zeko da benim r125 li bir resmim vardı onu alıp yüklermisiniz hocam
arkadaşlar cbr 250 ve transalp ile izmitten, iznik-pamukova-arifiye-sapancaya yaptığımız gezinin, gezi raporu www.ciplakayakla.com da. eğlenceli bir yazı okuyacağınızı umuyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
Resimler için çok teşekkürler arkadaşlar,ellerinize sağlık...
Bursa-İnegöl-Mezitler-Bozüyük-Pazareyeri-Bilecik-Yenişehir güzergahlarını kapsayan gezimiz.06-Mayıs-2012 tarihinde yapılacak olup,yalnız bu sefer kopukluklara,benzinlik molalarına ve hız konusunda daha az adrenalinli olunmasına dikkat edilecek olunup eşsiz kültürel rehberliğimiz sayesinde,dere,gölet,Edebali mekanları ziyaret edilecektir...(sıkıntı yok değilmi dec)
Gökhan ben Yoğunluğum dolayısıyla Zekoyla en az senile görüştüğüm sıklıkta yani geziden geziye görüşüyorum,hem akli dengemin güvenliği açısından dr bunu önerdi naparsın...(kızma lan olum zeko sevmesem takılmam).Sen Bilecik gezisinde alırsın fotolarını...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
kardes erzurumluyum bursada yasıyorum yas 24 ısmım alper motor tecrubem yok sayıla bılecek kadar düşük :D ha selam verıp kacanlardan da degilimdir:D
resimler için ellerinize sağlık.harika pozlar yakalamışsınız.
enes senin hava durumu biraz yanılıyor dikkat et hayırlı yolculuk kardeşim
hocam inşallah düğün dernek olmaz gelirim bende malum mayısta başlıyor düğünler. Doktorunuz çok doğru bir teşhis koymuş valla
Alper tanıştığımıza memnun oldum inşallah katılımcı bir üye olursun. Tecrübe bindikce olur dostum... Gezi ve toplantlarda görüşmek dileğiyle
Mayıs ayı içinde başka bir plana dahil olmak isterim bende . Tanışıp gezmek gerek
hehehe haklısın talep olursa avatarı transfer yapabilirim ona daha yakışır gerçekten[COLOR="Silver"][COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Var mı buraya gitmek isteyen..........
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
Security 17 olarak sevgili kayınçomda mt ye üye olmuş bulunmakta kendisi tatlı su motorcusudur.Lütfen iyi davranalım.(Sende bir selam ver millete bukadar yobaz olma )
sıkıntı yok hocam planladığımız gibi ikimizde bilgilerimizi birleştirdiğimiz zaman ver elini bilecik :D olmadı ben akrabalardan yardım isterim :D gezininde mayısta olması iyi oldu bilecik bursaya göre biraz daha kırsal kaldığı için bursaya göre serin oluyor biraz daha
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------
hayırlı yoluculuk allah kazasız belasız gitmeni nasip eder inşallah
DEC16 Kardeşim. Gezi dönüşünde önümde gittin bi ara. Farkettimki arka dişlin çok yalpa yapıyor söyliyeyim. Baktırmanda fayda var. Allah korusun hızlın giderken zinciri bile attırabilir.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
SELAM ARKADAŞLAR HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER
bende aranıza katılmaktan mutluluk duyarım
Alper bizi Keramet'e götüüür
Dadaşoğlu, Ahmanamra ve security 17 hoşgeldiniz...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bakalim kim bilecek dedim ozcan bildi evet keramet ilica
Cbr 250 sayfasinda gordum bayildim istanbuldan geliyorlar buraya halbuki bizim burnumuzun dibinde imis.Valla yapalim bir tur buraya arkadaslarda uygun gorurlerse.En azindan listeye almak lazim.Bu arada canakkaleden dondun mu ordamisin bizde haftaya hafta ici gidicez insallah canakkale bayramice kayin pederler orali onlara ziyarete
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)