2 senedir sürekli burada forumu takip ediyorum hala bir cesaret edipte şu motoru alamadım,tam alacağım biri öyle yapma böyle yap diyerek kafamı karıştırıyor
2 senedir sürekli burada forumu takip ediyorum hala bir cesaret edipte şu motoru alamadım,tam alacağım biri öyle yapma böyle yap diyerek kafamı karıştırıyor
Çok üzüldüm başın sağolsun...Allah rahmet eylesin ölenlere şehit sevabı versin nede olsa görev uğrunda can verdiler...Hapisteki adi yaratığı da hem bu dünyada hemde diğer tarafta bildiği gibi cezalandırsın,eden yalnızca kendine eder 2 dünyasınıda kararttı insan demeye dilimin varmadığı pis mahluk...Gerçi icabında mevlütede gidilinebilir,Allah ölenlerin ailelerine sabırlar versin,geçici imtihan ve iptila dünyası işte...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
şimdi haberim oldu dayıların bizim köyden İsmail Hakkı adında çok sevdiğim bir abimin ablalarıyla evliymiş... İki abiminde acısını derinden yaşıyorum Allah sabırlar versin... Hocam dediğiniz gibi mevlüt cemiyetine de gidebiliriz. Aile olmak sadece iyi günde değil kötü günde de yan yana olmaktır.
Sağolasın senin yeni aracında hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun...
Mevlüt olayına katılmaya tereddüt etmem seve sevede katılırım ancak cenaze evi olduğu için motorlarla oraya gitmemiz yakışır olmayabilir,Bence uygun bir saatte Koru Parkta buluşup rotamızı orada belirleyebiliriz...[/I][/B]
Mevlüt saatini öğrendim. Akşam ezanından sonra başlayacakmış. Saat 8 gibi biter diyorlar. Hepiniz gein buyurun. Ben aracım ile gidicem, fakat buradaki akrabalarda benimle geleceği için bende yer sıkıntısı var. Yol izmir yolundan 250 km gidiş geliş. Biraz uzak. Dağ yolları kar yağışlarından sonra çok bozulmuş. Oradan yakın oluyordu. Gelmeyi isteminiz bile güzel, fakat dediğim gibi yol, vakit ve araç sorunu problem değilse sizler için, istenilen yerde buluşup gidebiliriz. Sağolasınız hepiniz çok iyisiniz. Düşünmeniz bile sevindirici.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Hocamın dediği gibi gelecek olanlarla koru park önünde buluşalım...
25.03.2012 Turlama listesi
1.Gökhans16cbr
2.N.tuncak
3.Nail
4.Fethi
5.?
Pazar günü korupark önünde buluşup nereye gidileceği orda belirlenecek şimdilik Nevin hocamla uluçınarda çay muhabbeti düşündük saat kaçta buluşalım 11:00 veya 12:00 uygun mudur?
Ben geç olan saati tercih ediyorum hatta 12:00 veya 13:00 artık günler uzun havalarda sıcak sayılır...Uluçınardan dağ manzarası seyrederek Bursa'nın Alacahırka semtinden aşağı inip ordan Tophane'de yatan ve bize dünyanın en güzel mirasını güzel Bursa'yı bırakan dedelerimizi (Osmangazi-Orhangazi )ziyaret eder,Fatiha ve İhlasımızı esirgemeden birer çayda orada içip dahada farklı güzergah ve rotalara yol alabiliriz...
Başın sağolsun dostum, Allah sabır versin....
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
Sağolasın arrkadaşım.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Merhaba arkadaşlar,Bursa ve civar illerinden ,2008 üstü Yamaha R6 veya Suzuki Gsxr 600 (Yine aynı model) temiz bir motor arıyorum.Bilginize.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Kısa mesafe koşmayı sevmeyip uzun mesafe koşmak isteyen arkadaşlar ''muyat26'' alın size uzun mesafe ! Kıbrıs gezimiz var 3 gün 4 gece. Buyrun size gezi gelmek isteyen arkadaşlar isim yazdırsın.
Not: Çadırda değil yalnız otelde kalacağız
Mustafa YILMAZ.
Tarih : 25.04.2012
Gelenler :
Mustafa Yılmaz +1
Mehmet Cin +1
Ufuk İnkaya +1
kıbrısa nekadar sürede varmayı planlıyorsunuz !? 1 günde mi 5 saat ? baya iddalı bir gezi olmuş helal size acemilere göre değil.
[B] Ne Kıbrıs'mı havadan kara +deniz yolundan motosiklet hariç her türlü 2 kez gittim geldim bir çokta dostlarım var.Motorlarla gidilemez değil ancak çok ciddi hazırlık,yön,yer,trafik bilgisi,ekonomik yeterlilik ve enerji gerektiriyor(trafik orda ters taraftan akıyor,yürürken bile tüm araçlar üstüne geliyormuş gibi,araç direksiyonları bile sağ tarafta),gidenlere Allah tan sağ salim dönmeleri için dua edebilirim...[/B]
Bu arada Gökhan yarın kesin olarak Koruparkta saat 12:00 da buluşuyoruz değilmi,...Ben bu güzel havada bir kaç motorla ufak ta olsa grup gezmeyi tercih ediyorum,geri adım atmayalım...
Bir arkadaşımın taşınma işi var onu halledebilir isem sabahtan, ben de gelirim ama belli olmaz yinede ben seni ararım gökhan cepten .Biz bugün güzelyalı mudanya taraflarındaydık 3 arkadaş.Ne yapalım denizden vazgeçemiyoruz.
sayfa renklensin biraz
Uploaded with ImageShack.us
Merhaba;
Aranızda cok yenıyım ama artık bır motorsıklet sahıbı olmak ıstıyorum.ilk olarak 2,el 125 cc yada 150 cc bir scotorla baslamak ısıtıyorum.Yarın pazar gunu malum bu otomobıllerde oldugu gıbı motorsıkletler ıcınde pazar gunu kurulan bır pazar varmı arkadaslar bursada ?? şimdiden yardımlarınızı beklıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)