sonraki boşluğum taa 19 mayıstan sonrasına atıyor...Tabiiki siz programlarınızı bana göre yapmayın,sadece benim müsait zamanlarıma denk gelirse bende aranızda olurum...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)